Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky
Tak hlásím příchod. Ale jsem naštvaná. Dneska mi nedělal UTZ
Jsem hned volala mladýmu, že fotečka není, tak se hned ptal proč… Tak jsem řekla, že prý podle dr je vše v pořádku. A to se začal čertit, jakto jaků může vědět, když se ani nepodíval…
Je naštvanej, že nešel se mnou - brouček
Jinak na další ko jdu AŽ 11.6. a to už mám slíbenej ten normální utz.
Raveno no mě poprvé taky braly asi 6 zkumavek a to jsem taky málem nerozdýchala. Teď to byla jedna, takže v poho. Ale na těch mých 10 sekund bolesti jsem čekala víc jak půl hodiny. Horor
A prej si na výsledky můžu zavolat už příští pátek, že to dělají naráz a podle toho, kolik tam toho už mají. Tak uvidím… Stejně tam musím jít pro lístek na peníze a sestřička mě bude objednávat na ten utz ve 20tt. Prý to musí objednat měsíc dopředu, tak nevím.Ach jo, zas 3 týdny čekačka… ![]()
Napoly je sice fajn,že je vše v pořádku ale ti doktoři vůbec netuší,jak moc potřebujeme ty malý prďochy vidět že rostou. To čekání od kontroly ke kontrole se příšerně táhne ![]()
Já tě včera tak navnadila,viď. Příště ti za to udělá dvojitý UZV
![]()
Ahojda Těhulky. Tak jsem se taky vrátila od doktora. Mě dneska brali jen krev na triple a vyšetření až příští středu. To už budou i výsledky krve. Už se moc těším, až to budu mít za sebou. ![]()
Gratuluji Miiri k úspěšné kontrole ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 6.6., UZV 12.6., těh. 17+5
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 7.6., těh. 17+3
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 17+1
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6.,UZV 18.6., těh. 17+1
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , těh. 17+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 16+6
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 16+5
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , ko 30.5., těh. 16+2
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko+UZV 11.6., těh. 15+5
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 15+4
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 30.5., těh. 15+1
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , kontrola 25.5., těh. 15+0
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , ko 4.6., těh. 14+6
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko a trip.t.30.5., těh. 14+1
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 31.5, těh. 13+2
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 27.11. , AFP 11.6.,amnio 15.6., těh. 13+1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Brzy znovu snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Marťas tak to je prima že už si taky zpátky,odběr bude určitě o.k. protože je vidět,že všichni hezky prosperujeme - až na chudáka Adelin,která neví co dřív strčit do WC
![]()
.Mína. píše:
Marťas tak to je prima že už si taky zpátky,odběr bude určitě o.k. protože je vidět,že všichni hezky prosperujeme - až na chudáka Adelin,která neví co dřív strčit do WC![]()
Tak o tom jsem se zapomněla zmínit. Já totiž taky
Dneska jsem teda nezvracela, ale za to průjem. Super ![]()
mína - no to asi bude muset. protože jestli bude dělat ten „břišní“ tak jsem zvědavá, jestli něco uvidí ![]()
Už nevím, která z vás to psala s tím pupíkem…mě se teda taky dosti zvětšilo. I pan doktor se tak pofidérně díval, ale nic neřekl…
A přibrala jsem ya celou dobu necelé 3 kg… ale to není přesný…já se pohybuju normálně s výchylkou +-2 kila, takže podle mě je to normál… ![]()
Já mám zatím kilo nahoře, ale bříško už se taky zvětšuje. Alespoň doufám, já to tak vidím ![]()
Ahojky maminky,tak koukám,že s ty sny nemám sama.Mě se pro změnu už asi 3× zdálo o porodu.Asi proto,že mám z něho panickou hrůzu. ![]()
Adelino držím ti palečky,at ti je brzy fajn.
Mě pro změnu trápí ty dlouhodobé migrény.
Bohužel podchytit to memohu,protože jsem na to brala každodenně prášky a ty mi gynekoložka zakázala.A praktická lékařka vzkázala,at raději nberu nic,at to prý vydržím.
já to pro mimi vydržím,ale je to fakt hnus.
Včera jsme jelli s Míšou do města a zase brzy nazpět,protože mi bylo na omdlení.To ted také mívám docela často.
Třeba vařím a musím si jít sednout,jinak bych asi skončila na zemi a to dusné počasí. ![]()
To čekání od ko ke ko je fakt hrůza.někteří dr jsou fakt divný -vč. té mé.jak už jsem psala,co mi vadí.
přeji vám hezký den ![]()
teda marťásku, ty budeš vědět výsledky tripplu dřív než já
Hlavně, ať nám to dobře dopadne… ![]()
Už se mi taky začíná dělat boule v podbříšku - je to legrace. Nejlíp je to cítit když si lehnu na bok a nebo když ještě k tomu potřebuju čůrat
Váha stále stojí,takže sem v mínusu - uvidím co mi v pátek naváží na tý jejich stoletý váze - mám pocit,že ji dr.měl v ordinaci už když sem čekala Péťu
Ale vnímám,že teď konečně začně být každý týden už cítit jak bříško roste. Asi budu k smíchu,ale já byla včera tak vyblázněná, že jsem šla na UZV se strachem,že tam třeba žádný mimi není
No máčo
Strašně mi to psychicky pomohlo a hlavně to,že už má od hlavy po prdelku 7 cm,takže i s nožičkama něco kolem 10 cm. Nádhera. ![]()
Míno, já mám stejný pocity. Myslím si, že když mám malý bříško, tak tam třeba ani mimi není. Jsou to jen samé blbosti
Oni se tam ti naši prckové poskládají. Počkej, za chvíli si budeme přát, aby ty bříška byly menší ![]()
To jo,ještě si to užijeme až až. Já se jen strašně těším na pohyby,včera jak jsem měla tu sondu na břiše a doktor pustil zvuk nahlas tak pinďa čutnul že to byla rána na celou místnost,ale já nic necítila. Na to potřebuje ještě nějaký cm povyrůst ![]()
Napoly ja volat nemam, ze kdyby neco tak volaji oni jinak mi to zdeli az na pristi kontrole tj 6.6…takze kdo si pocka se docka, proc mi treba nemuzou zavolat ze je to OK, asi je phone drahej
no a kdyz tam zavolam tak mi stejne nic nereknou, ach jo tak to vypada ze budu posledni kdo nebude nic vedet:(
Nooo ja uz nastesti citim prcka, jeste ne pravidelne ale i treba nekolikrat za den:-) je to super vzdycky se zacnu uculovat jak blbec
…takze nastesti zadnej blinkaci dukaz nepotrebuju:-) fakt mi bylo divny kdyz mi bylo dobre a vlastne jsme o nem vubec nevedela (mohli by vymyslet nejakej prenosnej UZ domu
)
Presne jak rikate, doktori to berou jak na bezicim pasu pro ne uz je to xyz-ety tehotenstvi tak jen co je potreba a sup dalsi:-) ja se jim tedy nedivim cas jsou penize, ale mohli by obcas vic soucitit a casteji nam ty prdolky ukazovat
![]()
jeee holky mne zas to moje prijde na 5ty mesic moc velky a jeste obaleny airbagem
takze kdyby slo tak pujcim ![]()
Mino ja tam sla uplne se stejnyma pocitama
je fajn vedet, ze je to normalne nenormalni pro tehulky
Nekdy uz jsem si pripadala zrala na proplesknuti
a rovnou z obou stran… Nechci ani pomyslet co mne bude napadat az prcek bude na svete a treba onemocni…
Nooo tak to uz mas poradnyho mimiska, pockej za mesic to uz bude mit skoro 20cm a skoro se nevejde celej na monitor…rostou jak z vody
adelina77 píše:
raveno, diky za uklidneni, taky doufam, ze to prejde. preci jen to trochu uklidni, kdyz clovek vi, ze neni sam, koho to potkalo
.
strevni chripka to neni, spis myslim, ze to je tak trochu (spis tak trochu vic) tim debilnim pocasim. ja normalne mivam migreny, kdyz se meni tlak, ted v tehu se to nastesti zlepsilo, ale stejne ma na me pocasi vliv - hlava se mi porad mota, zaludek na vode…jinak ta knizka:
Jak se bude vaše dítě jmenovat? / Miloslava Knappová. – Vyd. 4., přeprac. a dopl.. – Praha : Academia, 2006. – 651 s. ; 21 cm
Adelin jeee pro Academii obcas neco sazime
a taky z nich nekdy poradne rostu
, skoda tuhle jsme nedelaly…skocim do knihovny treba by se tam Kubikovi jeste neco zalibilo