LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
29.5.07 09:54
Marťásek píše:
.Mína. píše:
Já už taky tak chci to kopnutí,…nemůžu být taková protiva,ono se to prý přenáší na mimi a pak se nám narodí místo Samuela Gargamel :)Dneska to vidím na něco hodně sladkýho a hutnýho,kus pořádný buchty nebo dortu. Raveno víš jak maj ve Špáru ten bufet před pokladnama - a ty nádherný sladkosti :arrow: budu jak Michael Jackson jen říkat „THIS THIS THIS“
Míno, proč ne zrovna These, these, these :lol:

Martasku to by nezbylo nic na mne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
29.5.07 09:57

Teda já snad s tou angínou vylezu ven do deště a půjdu si koupit dorta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.5.07 10:00

Tak holky teď vás všechny nakrknu - tady svítí sluníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
29.5.07 10:02
.Mína. píše:

Tak Míno, dopoledne mi ten déšť vyhovuje, ale odpoledne bych už chtěla jít chvilku s Martínkem ven, tak mi ho prosím odpoledne pošli do Náchoda, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
29.5.07 10:04
Marťásek píše:
.Mína. píše:
Já už taky tak chci to kopnutí,…nemůžu být taková protiva,ono se to prý přenáší na mimi a pak se nám narodí místo Samuela Gargamel :)Dneska to vidím na něco hodně sladkýho a hutnýho,kus pořádný buchty nebo dortu. Raveno víš jak maj ve Špáru ten bufet před pokladnama - a ty nádherný sladkosti :arrow: budu jak Michael Jackson jen říkat „THIS THIS THIS“
Míno, proč ne zrovna These, these, these :lol:

Marťásku to by vypadalo strašně nenažraně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.5.07 10:17
Marťásek píše:
.Mína. píše:
Tak Míno, dopoledne mi ten déšť vyhovuje, ale odpoledne bych už chtěla jít chvilku s Martínkem ven, tak mi ho prosím odpoledne pošli do Náchoda, jo?

Mino, ale jen kousek posli at taky zbyde na mne az prijeud z prace :D sice destik je fajn, ale vseho moc skodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
29.5.07 11:31

tak holky, vyndala jsem to z trouby a vypadá to nadějně, uvidíme až to vychladne :D A nechte toho s těma dobrotama, já už vidim jak nakynu :( Já si zase ráno chodim do plusu pro listovej řez s borůvkama a pudinkem :D
Katko moc gratuluju k ťuknutí :D
Míno nedepkuj, je to k ničemu, i když já nemam co říkat, jsem teď permanentně nevrlá a nejvíc, když manžel přijde z práce, ten si chudák se mnou užije. Ale on je připravenej, s Aničkou jsem zase pořád něčim mlátila, věčně u nás lítaly talíře, a to úplně bez důvodu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
29.5.07 12:44

Ahojky!

Koukám, že si tuděláte navzájem chutě, no koláč se švestkama bych si dala taky. Já teď snědla rajčatovej salát a trochu vyčkávám, až odezní ta kyselá chuť a pak si dám chleba s medem. Mám už letošní med, nemůžu se dočkat. Mňam.

Pohyby - netrpělivě vyčkávám, minulý týden jsem cítila si 3 dny po sobě takový šolíchání, pak si mimčo asi otočilo a teď nic. Doufám, že už to brzo přijde.

Včera mi bylo pěkně mizerně, hlava byla jakási těžká, mám asi pořád nízkej tlak. Minulej čtvrtek jsem myslela, že padnu, to mi bylo podobně, snad to bylo tou frontou a ne tim vedrem. Jinak se mám na co těšit!

Mějte se krásně a přeju už brzo pohyby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
29.5.07 14:14

Ahoj holky, už jsem se dostavila do práce a dočetla vás - a udělaly jste mi hrozné chutě, já snad odpoledne taky něco upeču!!! Hildo, cos teda pekla? Ať mám inspiraci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.5.07 14:43

Tak to ja pect nebudu, si radsi kousek zase rano koupim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.5.07 15:58

Zdravím všechny!
Teda chvíli tady nejsem a půl dne mám co číst. S těma dobrotama mi teda dáváte :) Jdeme s manželem do Ikea, tak si asi někde dám dortíček, nebo si tady u nás v té super cukrárně koupím něco domů :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.5.07 17:22

MAm vysleky Tripple testu!!!!
Jsem v poradku..............huraaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.5.07 19:26

Kato velka gratulace:-) ja uz je chci taky, ale musim si jeste tyden pockat:( ach jo to je nespravedlivy…

jeee ted jsme snedla resp. sezrala 1/4 obrovskyho melouna…tatka mi ho odpoledne koupil aby byl krasne chlazenej mnam:-) ten je na mne nejakej hodnej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
29.5.07 20:15

Ahojky, tak u nás v Olmiku hlásím taky slunečno 8)
Taky se připojuji k obr gratulaci :P Já se je snad dozvím v pátek…
Teda holky, že Vám to není blbý pořád dělat chutě :twisted: Všechno jsem spořádala dopoledne, tak teď se krmím aspoň krupicí :arrow: ale taky mňamka :wink:
Jo, ještě dotaz - taky pořád chodíte čurkat? nebo jenom já jsem „divná“ :?: Jdu jednou a za půl hoďky mám pocit, že jsem nikde nebyla a jdu znovu. Není to zase tak často - někdy to vydržím i 2 hodiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.5.07 20:20

Napoly taky musim jist vsechno co tu kdo napise:-) ty chute jsou hrozny!!!
Joo a co se tyce curani ve dne chodim casto, ale fakt se hodne prolejvam vodou:-) jinak v noci uz dobry jdu az rano:-) sice jen tak tak, ale v noci uz se nebudim, ale pry se to vrati:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí