Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdiku myslím, že tě uklidním, ty testy co se provádí v 1. trimestru ( 12. týdnu) by měly být spolehlivé asi na 95 % zatímco triple testy jen asi na 60 %. Ty ve 12. týdnu se opravdu dělají zatím jen někde. Kamarádka byla nedávno a utz ve 20. týdnu a genetik jí řekl, že by nejradši triple testy zrušil, že často vycházejí falešně pozitivně a mámy jsou pak ve stresu i když se nic neděje. Na porodnici. cz se určitě podívej, moje informace jsou právě odtud. Buď klidná a nestresuj se ![]()
Miiri už se moc těším až budu v 5. měsíci, jupííí
Gratuluju k pohybům
Já to mám tak, že vždycky když čekám s rukama na břiše tak nic a jen je dám pryč tak cítím že kope hajzlík jeden ![]()
Ahóóój Těhulky. Tak se hlásím. Vše je v naprostém pořádku, tripply i UZV. Ani jsem se nedozvěděla, jak jsme veliký, ale prý přesně jak máme být a to je hlavní. Fotky taky nemám, bylo mě blbý ho zase otravovat, tak příště. To budu 21tt. Taky mě povolil cestování, takže brzy huráá na dovču. Teda alespoň doufám ![]()
Ahoj maminy!
jeee, vy se mate s tema pohybama
to ja porad necitim nic
tak davam miminku sanci do 20. tydne a pak uz budu zla ![]()
S tema tripple testama , mne je Dr. delal, ale rikal, ze neni moc pro, ze nejsou nutny, a ze casto ukazou falesny poplach - ze nejsou moc spolehlivy a 1. odbery (to jak nam brali snad litr krve) jsou na urceni VV jistejsi a staci.
Vcera jsem konecne sehnala meloun
tak jsem na chvili uplne spokojena ![]()
jo, no tak klasika - nez se rozhoupu, uz to tu Hilda krasne napsala ![]()
no nic - tak aspon je to z vice zdroju ![]()
Martasku - gratulace!!!
Holky, díky moc za uklidnění, já to mám jako ta kámoška od Hildy, screening v 1. trimestru a pak ultrazvuk ve 20. týdnu. Už jsem objednaná a moc se těším. Ale tu www porodnici si stejně najdu a pročtu..
Marťásku - gratuluju
![]()
Hildo - nedávno jsem to měla úplně stejně jako ty, jak jsem dala ruku pryč, tak tam kopnul ![]()
Dneska mám nějaký spací den, každou chvíli usnu a to nám už v baráku začali dělat okna (zatím vedlejší vchod), takže rachot obrovskej a já spím jako dítě ![]()
Holky, děkuji
Však jsem se tam dneska taky pěkně zapotila. Strávila jsem v čekárně, kde se vůbec nedalo skoro dýchat a bylo tam hrozný teplo, 4 hodiny ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 6.6., UZV 12.6., těh. 18+5
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 7.6., těh. 18+3
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , ko 12.6., těh. 18+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6.,UZV 18.6., těh. 18+1
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , UTZ 19.6., ko 20.6., těh. 17+6
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 17+6
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 17+5
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , těh. 17+2
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+UZV 11.6., těh. 16+5
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 16+4
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 27.6., těh. 15+6
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 16+0
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 4.6., těh. 15+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko a trip.t.30.5., těh. 15+1
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 31.5, těh. 14+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , AFP 6.6.,amnio 15.6.,ko 22.6., těh. 14+1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Holky, tak dneska ráno se nám v ZOO v Praze narodila další malá gorilka
Je to sourozenec Moji, ale ještě nevědí co to je ![]()
Marťásku to je skvělý
GRATULUJI ![]()
Jak jsem byla v Praze v Gennetu,tak mi po tom 1.screeningu řekli,že je na 95% vše v pořádku.Přesto mi tam dr. naordinoval i tripple s tím,že mi je mohou odebrat tady v Lípě,abych kvůli tomu nemusela až do PHY. Tak asi tak úplně k ničemu nejsou-nebo je to individuální,jak který dr.
Hlava už je lepší,zubaře mám přeloženého na pátek,takže doufám ,že se mi zas nebude žaludek houpat. ![]()
Marťásku GRATULUJI
já jdu na kontrolu za 14 dní a už se těším, teda i trochu bojím jako vždy, ale co cítím sem tam kopnutí tak už se nebojím tak moc ![]()
Malá gorilka, jo? Super
A jak to, že ještě nevědí, co to je? ![]()
Všechny vás pozdravuje Janča79 a všem nám přeje krásný, zdravý miminka
Už brzy bude snažilka, tak doufám, že sem někdy nakoukne
ahoj holky,
tak mam taky po kontrole, ale mam z ni divnej pocit. jak vam vzdycky ty mimca merej atd., tak to mne jenom na zacatku (kvuli urceni TP) a pak uz nikdy. takze ani nevim, jestli rosteme jak mame. ale asi kdybychom nerostli, tak by dr. neco rekl, ze jo
. ovsem opet se projevil muj spek na brise, protoze neslo slyset srdicko takovym tim pristrojem (jak se to jmenuje?), tak mi pak musel udelat vnejsi UZ a tam to teda bylo OK, ufff.
screening v 1. trim. jsem nemela, kdyz jsem se dr. ptala, tak rikal neco v tom smyslu, ze to nemaj nasmlouvany s pojistovnama. odbery jsem teda nemela, chtel mi udelat aspon to sijovy projasneni, jenomze to pres muj spek neslo videt
… ale stejne rikal, ze na tripply musim, ze to prej nejde odmitnout, i kdyz to neni tak presny. tak to je fakt doktor od doktora uplne jiny
… u aji jsem mela tripply falesne pozitivni, tak jsem zvedava, jak to bude ted. falesny pozitivity uz se nedesim, uz vim, co od amnia cekat. ale mam spis strach, ze tripply vyjdou v poradku, a pritom mimi v poradku nebude…
dneska mi vzali asi ctyri ampule krve a vysledky by mely byt snad koncem pristiho tydne.