LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
23.5.07 12:40

raveno, tahle knizka je urcite nejlepsi, mrkni na ni do knihovny. je to od zensky z ustavu pro jazyk cesky, ke ktery se uz leta davaj zadosti o povoleni krestnich jmen, kdyz chces treba nejaky neobvykly. a podle tehle knihy to overujou i na matrikach.
jinak jsem si spravila zaludek ledove vychlazenym melounem :wink: . tak snad se po nem nepos… :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
23.5.07 12:57

taky bych si dala melounek mnam, pekne jsi mne naladila, ja se tu cpu chemickym jablkem :( …asi budem muset vecer zajet nakoupit :D
Noo a ani mi nebude vadit kdyz se po nem po… alespon bych si po 100 letech procistila streva :wink:

Uz by mohla byt sezona rajcatek a melounku a okurek…mnam mnam

Nooo a na tatku nemuzu s neobvyklejma jmenama radsi uz jsme zapomnela co mi rekl na Zoe :D , spis mne napadlo ze jsme treba na nejaky krasny zapomneli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.5.07 13:31

Ahoj těhule.
Já jsem se byla dopoledne kochat v Ikea. Všechno mám změřený a namalovaný a mám prospekty. Teď ještě, co na to můj drahoušek :wink: Jinak moje bříško je taková solidní hora Říp :lol: Za poslední týden hrozně moc vykouklo. Už není jen pod pupíkem, ale už mám bouli i nad ním. Jinak váha mi zase klesla, asi chodím líp na záchod :oops: Tak mám nahoře zatím 3-3,5kg. Mimísek do mně pořád ťuká, sice nepravidelně, ale každý den. Četla jsem, že mimi reaguje nejlépe, když si dáte nějakou energetickou bombu - třeba dortík, a jdete si lehnout. On získá najednou spoustu energie a vy jak ležíte, tak máte šanci ho cítit. :P Jenže já doma žádný dortík nemám :( A po té dnešní couračce už nemám sílu si pro něj dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
23.5.07 13:36

Ahojky!

Kdo si to stěžoval, že bude mít poslední vysledky? Raveno - já jdu na krev zítra, takže uvidíme :D Navíc se mnou jde Kuba, tak jsem zvědavá, většinou předvádí vzorný dítko a pak se 500 m od baráku začne vztekat, že nechce domů. :evil:
Ještě nevím, jestli cejtím pravidelný pohyby, ale je to spíš takový šolíchání. Večer. Už se těším, stejně jako s Kubou, když usednu k PC a opřu břicho o stůl, zavrtí se. Kuba se pak už přímo odstrkoval :D
Miiri - dobrej tip! Hned zejtra si cestou od Dr. koupim nějakej dort. Mňam!
Jdu pracovat, já na to mam čas jen než se Kuba probudí. Čauky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
23.5.07 20:01

Miiri taky se mi hrozne zvetsilo „brisko“ spis bych to za chvili videla ne na Rip ale minimalne na Snezku :(
Miiri, asi se dortikum radsi zacnu vyhybat nebo nevylezu ani na tu porodni postel:-)…ale napad je to dobrej a mne tak ted chutna

Baboon tak jsem zvedava jestli budes mit pozdeji vysledky mne prijde ze 3 tydny cekani na moznej priblblej phone je normalni tyrani!!!
Mne se taky prcek nejvic ozyva u pocitace:-) nebo v aute… asi se mu nelibi ze ho mackam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
23.5.07 20:09

Já si nedovedu představit, že bych čekala na výsledky takhle dlouho. Já potřebuji slyšet, jestli je to v pořádku nebo ne. Já bych tam snad volala tak dlouho, dokud by mě to neřekli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
23.5.07 21:00

Ahojky, tak jsem manželovi sdělila své nadšené dojmy z Ikea, no a nic :? Snad jo no a možná né, tak nevím. Asi to znáte, jste nadšené a ten druhý to zas až tak necítí. Ach jo, možná jsem byla jen v euforii, že jsem objevila, co by se mi líbilo i postýlku i přebalovák.
Jdu se natáhnout k telce, máme půjčenýho něco na DVD.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
24.5.07 08:07

krasne rano maminy :-)
Martasku to bych si moc nepomohla, sestra stejne rikala ze jim vysledky prijdou v prubehu 2-3 tt a ze hlidaj a hned volaj… nechci je prudit, za chvili by mi dali cernej puntik do karty :D, vim jaky to je kdyz nekdo prudi mne :( proste musim se smirit stim, ze maj takovej system kdyz tam chci chodit

Miiri neni moc chlapu ktery jsou nadseny z Ikei, jedine snad muj svara, ale to je naprosta vijimka:-) Kuba vylozene trpi jen kdyz vi ze tam jedu a pak mu to budu vypravet:-)

Tak dneska zas musim pracovat :( :( a mooooc, doufam ze nebude sef chtit at prijdu i zitra…to bych nezvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
24.5.07 08:19

Taky přeju hezké ráno,u mě pracovní :cry:

Myslím,že chlapi obecně neradi chodí po nákupech a už vůbec tak věci neřeší,jako my ženský. Teda aspoň takový model mám doma-klidně by k bílé kovové posteli v ložnici koupil tmavě dřevěnou postýlku (to mě dostal :! ) Hlavně že by to bylo odbyté a hotovo :lol: Nechtějme je měnit a chtít na nich to,na co prostě mužský nemaj :lol: :lol: :!

Taková krásný den nás čeká - a na mě tu bude jen celý den foukat klimatizace :cry: ,sluníčko uvidím tak akorát zapadat :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
24.5.07 08:33

Mino jeee to je jak u nas koukam ze mame stejny model:-)..hlavne ze by byla postylka vyresena :) Stejne to jsou milackove :D Ale pokud jde o nakupovani jidla tak to chodi rad:)

To mas dobry my zadnou klimosku nemame:( jen pidi vetracek na celou kancelar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
24.5.07 08:39

Jídlo je jediná vyjímka,tam totiž už fungují pudově :lol: :lol:

No příjemný to je,ale nesmí se to přehánět,přišla jsem do kanclu a místnost byla vychlazená na 19 st. a to je pro mě už na zimní boty a bundu :! Tak jsem jim to tady pěkně přeprogramovala a basta,tady velím já :! :lol: :lol: No já se týden dostávám rýmy a nastydnu znovu ne. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
24.5.07 09:00

nooo 19 je vazne na sezeni malo:-( no ja ted psikam jako blazen, ale spis mi to prijde alergickyho puvodu…no zrejmne alergie na praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
24.5.07 10:22

Holky, mám dotaz.. Jak často jíte? A kolik toho tak za den sníte? Já mám pořád hlad a kručí mi v břiše, ale zase se bojím, abych neztlousta nějak zbytečně moc. Mamka se mnou totiž přibrala 20 kilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
24.5.07 11:03

Já hlad moc nemám, jenom ráno, po probuzení,ale jinak mám spíš chutě :oops: Zrovna za chvíli zase přijde kamarádka a jdeme na dortík. Na zákusky jsem nikdy moc nebyla, ale teď 8O Fakt tak 2-3× týdně si nějaký dám. Vždycky říkám, že mimi to potřebuje. No jinak ovoce a zeleninu jím průběžně celý den.
Myslím si, že jestli je období, kdy si člověk může dopřát, tak je to v těhu, pak už budeme zase jen hubnout. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
24.5.07 11:17

Zuzajdíku já zas MÁM hlad,úplně regulerní :! Ale jak příjde takovéto počasí jako je třeba dnes,tak nemůžu teplý jídlo - třeba dneska mám k obědu čtvrtku melouna - 1,5 kg a sež..u ho úplně celý :lol:
Naučila jsem se teď snídat - to mám dva celozr.rohlíky a Májku (už jsem psala že na ní ujíždim :? ).Vůbec si nic neodpírám, jediný co nedělám je,že nejím na noc-teda jím naposled tak v šest,pak už jen jablko nebo rajče. Když mám plný žaludek nemůžu spát :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí