Poradna duly
Jana Čurdová
raveno, tahle knizka je urcite nejlepsi, mrkni na ni do knihovny. je to od zensky z ustavu pro jazyk cesky, ke ktery se uz leta davaj zadosti o povoleni krestnich jmen, kdyz chces treba nejaky neobvykly. a podle tehle knihy to overujou i na matrikach.
jinak jsem si spravila zaludek ledove vychlazenym melounem
. tak snad se po nem nepos…
.
taky bych si dala melounek mnam, pekne jsi mne naladila, ja se tu cpu chemickym jablkem
…asi budem muset vecer zajet nakoupit ![]()
Noo a ani mi nebude vadit kdyz se po nem po… alespon bych si po 100 letech procistila streva ![]()
Uz by mohla byt sezona rajcatek a melounku a okurek…mnam mnam
Nooo a na tatku nemuzu s neobvyklejma jmenama radsi uz jsme zapomnela co mi rekl na Zoe
, spis mne napadlo ze jsme treba na nejaky krasny zapomneli ![]()
Ahoj těhule.
Já jsem se byla dopoledne kochat v Ikea. Všechno mám změřený a namalovaný a mám prospekty. Teď ještě, co na to můj drahoušek
Jinak moje bříško je taková solidní hora Říp
Za poslední týden hrozně moc vykouklo. Už není jen pod pupíkem, ale už mám bouli i nad ním. Jinak váha mi zase klesla, asi chodím líp na záchod
Tak mám nahoře zatím 3-3,5kg. Mimísek do mně pořád ťuká, sice nepravidelně, ale každý den. Četla jsem, že mimi reaguje nejlépe, když si dáte nějakou energetickou bombu - třeba dortík, a jdete si lehnout. On získá najednou spoustu energie a vy jak ležíte, tak máte šanci ho cítit.
Jenže já doma žádný dortík nemám
A po té dnešní couračce už nemám sílu si pro něj dojít.
Ahojky!
Kdo si to stěžoval, že bude mít poslední vysledky? Raveno - já jdu na krev zítra, takže uvidíme
Navíc se mnou jde Kuba, tak jsem zvědavá, většinou předvádí vzorný dítko a pak se 500 m od baráku začne vztekat, že nechce domů. ![]()
Ještě nevím, jestli cejtím pravidelný pohyby, ale je to spíš takový šolíchání. Večer. Už se těším, stejně jako s Kubou, když usednu k PC a opřu břicho o stůl, zavrtí se. Kuba se pak už přímo odstrkoval ![]()
Miiri - dobrej tip! Hned zejtra si cestou od Dr. koupim nějakej dort. Mňam!
Jdu pracovat, já na to mam čas jen než se Kuba probudí. Čauky!
Miiri taky se mi hrozne zvetsilo „brisko“ spis bych to za chvili videla ne na Rip ale minimalne na Snezku ![]()
Miiri, asi se dortikum radsi zacnu vyhybat nebo nevylezu ani na tu porodni postel:-)…ale napad je to dobrej a mne tak ted chutna
Baboon tak jsem zvedava jestli budes mit pozdeji vysledky mne prijde ze 3 tydny cekani na moznej priblblej phone je normalni tyrani!!!
Mne se taky prcek nejvic ozyva u pocitace:-) nebo v aute… asi se mu nelibi ze ho mackam ![]()
Já si nedovedu představit, že bych čekala na výsledky takhle dlouho. Já potřebuji slyšet, jestli je to v pořádku nebo ne. Já bych tam snad volala tak dlouho, dokud by mě to neřekli ![]()
Ahojky, tak jsem manželovi sdělila své nadšené dojmy z Ikea, no a nic
Snad jo no a možná né, tak nevím. Asi to znáte, jste nadšené a ten druhý to zas až tak necítí. Ach jo, možná jsem byla jen v euforii, že jsem objevila, co by se mi líbilo i postýlku i přebalovák.
Jdu se natáhnout k telce, máme půjčenýho něco na DVD.
Miiri
krasne rano maminy ![]()
Martasku to bych si moc nepomohla, sestra stejne rikala ze jim vysledky prijdou v prubehu 2-3 tt a ze hlidaj a hned volaj… nechci je prudit, za chvili by mi dali cernej puntik do karty
, vim jaky to je kdyz nekdo prudi mne
proste musim se smirit stim, ze maj takovej system kdyz tam chci chodit
Miiri neni moc chlapu ktery jsou nadseny z Ikei, jedine snad muj svara, ale to je naprosta vijimka:-) Kuba vylozene trpi jen kdyz vi ze tam jedu a pak mu to budu vypravet:-)
Tak dneska zas musim pracovat
a mooooc, doufam ze nebude sef chtit at prijdu i zitra…to bych nezvladla
Taky přeju hezké ráno,u mě pracovní ![]()
Myslím,že chlapi obecně neradi chodí po nákupech a už vůbec tak věci neřeší,jako my ženský. Teda aspoň takový model mám doma-klidně by k bílé kovové posteli v ložnici koupil tmavě dřevěnou postýlku (to mě dostal
) Hlavně že by to bylo odbyté a hotovo
Nechtějme je měnit a chtít na nich to,na co prostě mužský nemaj
![]()
Taková krásný den nás čeká - a na mě tu bude jen celý den foukat klimatizace
,sluníčko uvidím tak akorát zapadat ![]()
Mino jeee to je jak u nas koukam ze mame stejny model:-)..hlavne ze by byla postylka vyresena
Stejne to jsou milackove
Ale pokud jde o nakupovani jidla tak to chodi rad:)
To mas dobry my zadnou klimosku nemame:( jen pidi vetracek na celou kancelar…
Jídlo je jediná vyjímka,tam totiž už fungují pudově
![]()
No příjemný to je,ale nesmí se to přehánět,přišla jsem do kanclu a místnost byla vychlazená na 19 st. a to je pro mě už na zimní boty a bundu
Tak jsem jim to tady pěkně přeprogramovala a basta,tady velím já
No já se týden dostávám rýmy a nastydnu znovu ne.
![]()
nooo 19 je vazne na sezeni malo:-( no ja ted psikam jako blazen, ale spis mi to prijde alergickyho puvodu…no zrejmne alergie na praci ![]()
Holky, mám dotaz.. Jak často jíte? A kolik toho tak za den sníte? Já mám pořád hlad a kručí mi v břiše, ale zase se bojím, abych neztlousta nějak zbytečně moc. Mamka se mnou totiž přibrala 20 kilo…
Já hlad moc nemám, jenom ráno, po probuzení,ale jinak mám spíš chutě
Zrovna za chvíli zase přijde kamarádka a jdeme na dortík. Na zákusky jsem nikdy moc nebyla, ale teď
Fakt tak 2-3× týdně si nějaký dám. Vždycky říkám, že mimi to potřebuje. No jinak ovoce a zeleninu jím průběžně celý den.
Myslím si, že jestli je období, kdy si člověk může dopřát, tak je to v těhu, pak už budeme zase jen hubnout. ![]()
Zuzajdíku já zas MÁM hlad,úplně regulerní
Ale jak příjde takovéto počasí jako je třeba dnes,tak nemůžu teplý jídlo - třeba dneska mám k obědu čtvrtku melouna - 1,5 kg a sež..u ho úplně celý ![]()
Naučila jsem se teď snídat - to mám dva celozr.rohlíky a Májku (už jsem psala že na ní ujíždim
).Vůbec si nic neodpírám, jediný co nedělám je,že nejím na noc-teda jím naposled tak v šest,pak už jen jablko nebo rajče. Když mám plný žaludek nemůžu spát ![]()