Poradna duly
Jana Čurdová
Téda než jsem to nasmolila, je tu dalších 5 příspěvků ![]()
Marťásku KO 12.6., UTZ 18.6. Dík.
Tak holky tady u nás už bouří, rány jsou to pěkný, ale spadlo jen pár kapek. Uvidíme dál. ![]()
Dneska má ko Mína. ![]()
Takže u nás to bude asi tak za 2 hoďky. Mám docela hrůzu z bouřky, takže už se nemůžu dočkat ![]()
Právě sem pořád nahlížím, jestli nenapíše Mína. ![]()
Ahojky všem,
hlásim příjezd z PHY. Mám strašnou radost - vše dopadlo na výbornou,již teď mi řekli,že je na 95% mimi v pořádku!!!!!! Ale přesto jsme se domluvili,že tu amnioc.podstoupím.
Mimi je obřík - a má nos jak kos
Taťka hned usoudil že je to kluk a celý on
![]()
A teď jdu dočíst co jste všechno nabrebentili ![]()
Taky se připojuji ke gratulaci
Téda, tady je horko…By mě zajímalo, kdy ty bouřky dorazí do Olomóca
Nebo aspoň malá sprcha… Jsme byli u vody okoupat psy, tak jsou z toho holky vyčerpané ![]()
Moc děkuju,
tady je teď bouřka až mi spadl internet a musela kjsem restartovat ISDNku.
Je to euforie vidět toho malýho človíčka - dr.nám ukazoval i vnitřní orgány a pustil i srdíčko nahlas-to mě dostalo nejvíc. A žádný vag.UZV,už mi ho zmáknul přes pupíka
Teď si jdeme dát kafíčko a všechny zážitky v klidu rozebrat.
Jo a s těmi jmény je to fakt složitý, ale diskuze u nás zatím skončila na jménech Samuel/Sofie. Kubíka už máme a to jméno Raveno můžu jen doporučit - má šíleně moc obměn a je nadčasový ![]()
hele, nech si toho
Nebo to do zítřka NEVYDRŽÍM!!!! Zase budu usínat s přiblblým úsměvem - teda jestli vůbec usnu…
A zítra se zase budu ve městě culit
Jenom škoda, že nejde tatínek
Ale slíbil, že půjde příště - to už by měl být ten ve 20 tt.
Jinak u nás neprší… Jen se oskar schoval, tak se snad něco přižene
jsem dlouho nezalívala truhlíky ![]()
Napoly neboj,do zítra to rychle uteče.
Teda já taky nemohla dospat, a když jsme tam jeli tak jsem měla bolení jak před nějakou zkouškou-nervy pěkně pracovaly.
Zítra držím pěsti a Marťáskovi taky.
Je super když mužeme psát jen samé dobré zprávy - a taky mám radost,že už se s tím Jana79 „poprala“ a myslí zas pozitivně do budoucna.Doufám že se nám brzy ozve s radostnou novinou.Stokrát jsem si na ní vzpoměla po tom co se jí stalo,ale i když je to smutný asi to tak prostě mělo být.Určitě to příště bude už v pohodě.
Je tu po dešti ale stále pěkně dusno ![]()
A to jdu ještě na odběry toho tripplu. Snad ze mě něco „vymačknou“ ![]()
Jojo taky jsem si na Janu79 vzpomněla. A je dobře, že se s tím poprala a jde dál. Držím všechny pěstičky ![]()
No já jdu asi hodit plaváčka a jdu chrupkat. Ale stejně ještě nakouknu. Tož zatím čusky - fusky ![]()
Mino velka gatulace:-) je uzasny poslouchat samy dobry zpravicky!!!
jo jo to bude tim ze nemas zimmni zasoby:-) jen porad nevim jak tam poznaj ty organy:-) taky mi rikala ze vidi pracovat zaludek, ale to jsem byla mimo misu
![]()
ale srdicko jsem jen videla nepustila nahlas
, asi to neni standart
Holky zitra na kontrolach drzim, palecky a zavidim UZ
![]()
Napoly mne dali zkumavku sestricky stim ze ji mam vzdycky poradne umit a zase pouzit:-), prislo mi to divny, ale delam to tak
abych porad nemusela nekde schanet..
Joo a Kuba taky s nami jde na pristi UZ, jsem fakt zvedava jestli ho to roznezni ![]()
Zuzajdiku ja makam jako sroub zrovna dneska jsem dostala 1200 stranovou korekturu Kafky (ani cist se to neda
brr) do zitra musi byt opravena…tak jsem ani nestihala moc psat:(
Jooo a diky za potporu Kubika, asi si to tatka vazne zaslouzi
a navic je to opravdu hezky jmeno a i pres pocatecni odpor mi dovolil Viktorku (tedy jestli nesvindluje a nekde tam nahore si nepredplatil toho klucika
)
Raveno taky mě zítra čeká dohánění dnešního volna,ale stálo to za to. ![]()
Napoly ty triple testy určitě dobře dopadnou a s tím odběrem- určitě se sestřička trefí a něco vycucne ![]()
Tak ahoj maminy ![]()
Míno - gratuluju, je to super ![]()
Jinak u nás UTZ v pořádku, bylo to nádherný, ale mimísek schovával to nejcennější za pupeční šňůrou, takže zase nevíme nic. Ale byl úžasnej, teda manžel taky
Říkal té doktorce, jé on se pořád olizuje, a ona na to, víte to je srdíčko
Byl chudáček trošku mimo mísu. Jinak máme asi 182gramů. Viděli jsme jak polyká vodu, no super. Do galerky jsem vložila jednu fotečku, tak koukněte ![]()
Jani79 - držím palečky, s tímhle přístupem to bude brzy na // ![]()
Na zítřek držím palečky na kontroly.
Miiri
Miiri to je skvělý,fakt. Já blbec sem si v tom chaosu úplně zapoměla o fotku říct. Až venku nám to došlo.No příště.
A je legrace jak si mimi s vámi hraje na schovávanou ![]()
ahojky a dobré ránko. Tak jsem opět osiřela
Včera jsme si večer ještě zajeli pro pizzu - mňamky
No, děvčata, já jdu ještě na chvilku pod peřinku a pak prchám na tu kontrolu
Tak se potom ozvu. Mějte se a držte mi pěstičky ať mě moc nevysají ![]()