LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
632
22.5.07 14:24

Téda než jsem to nasmolila, je tu dalších 5 příspěvků :D
Marťásku KO 12.6., UTZ 18.6. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.5.07 15:11

Tak holky tady u nás už bouří, rány jsou to pěkný, ale spadlo jen pár kapek. Uvidíme dál. :wink:
Dneska má ko Mína. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.5.07 15:17

Takže u nás to bude asi tak za 2 hoďky. Mám docela hrůzu z bouřky, takže už se nemůžu dočkat :?

Právě sem pořád nahlížím, jestli nenapíše Mína. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.5.07 16:33

Ahojky všem,
hlásim příjezd z PHY. Mám strašnou radost - vše dopadlo na výbornou,již teď mi řekli,že je na 95% mimi v pořádku!!!!!! Ale přesto jsme se domluvili,že tu amnioc.podstoupím.
Mimi je obřík - a má nos jak kos :lol: Taťka hned usoudil že je to kluk a celý on :lol: :lol: :lol:
A teď jdu dočíst co jste všechno nabrebentili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.5.07 16:36

Míno, velká gratulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.5.07 17:14

Taky se připojuji ke gratulaci :wink: Téda, tady je horko…By mě zajímalo, kdy ty bouřky dorazí do Olomóca 8) Nebo aspoň malá sprcha… Jsme byli u vody okoupat psy, tak jsou z toho holky vyčerpané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.5.07 17:40

Moc děkuju,
tady je teď bouřka až mi spadl internet a musela kjsem restartovat ISDNku.
Je to euforie vidět toho malýho človíčka - dr.nám ukazoval i vnitřní orgány a pustil i srdíčko nahlas-to mě dostalo nejvíc. A žádný vag.UZV,už mi ho zmáknul přes pupíka :) Teď si jdeme dát kafíčko a všechny zážitky v klidu rozebrat.

Jo a s těmi jmény je to fakt složitý, ale diskuze u nás zatím skončila na jménech Samuel/Sofie. Kubíka už máme a to jméno Raveno můžu jen doporučit - má šíleně moc obměn a je nadčasový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.5.07 17:57

hele, nech si toho :D :P Nebo to do zítřka NEVYDRŽÍM!!!! Zase budu usínat s přiblblým úsměvem - teda jestli vůbec usnu… :roll: A zítra se zase budu ve městě culit :lol: Jenom škoda, že nejde tatínek :? Ale slíbil, že půjde příště - to už by měl být ten ve 20 tt.
Jinak u nás neprší… Jen se oskar schoval, tak se snad něco přižene :arrow: jsem dlouho nezalívala truhlíky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.5.07 19:33

Napoly neboj,do zítra to rychle uteče. :) Teda já taky nemohla dospat, a když jsme tam jeli tak jsem měla bolení jak před nějakou zkouškou-nervy pěkně pracovaly.
Zítra držím pěsti a Marťáskovi taky.
Je super když mužeme psát jen samé dobré zprávy - a taky mám radost,že už se s tím Jana79 „poprala“ a myslí zas pozitivně do budoucna.Doufám že se nám brzy ozve s radostnou novinou.Stokrát jsem si na ní vzpoměla po tom co se jí stalo,ale i když je to smutný asi to tak prostě mělo být.Určitě to příště bude už v pohodě.
Je tu po dešti ale stále pěkně dusno :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
22.5.07 19:49

A to jdu ještě na odběry toho tripplu. Snad ze mě něco „vymačknou“ :lol:
Jojo taky jsem si na Janu79 vzpomněla. A je dobře, že se s tím poprala a jde dál. Držím všechny pěstičky :wink:
No já jdu asi hodit plaváčka a jdu chrupkat. Ale stejně ještě nakouknu. Tož zatím čusky - fusky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.5.07 20:34

Mino velka gatulace:-) je uzasny poslouchat samy dobry zpravicky!!!
jo jo to bude tim ze nemas zimmni zasoby:-) jen porad nevim jak tam poznaj ty organy:-) taky mi rikala ze vidi pracovat zaludek, ale to jsem byla mimo misu :D :D
ale srdicko jsem jen videla nepustila nahlas :cry: , asi to neni standart

Holky zitra na kontrolach drzim, palecky a zavidim UZ :D :D

Napoly mne dali zkumavku sestricky stim ze ji mam vzdycky poradne umit a zase pouzit:-), prislo mi to divny, ale delam to tak :D abych porad nemusela nekde schanet..
Joo a Kuba taky s nami jde na pristi UZ, jsem fakt zvedava jestli ho to roznezni :D

Zuzajdiku ja makam jako sroub zrovna dneska jsem dostala 1200 stranovou korekturu Kafky (ani cist se to neda :? brr) do zitra musi byt opravena…tak jsem ani nestihala moc psat:(

Jooo a diky za potporu Kubika, asi si to tatka vazne zaslouzi :D a navic je to opravdu hezky jmeno a i pres pocatecni odpor mi dovolil Viktorku (tedy jestli nesvindluje a nekde tam nahore si nepredplatil toho klucika :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.5.07 21:03

Raveno taky mě zítra čeká dohánění dnešního volna,ale stálo to za to. :!

Napoly ty triple testy určitě dobře dopadnou a s tím odběrem- určitě se sestřička trefí a něco vycucne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.5.07 21:05

Tak ahoj maminy :)
Míno - gratuluju, je to super :lol:
Jinak u nás UTZ v pořádku, bylo to nádherný, ale mimísek schovával to nejcennější za pupeční šňůrou, takže zase nevíme nic. Ale byl úžasnej, teda manžel taky :) Říkal té doktorce, jé on se pořád olizuje, a ona na to, víte to je srdíčko :lol: Byl chudáček trošku mimo mísu. Jinak máme asi 182gramů. Viděli jsme jak polyká vodu, no super. Do galerky jsem vložila jednu fotečku, tak koukněte :D
Jani79 - držím palečky, s tímhle přístupem to bude brzy na // :D
Na zítřek držím palečky na kontroly.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.5.07 21:16

Miiri to je skvělý,fakt. Já blbec sem si v tom chaosu úplně zapoměla o fotku říct. Až venku nám to došlo.No příště.
A je legrace jak si mimi s vámi hraje na schovávanou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
23.5.07 05:58

ahojky a dobré ránko. Tak jsem opět osiřela 8) Včera jsme si večer ještě zajeli pro pizzu - mňamky :P No, děvčata, já jdu ještě na chvilku pod peřinku a pak prchám na tu kontrolu :P Tak se potom ozvu. Mějte se a držte mi pěstičky ať mě moc nevysají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí