LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
28.5.07 10:31

Miiri to jsme na tom stejne, nejvetsi hlad po ranu…jeste ze jsem se naucila za ty roky jezdeni snidat az v praci, jinak by mi to dost komplikovalo zivot…
o vikendu jsem byla u ty moji tehu kamaradky a chudince ji je hodne zle :( chudak zvraci nez jde na ranni nekdy v pul paty rano!! ja uz nastesti zapomnela jaky to je s hlavou ve wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.5.07 11:43

Dobré dopoledne,tak teď jsem měla šoky.Dočítám vaše příspěvky,ležím si na gauči,na klíně notebook a nejdřív se mi zbláznila Bonnie-fenka,začala tu lítat a kvílet jako střelená.vykouknu ven a nějakej smeták psí se nám prochází po zahradě.Ona totiž hárá a ještě navíc fenka tchýně také,takže tu máme lákadla. :( .No a ted pro změnu mi za hlavou vyletěl maxi komár-nesnáším tyhle potvory :twisted: .
Holky nemáte některá zkušenost se štěňátky a být navíc těhu???Naše Bonnie už má na to věk,tak ted kdyby jsme ji nechali připustit,tak se narodí na konci července/srpen.To by ještě šlo ale dalších 8 týdnů musí být u ,,mamči" a nevím jestli bych to zvládla.To bychom je dávali pryč až koncem září/zač.října a to už budu v 8 měs.Co vy na to???Potom mám spíš strach,kdyby bylo mimi větší,třeba 1,5 roku a nechali bychom ji připustit až potom,tak jak by to snášela,ale za 1,5 roku už by měla být na mimi zvyklá a mělo by to být OK.,ale… :( Fakt nevím. :( :( :(
Marťásku brzy se uzdrav. :)
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.5.07 12:11

TAky uz mi bylo pôekne zle od hladu :-D

Jinak snidam drive, ale cetla jsem si na netu

Lumi, ja bych ji nechala ted, alespon budes mit jine myslenky a ne se porad pozorovat........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.5.07 12:29

Čau holky,
tak pořád čekám, jestli bude pršet nebo co, tý vysněný bouřky jsem se ještě pořád nedočkala :(
Zuzajdiku moje švagrová taky dálkově studovala a teď plánujou druhý dítě a nechala toho. Byla neustále na pokraji a zatímco jiný maminy si v těhotenství četly knihy o mateřství, ona se učila na zkoušky. Teď jsou malýmu dva roky a ona se těší, že s dalším dítětem si to konečně užije. Má pocit, že to všechno propásla. Navíc jestli už jednu vysokou máš, tak bych to moc neřešila, však můžeš jít znovu do školy až děti odrostou :D Já vejšku nemám, místo toho jsem po matuře odjela do Anglie… Teď do školy taky nemůžu, protože študuje manžel a oba bejt ve škole prostě nemůžem. Třeba tam taky půjdu později, i když pro mě bude vrchol když zvládnu zkoušku z angličtiny, kterou si chci udělat :?
Holky, jdu si dát ledově vychlazenej meloun :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.5.07 13:13

Ahojky do nového týdne 8) Hildo, neprovokuj s melounem :twisted: :lol: :D :P Ale dneska si ho koupím taky!!! :wink:
A s tím snídáním :arrow: přítel přišel z noční a koupil rohlíčky a pudinkové koblížky :arrow: já radši s marmeládkou, ale taky to byla mňamka :roll: Pak jsem si dala chvilku šlofíka…takže mám minimálně půl kila nahoře 8)
LUMI - jééé fůůůj nenavídím tuhle havěť :! :! Připomíná mi to totiž pavouka s křídlama a to když nám vletí nějakej do obýváku…to je komedie :arrow: já v jedné ruce lepačku, v druhé noviny a se psem ho naháníme. Ale nedej bože když si ho všimnu až když je u mě.....BRRR! Ječím, pištím, vztekám se - protože přítel z toho má obrovskou srandu :twisted:
A s tím hafákem - asi bych ji taky nechala připustit, když už chcete mít štěňátka. A pro tebe to nebude zat tak náročný - až na to zohýbání :wink:
My máme dva hafáky - spíš dvě hafiny. Pak dám fotéčku. Obě jsu z útulku, takže jedna byla vystrašená ze všeho a ze všech - teď jí jsou asi 4 roky. Ale už je celkem v pohodě. A ta druhá je pravej opak. Teď má necelé 2 roky a to je neštěstí :roll: na dvoře samá díra, tráva už roste jenom po trsech…no prostě štěně. Jenže si na mě hodně zvykla, takže je to paniččin ocásek - věčně ji mám za zadkem…i na záchodě mi musí asistovat :lol: Tak jsem zvědavá, co bude dělat na prcka…to si ještě užijem…s žárlivkou 8)

Fíha, to je román.....pro ženy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.5.07 17:36

Ahoj, ahoj!
Poslusne hlasim, zejsem byla na kontrole i na tripplech - a vse v poradku :! :D

Zuzajdiku , nevim, jak to jde na tve skole, ale na MU muzes regulerne na rok prerusit (to vyuziju ja) a verim, ze to pak i s mimcem pujde. Taky to neni moje 1. skola, ale myslim, ze jak z toho jednou na dyl vypadnes, uz se do toho kolobehu uciciho nedostanes… Tak tak… A jedna moje kamaradka porodila hned po mature a letos v terminu statnicuje na pravech! Druha se ted s mimisem chysta do druhaku na medine. Jedinej problem bych videla, pokud bys delala v laborkach, nebo tak neco; pokud jde jen o to odsedet jednou za cas v poslucharne a naucit se na zkousku a pak vse honem rychle zapomenout - v tom bych problem nevidela :wink:

Jinac, uz me nestvete s tema melounama! Jsem si na nej delala chute jak hrom a nemohla jsem dnes sehnat :evil: tak tise zurim a chroupu nedozralou hrusku :?

Martasku , dalsi kontrola 20.6., 19.6. UTZ-huraaahuraaa. Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.5.07 18:54

Hrušku bych si náhodou taky dala mňam :D
Já jsem dneska teda měla den :? V rámci svého ekologického cítění jsem se asi tak před měsícem rozhodla, že nebudu vyhazovat kuchyňský odpad do popelnice, ale budu ho jakoby kompostovat na balkoně a jednou za čas to odvezu k babičce a hodim na pravej kompost. Vyčlenila jsem si na to takovou pořádnou mísu z tvrdýho plastu a začala. Mísa se na balkoně plnila šlupkama z brambor, mrkve, melouna atd. A plnila a plnila… Dnes, asi po 3 tejdnech jsem si uvědomila, že tu něco hrozně smrdí. Jdu se podívat na balkon a vespod, pod tim všim bylo asi milion červů, myslela jsem že mě trefí. Tak jsme s manžou sedli do auta a jeli to vyklopit k nedalekýmu rybníku, málem jsme se pob---i, fakt to bylo nechutný. No ale i tak jsme to zdárně odevzdali přírodě :D Vzápětí jsem se dočetla, že se v našem městě chystají speciální popelnice na tento odpad, a tak si na ně asi počkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.5.07 19:59
krisulka píše:Zuzajdiku , nevim, jak to jde na tve skole, ale na MU muzes regulerne na rok prerusit (to vyuziju ja) a verim, ze to pak i s mimcem pujde. Taky to neni moje 1. skola, ale myslim, ze jak z toho jednou na dyl vypadnes, uz se do toho kolobehu uciciho nedostanes…

ahoj holky, nejak to nestiham docitat, jen tuhle posledni stranku, a tohle me pobavilo. krisulko, taky jsem to na MU vyuzila :wink: , dokonce dvakrat po sobe :D . dvoulete navazujici mgr. studium jsem zacinala 2003, pak 2004 na konci prvniho rocniku jsem otehotnela a druhem rocniku jsem moc nedala, protoze jsem na konci tehu musela lezet. zkousky ze druhaku jsem dodelavala az par mesicu po porodu, zazitek. pak jsem na rok prerusila, loni udelala statnice a nechala se vyrazit od obhajoby (samo ze nedobrovolne), pak zase na rok prerusila, a za 14 dnu me ceka obhajoba podstatne vylepseny diplomky znovu…

zkusim to zitra docist, co jste tu napsaly, nejak ted nezvladam. to pocasi mi fakt dava zabrat, takze kdyz mam volno, spis si jdu lehnout, nez ze bych sedala k PC. ve stredu me ceka kontrola, tak jsem trochu napnuta, preci jen po tom krvaceni jsem ted o dost vystrasenejsi. i kdyz ted uz 14 dni je to uplne dobry, tak snad jsem si to uz vybrala :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
28.5.07 20:15

Ahóóój Těhulky.

Holky studentky, teď se na školu vyprdněte a pěkně si užívejte svých bříšek :wink:

Teda Hildo, ty jsi mě teda dala s těma červama. Málem jsem se poblila :lol:

Krisulko, gratuluji ke ko :D

A koukám, že tu nebudeme mít jen miminka člověčí, ale i miminka pejskový :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.5.07 21:02

Holky, u nás teď večer byla super bouřka s obrovským lijákem. To se bude krásně spát při čerstvém vzdoušku :lol:
Dneska mimi hrozně řádí. :lol: Je to super pocit, už se těším až to ucítí manžel.
Jdu se chystat do hajan, budu koukt na dr. House.
Tak dobrou a zase zítra
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.5.07 07:27

Dobré ránko, tady tak nádherně prší!!! Mám otevřená všechna okna, aby ten vzdoušek mohl dovnitř.
Díky za Vaše včerejší názory na moji školu, dám ve čtvrtek vědět, jak jsem na studijním pořídila. Ale už teď mám pocit, že mi spadl kámen ze srdce, že jsem se tak rozhodla.

• Citovat
  • Upravit
4424
29.5.07 07:29

To jsem já, Zuzajdik, nevím, proč se mi to odhlásilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.5.07 08:39

Dobre rano!
Adelin , tos me teda potesila, ze se da prerusit i na nekolikrat - skoda toho nevyuzit 8) :oops:

Vcera a pres noc konecne prselo, takze si zase zacinam pripadat jako svepravna osoba - v tom dusnu mi to nemyslelo, vsechno mi padalo na zem, no proste rozkos :twisted:
Za chvilku vyrazime s pritelem hledat mu oblek na svatbu - tak se asi nasmeju :wink: :lol:

Preju vsem kraaasny den :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.5.07 08:43

krasny ranko tehulky,
to je ale vzdousek 8) uplna oaza

Miiri ty nase miminka se asi domluvily vcera prcek taky pekne radil, az jsem rikala ze tanci techno, bylo to zatim asi nejvic :D taky uz netrpelive ocekavame az ho bude citit i tatinek…

Holky ta studia Vam nezavidim, jsem rada ze to resit nemusim…Hrozne se tesim ze si budu uzivat miminka, maximalne se pokusim sehnat nejakej solich na doma, protoze za 5 let to bude se softwarem uplne jiny tak abych se nevratila a nepripadala jsi jako z doby praveky a nejaka korunka se taky bude hodit… ikdyz zatim mam v planu dohrat Oblivion, bude ted spousta casu:-) kdybych tusila jakej je to zrout casu tak jsme ho snad ani nenainstalovala :D :D O dalsi skole budu premyslet, az podle toho jakou se mi pak podari sehnat praci, zatim mi ty co mam staci :D

Hildo tedy poklona za trideni odpadu :D (skoda toho nechutnyho konce), my balkon nemame, ale tohle by Kubik nerozdejchal, tise trpi kocici wc (no a to ani nesmrdi, ani z toho krom Masika nic neleze :D)…Ja jsme rada ze v Cl zavedly dostatecny pocet na plasty, papir a sklo…tohle uz by na ty ignoranty bylo hodne…stejne vetsina hazi vse do smesnyho, jako by jim to neco udelalo to hodit o metr vedle!!! Dokonce se mi divily, ze se shanim po popelnici na nebezpecny odpad, proc jako normalne plechovky se zbytkama barev a redidla nevyhodim do popelnice… Jee koncim at se moc nerozvasnim :oops:

Krisulko gratulace k vysledkum…no ja to vidim tak ze uz vsechny budeme mit jen dobry vysledky a kontroly :D :!

Napoly ta moje kosiska je taky uchylacek zachodovy musi semnou chodit na zachod a kdyz se zavru driv nez tam stihne proklouznout tak se vzteka a otevre si :D …a taky se trochu obavam co bude delat az bude miminek na svete, je zvykla ze je stredem pozornosti a vesmir se otaci kolem ni:-) no holt co si clovek vychova to ma :oops:

Jooo a k pejskovym miminkum pribydou tenhle tyden i kocici, sice ne moje, ale kamaradky a 1 dostane moje segra takze to vlastne je v rodine:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.5.07 09:02

Taky všechny zdravím,

další noc co jsem prakticky nespala. Nebo možná spala ale nějak divně,protože jsem úplně mrtvoň. Od včera mám zas permoníky v hlavě,tohle jsem před těhu vůbec neznala,asi je to fakt tím počasím.
Ty pohyby vám strašně závidím,asi se nedočkám :cry:

To je depka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí