Poradna duly
Jana Čurdová
Hele Hildo, nechci se chlubit, ale všimla sis, kam jsem poskočila? To je super, tak jsme v pátým ![]()
Jinak ta tvoje ranní příhoda se psem, to je fakt super. Taky mám občas taková rána. Třeba, když tácek od masa nechám v koši a nedám ten igelit za dveře, tak se k tomu kocour dostane a rozcupuje to na centimetrové kousky, které bývají po celé kuchyni a obýváku. Taky super ![]()
Holky, tak jsem dnes poprvé blinkala - na prázdný žaludek jsem vypila skoro celou krabici višňového džusu a asi byl moc kyselý, takže jsem objímala záchod… No nic, už jsem se nabaštila, tak snad bude dobře:)
Dnes mám v plánu vybrat CDčka na svatbu a jinak se povalovat na zahradě u našich, abych nebyla ve svatebních šatech jak tvaroh. Začíná jít do tuhého ![]()
zuzajdíku - už se ti to blíží. Budeš určitě nejkrásnější nevěsta.
A všechno proběhne určitě super. Ani nevím, jaké předpovídají počasí, i když ne vždycky jim ty předpovědi vyjdou. Už se těším až vložíš fotky.
No to já taky nevím.. A dost by mě to zajímalo. Obřad totiž bude venku
Tak snad to vyjde. A když ne.. však stejně to nějak dopadne a nějak se to zvládne ![]()
Ahojte
TAk VAm posila pozdrav ze Slovenska.............je tu vedro na padnuti, pomalu se opaluji, bricho bile, ale jinak hnednu
Porad me roztahuje delohu a kurevsky to boli........cim to?????
No ted frcime se svagrusou do mesta, potrebuji nutne sandale........
Krasny den
Dobré ránko, Berušky.
Tak jsme včera byli v Praze na tom veletrhu For Kids a byla jsem dost zklamaná. Bylo tam toho strašně málo. Všichni mě utěšovali, že na podzim ten veletrh bude větší, ale já fakt nechci čekat až do konce října ![]()
Jeden kočár se nám tam docela líbil a Radima nadchnul tak, že by tam byl schopný na místě vysolit 20 tis. a odjet domů z kočárem. Naštěstí to nešlo ![]()
A tady se něco událo? Jdu dočítat ![]()
Miiri gratuluju k 5. měsíci
Když jsem ráno psala tak jsi byla ještě ve 4.
Teď jsme byly s Aničkou se psama venku, oni jsou totiž dva, jezevčíci. Máma a syn, no a ten syn má ve zvyku skákat na tu mámu a to obzvlášť na veřejnosti. Člověk se prostě vrátí z obchodu a on jí klidně před lidma brousí a ona klidně stojí a kouká co by dostala k jídlu
Fakt dvojka, večer vám hodim do galerky jejich fotku, abyste byly v obraze…
Shánění kočárů vám teda moc nezávidim. My jsme se rozhodli zůstat u našeho starého kočáru, je teprve 2 roky starej a tak jsme si řekli, že by byla blbost kupovat další. Navíc v něm Anička jezdila až asi od roka, takže korba je nepoužitá.
No těm psům je to tak nějak jedno s kým a kde. Nás před pár lety takhle zastavil páreček na cestě na vesnici. Všichni nevěděli jestli je nějak objet, nebo co. ![]()
Ten metřík se někdy aktualizuje později.
Byli jsme po snídani na Vltavě na šlapadlech - super
A večer jdeme ke tchýni na grilování, tak už se těším na masíčko
![]()
Tak jsme se vrátili z výletu z PHY - byli jsme jak v Krtečkovi v Holešovicích,tak i nakonec Miiri v těch Hostivicích. No výběr velký,už máme vybráno,kompletně,i barvu!!! Jsem nadšená a chci už listopad
![]()
Jinak,my taky máme pejsky pěkný kaňoury - starou vlčici a ročního Anatol.pastevce (t.č.největší plemeno v ČR - už teď má 54 kg
) a ten už zjišťuje na co ho má.Zatím si ho nechává od vlčice jen olizovat
ale už jsme ji radši nechali píchnout antikoncepci ![]()
Že bychom si taky večer udělali ohýnek
Když já jsem v osum mrtvoň a prd vydržím ![]()
No a Míno, co jste teda vybrali? Mně teď ještě bere ten Jané Slalom - má totiž prý jen 8kg a je nejkratší (kvůli výtahu). Ale zase proti Cam Cortině je asi o 4 000 dražší.
Miiiri,
nenech se zmast Slalomem s 8 kilama!!!!! To ma jen podvozek..........spotrak ma pres 12 kilo a s korbou kolem 14,5
Miiri asi tě překvapím ale Jané Slalom odstín 475 - tmavomodrá ( dle mě černá,ale prodavačka řekla tmavomodrá). Shodli jsem se na tom jednomyslně a už je to definitiva. Dohromady to vyjde na těch 23 tisíc (dokoupím ještě nánožník - ten bude k dostnání až déle a i tu autosedačku do 13 kg).Taky je možný k tomu koupit originál fusak - a ten už vybereme podle pohlaví. ![]()
Zdravím Katku na Slovač ![]()
Ahoj tehulky:-)
Miiri to nase kocici pracatko taky porad leze a vysypava odpadky…jako kdyby u nas trpela hlady:-)
My si dneska grilovaly obidek a pak mne tatka vezl na pokes s kamaradkou… chudak je v 7 tta je ji zle…ja uz skoro zapomnela jaky to je…To slunicko mne pekne zmohlo, zrovna ted prsi a trosku se blyska, alespon se bude lip dychat…Mino dneska na tom budu stejne brzy dohajan:-) a to uz jsme vydrzela i do 10 ![]()
Mino to je super ze mate vybrano ja doufam ze mne ten muj pak nezklame, meli bychom se na nej podivat po ceste na ten UZ… Jen neprijde ti ta tmava moc depresivni na mimi? Mne odradil i sedy z oranz pruhem…
Raveno právě že ne,samotnou mě to překvapilo že to vypadá moc dobře a mimi se v něm bude vyjímat v každém oblečku. Ale je to na každém. Osobně sama ńemám moc tmavé barvy ráda ale tomuhle kočáru sluší.
Míno - taky ti závidím, že jste rozhodnutí. My se pojedem do Hostivic podívat taky a snad se taky rozhodnem. Slyšela jsem, že se na Jané čeká 3 měsíce, tak to abysme ho příští měsíc objednali.
My už jsme z grilování doma, nějak mě to všechno zmohlo. Kdyby mě viděla dr, ta by mi dala
Mám ležet a já posledních pár dní takhle řádím, musím se zase zklidnit, ať něco nepodělám ![]()