Poradna duly
Jana Čurdová
Čau holky,
tak máme zase ráno, hrozně to letí… Já se teď chystám upéct kynutej koláč se švestkama tak doufám, že se povede. Poslední dva tejdny musim mít každej den nějakou buchtu, jsem na tom úplně závislá
S Aničkou jsem to měla taky, že by zase holka? Tak jdu na to ať to stihnu. Tak zatim pa, potom se ozvu ![]()
Mino kasli na depku dockas a brzy:-) taky jsme mela pocit ze se nedockam…a ted prcek tanci ![]()
Dobré ránko Těhulky.
Teda teď koukám, jak se to Zuzi a Krisulce pěkně krátí. Brzy z nich budou paní.
Už se moc těším na fotečky ![]()
Všem přeji krásný den. U nás teda taky prší, ale vzdoušek je super. Možná dneska už zkusím jít na chvilku ven ![]()
Míno, tak to znám. Kolikrát se v noci probudím a v hlavě se mi to strašně honí, nad vším přemýšlím a za žádnou cenu nemůžu usnout.
A ráno jsem jak přejetá ![]()
Já teda mám pocit, že už jsem nějaké slabé bubnování v bříšku zaregistrovala, ale ještě to není to ončo. Už se nemůžu dočkat těch pořádných kopanců ![]()
Teda Hildo, já bych si tak dala ten koláč. Pošli mi prosím kousek. Nebo alespoň recept. I když já nějak poslední dobou nemám sílu ![]()
Ahojte
taky bych si dala rict kolacek, mnam
ja se krmim palacinkama s tvarohem, ze vcerejska.
dnes jsem citila pod rukou tuknuti miminka, krasa!!!!
A ve snu jsem vyhrala JAckpot ve sportce!!!
Hildo no jestli kolace po ranu znamenaji holku tak mam vyhrano
celej den sladky nemusim, ale rano si musim koupit boruvkovej, delam si kvuli tomu i zachazku cestou do prace ![]()
jooo jen ja zustanu na ocet:-) proc ja rikal ze se tehu vdavat nebudu ![]()
Kato to se mas, my to s tatkou sledujeme kazdy vecer a pak chudinka usina smutnej ze zas nic… Jeee ta sportka taky nezni spatne ![]()
Ježiš já chci taky takový sny
pak bych aspoň ráno nekoukala tak blbě jako dnes.
To převalování v posteli je hrozný,dojdu vždycky až do stádia že mi vadí jak přítel pochrupuje (teda já tvrdím že chrápe,ale prý tak dýchá
).Chápete to
Jak může spát když mě to nejde ![]()
.Mína. píše:
Ježiš já chci taky takový snypak bych aspoň ráno nekoukala tak blbě jako dnes.
To převalování v posteli je hrozný,dojdu vždycky až do stádia že mi vadí jak přítel pochrupuje (teda já tvrdím že chrápe,ale prý tak dýchá).Chápete to
Jak může spát když mě to nejde
Tak to chápu. Já jsem jinak hroznej spáč, ale v tomhle období mám občas ty noci divný. Ani počítání oveček nepomůže ![]()
Mino tyhle stavy mam taky vetsinou se odstehuju do obyvaku, a to nemusi ani moc chrapat, vadi mi spokojene dycha a spi zatim co ja blbe cucim do stropu!!
Kačko, to kupnutí Jitušky musela být krása
No a ten Jackpot by se mi taky líbil. Možná by jsi si měla jít dneska v:,–(it ![]()
Mino, na chrapkani, kup si spunty do usi...........takove penove, velice prijemne, neslysela jsem pak nic........ale to jsem byla bezdetna, ted bych se neodvazila.....
a u nas Vlada taky desne chrape, takze kdyz usnu driv, vyhrala jsem, kdyz ne, tak se prevaluji.....a ted je to taky jedno porad litam na WC
A jo JAcpot by byl fajn, ale v:,–(it si nemuzu, kdyz jsem v zahranici.....
Uz jsem zaridila cely byt- v tom snu, pak sme si postavili baracek za Prahou, maly jen cca 30 pokoju
a meli sme pani na uklid ![]()
No ten kopanecek, takove jemne tuknuti, ale bylo. a to jsem rada.....jeste tak 14 dni a bude to snad citit i manzel. to uz budeme doma
Já už taky tak chci to kopnutí,…nemůžu být taková protiva,ono se to prý přenáší na mimi a pak se nám narodí místo Samuela Gargamel ![]()
Dneska to vidím na něco hodně sladkýho a hutnýho,kus pořádný buchty nebo dortu. Raveno víš jak maj ve Špáru ten bufet před pokladnama - a ty nádherný sladkosti
budu jak Michael Jackson jen říkat „THIS THIS THIS“
.Mína. píše:
Já už taky tak chci to kopnutí,…nemůžu být taková protiva,ono se to prý přenáší na mimi a pak se nám narodí místo Samuela GargamelDneska to vidím na něco hodně sladkýho a hutnýho,kus pořádný buchty nebo dortu. Raveno víš jak maj ve Špáru ten bufet před pokladnama - a ty nádherný sladkosti
budu jak Michael Jackson jen říkat „THIS THIS THIS“
Míno, proč ne zrovna These, these, these ![]()
joooo dortiky tam maji krasny:-) minule jsme si tam kupovaly ten ovocny kosicek mnam mnam:-) a jeste ze mne tatka brzdil jinak bych taky delala this this this
![]()