Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte
opet zdravim
Styska se docela po vas ![]()
Miiri, jen hezky lez a nepodcenuj to.......
u mne je to ted docela z kopce, neskutecne me pali zaha- dnes jsem na:,–(ila TUMS, teda ja budu mit vlasace az se narodi, a pak mne taky bere to brisko docela casto, cpu se magnezkem horem dolem ..... uz jsem zaznamenala neco jako hejbani v brisku, ale ruku do ohne nedam, pokym me to mimo necutne, tak neverim ![]()
Vysledky tripplu porad nemam.......ale ani nevolali tak snad jsem OK, vubec nevim, kdy mam jit na KO, jestli az se vratim, nebo pockat az po 20tt.....zase 2× se mi tam honit nechce.......a ukazovat pipinu ![]()
Vsem co maji uz pohyby gratuluji a zavidim, ja chci taky, porad si mackam bricho a sleduji se jak magor...... neskutecne vyrostlo- raveno, vim jak se citis ![]()
Mino, jakou ze to budes mit barvu????? JA chci tu Marine, snad budou skladem, jako cekat 3 mesice na kocarek se mi nechce, kor kdyz ti pak reknou ze nebude.....
MArtasku, ja uz ti vcera psala na jinou diskuzi, tak jak se citis? ZAbral ten bioparox?
Zuzajdiku, ja bych asi skolou sekla- ale slo by o mne, vim ze bych to vse nestihala........ono to detatko da docela zabrat, a jeste vic kdyz jsi prvorodicka, vubec jsem nevedela do ceho jdu........vlastne mam pocit ze to nevim ani ted a mam obavy, jak zvladnu 2 deti 2 roky a neco po sobe, zvlast, kdyz starsi bude porad na plinach- nerekne si a nerekne, kdyz ho po:,–(im, tak sedi i hodku a nic, dam plinu a podela se doni.......a taky nemluvi, takze komunikace je obtizna..... nastesti rozumi a ukaze, ale da to praci.......a o toho maly uzlicek, snad bude 2. miminko hodnoucke a spave ![]()
Si to maluji ruzove, ale holt nemam hlidani casto.........a premyslim ze pokud to nebudu zvladat, tak alespon na uklid nekoho najmu
Krasny den preji........budu nakukovat, pokud to situace dovoli…
A jinak nabralal jsem na SK 2 kila........ takze uz jen -1 kilo.....kde jsou ty predsevzeti ![]()
Dobré ránko, Těhulky.
Dneska mi je mnohem líp. Paralen i Bioparox zabrali, takže si asi ani pro penicilin nepůjdu
Určitě ještě dneska budu ležet a odpočívat ![]()
Mockrát vám děkuji za podporu. Určitě to pomáhá
Ve středu jdu na gyndu, tak doufám, že bude všechno v pořádku. Budou i výsledky tripplů. Juchů ![]()
Zuzi, já chtěla jít taky na vysokou, ale otěhotněla jsem s Martínkem a měla jsem pocit, že se to asi skloubit nedá. Teď jsem za to ráda. Já být tebou bych tu školu teď přerušila a až bude prcek trošku větší, uvidíš, že i na tu školu budeš mít třeba čas. ![]()
Pokusím se vás dočíst a hodím seznámek
No, přítel mi to taky říkal, ať tam zajedu a zeptám se, určitě to ve čtvrtek udělám, ale i tak jsem přesvědčená, že když školu přeruším, už se nevrátím…
Zuzajdíku zkus to přerušit a prostě jednou uvidíš.Skončit můžeš vždycky.
Katko vybrali jsem odstín 475 - Stylon. A představ si,že se mi ozvala Lenka Drbohlavová,našla na mě mail na spolužákách.cz Tak jsem se přiznala,že jsem těhu
A jak je na SK
Doma vždycky dobře,viď ![]()
Mino ja na slunicko moc ted nevydrzim:-( asi budu muset poridit nejakej metrovej mexickej slamak:-) abych vubec mohla fungovat venku… uz jsem zacala pekne otykat, kotniky jak bambule hlavne vecer… nic prijemnyho… V noci jsme mely dokoran snad vsechny okna a ani se to nehlo, mizerne jsem spala a to jeste odpoledne mati ztropila extempore, pekne mne zas vytocila a momentalne jsem rozhodnuta sni hooooooooodne dlouho nemluvit!!!
Miiri hlavne davej na sebe pozor!! a poslouchje pani doktorku!!
No ja doufam ze se rozhodnem pro ten Patron a objedname ho v cervenci, to by melo stacit pisou ze na to maji 4-6 tydnu:-)
Zuzajdiku, a nemuzes jen tu skolu na delsi dobu prerusit? Ze kdyby jsi se pak rozhodla pozdeji dostudovat, ze by ti alespon uznaly hotovy zkousky a zapocty? Jinak si myslim ze bych uvazovala stejne jako ty, deti jsou male jen jednou a ten cas nam uz nikdo nikdy nevrati… Ja bych dala prednost rodine, kdybych vedela ze to nezvladnu vse dohromady (a ty toho mas pozehnane)…No a s manzelem jsi o tom mluvila?
Raveno co ti zas provedla,babuša jedna
Člověče,když jí potkám tak vypadá tak nevině
a příjemně
![]()
Mino, je fajn, ale vcera uz jsem mela splin a i brecela, ze chcu domu........hormony, malej zvracel, byla jsem nejak bezradna.......
Do toho manzel v patek me bouracku, sejmul ho nakladak a ujel, nastesi to odneslo jen auto..... ale kdovi, nerekl mi jak je na tom.....
Katko tak to tě chápu, nech si od něho poslat MMS a pěkně celou postavu (teď to zlehčuji,promiň). Chápu,že tam teď nemůžeš mít stání.
No kazdy den mi vola, musi se hlasit, ze je OK, dnes jel odvezt auto o servisu.........
nastesti je to sluzebni a moje" marenka" stoji doma na parkovisti ![]()
Ale stejne, v praci asi nebyli radi, ma mesic starou oktavku a hned v servisu… i kdyz jsou to jen plechy
Přesně tak,jsou to jen plechy a ať si v práci myslí co chtějí,hlavně že se mu nic nestalo
Kdy chystáš návrat ![]()
ja vim nikdy mi holky spoluzacky neverili co chodili k ni do ordinace…je to vlcice v rouse berancim!! Noo podle mne by si rychle mela sehnat nejaky prirodni prechodovy hormony, nebo s ni za chvili nebude nikdo z rodiny mluvit… Proste zacla hystercit nejakyma nesmyslama, naprosto si vymyslela a jecela na mne a ja si to nenechala libit, je to slozitejsi, nakonec po mne hodila oblecek co koupila pro mimi a to jsem uz byla na odchodu!! Tatinek to chudak zachranoval a jeste urcite poradne odnesl…:(
Kato ja mam pohyby jen v brisku, hrozne se tesim az budou citit i venku, aby si mohl tatinek taky sahnout:-)…zatim vzdycky zkousi a je zklamanej ze nic…no doufam ze uz jen 2-3 tydny a prcek bude kopat jak o zavod
Taky bych chtela 2 prcka cca za 2 roky, no uvidime jak zvladnu toho jednoho:-) U nas nebude problem s hlidanim, spis naopak budou mit pocit ze jim ho pujcuju malo (hlavne tychyne)!!
Kato to bych asi taky blaznila, ale urcite je OK …Ale at se hezky hlasi, hlavne uz se nenervuj, jak rikal vcera odpoledne muj tatinek skodi to miminku:-)
Kato ve firmach maji dobry pojistky…tem je to jedno!! jeee mi zas mame pred barakem Petrika (Kuba sili, protoze jsem tak pojmenovala naseho favoritka a vsichni mu tak zacali rikat ![]()
NAvrat kolem 8.6
Mozna pry i pozdeji ale to snad neeeeeeeeeeee
![]()
No nerviky jsem mela...... ale zradylko to vzdycky spravi
Raveno to je ale divoška,Jakyl a Hyde
Nech ji teď pořádně vycukat ![]()