LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
21.5.07 08:19

krasny ranko tehulky :-)
jo jo vikend bylo nadherne, ale pres tyden by mi stacilo kolem 20, jeste do 6.6. pak at si je jak chce…mam trosku hruzu z veder v kombinaci s tim dojizdenim…:-( snad uz to nejak prezijeme

Grilovani v sobotu bylo skveli…tedy zjistila jsem, ze mi vazne hodne chutna:o) tak to brzy budu ne slonik ale mamutik:-)…

Mino drzim palecky a trochu zavidim, ja bych chodila na UZ klidne porad:-) Nooo taky kdyz mi prestalo byt blbe jsem znejistela, ale neboj dneska prcka uvidis jak tam sebou mrska…dej pak vedet

Miiri taky te ty bublinky lechtaj? Stejne by mohly uz byt casteje vid:-) jsme pekny nedockavci:-)

tak se zatim mejte nejak se mi pres vikend rozmnozila prace :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 08:25

Raveno já jdu až zítra. Do Gennetu na ten screeningový UZV - budou mimískovi měřit nosní kůsku a šíji. Taky poznám pana doktora co mi bude dělat amnio,tak dufám že bude sympaťák a šikula :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 08:43

Mino asi ctu moc rychle:-) to nevadi tak budeme s prcekem drzet palecky az do zitra :D … Ja z prvniho screeningu byla tak vedle ze jsem si zapomnela rict o fotecku :cry: a za nosni kustku dostal prcek pochvalu byla 2,7mm:-) a krasne videt

Nooo ten muj novej doktor vypada jak dr. Liska z rodinejch pout:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.07 08:47

Míno já jdu zítra až v 17.00 :? Taky se strašně moc těším :lol: Raveno bublinky jsou super, vždycky jsem úplně blažená :lol:
Teď mi začala strašně lítat váha, jsem z toho vedle. Jeden den mám třeba i o 2kg více a pak během dvou dnů to zase spadne zpátky a tak dokola. Nevím co se děje, možná jen nějak zadržuji vodu nebo co 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.07 08:49

Jéé raveno ty chodíš k Lišákovi :lol: A je dobrej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 08:54

Miiri byla jsem u nej poprvy:-) a je moooc prijemnej a hodnej…tak uvidime :D

Jeee zacinam zavidet, ja jdu na UZ az 12.6., ale podarilo se mi presvedcit tatku…tak pojedem spolu a pak jeste nakupovat do Ikei…uz aby to bylo, jsem zvedava na jeho reakci az prdolku uvidi a taky by nam meli rict jesti holka nebo kluk:-)

Nooo u mne to voda nebude ja mam porad hlad:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 08:57

Miiri to se ti určitě zadržují tekutiny. A taky to může souviset s tím tvým problémem - 1 x /3 dny :)

Tak to já doufám,že to nosní kůsku bude mít taky pěknou,ale ne tak velkou jak tatínek - to si vždycky děláme doma srandu že chudák holce bychom museli hned začít šetřit na plastiku kdyby měla nosík po tatínkovi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.07 09:03

Raveno - já jdu na ten velký UTZ 7.6. to mám trošku strach, aby bylo všechno v pořádku. Jsem zvědavá, co nám řeknou co to bude. Moje dr minulý týden mi řekla svůj tip, zítra se taky zeptám a pak toho 7.6., no a z toho udělám nějaký závěr a uvidíme. :D Včera jsme se viděli s manželovou tetou a říkala, že její dcera měla u UTZ 2× tutovou holku no a má dva kluky :? Tak to musí být síla, holka v modrým to jde, ale růžovej kluk :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 09:04

Mino podivej se na Maxovou:-) a jakou udelala diru do sveta…
Pani fakt jsme zvedava jak prcek bude vypadat…to bude mix, doufam ze si z obou nevezme jen to osklivejsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 09:11

Miiri to uz musi byt vse v poradku!!! kdyz jsou UZ predtim OK… Ja spis ted cekam jestli krev dopadne na 1 bude mi stacit i 2:-) a pak uz se budu na UZ jen kochat nasim prdolkou… Nooo mne rekla ze to zatim muze byt oboji, ale treba mela tajny typ, ale nechtela se plest :(

no to si mne moc nepotesila, ja tomu UZ chtela verit kor kdyz si za to reknou 300KC (moc to nechapu, ale pry zjistovani pohlavi se u nich plati extra, podotykam ze si kupuju rocni kartu za 900)…
tak treba taky bude Kubicek v ruzovym a budou mi rikat jakou krasnou mam holcicku :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 09:22

Musím potvrdit co napsala Miiri,pohlaví je na 100% jisté jen po odběru amnia. UZV si drží přesnost někde mezi 90-95 %. Při dobré poloze plodu to není tak těžké odhalit,ale pokud s tím mimi dělá caviky a nechce „TO“ukázat,není jisté zda není pindík vlastně pupeč.šnůra a nebo ho nemá hošík pěkně schovaný mezi nožkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 09:26

90-95% to neni spatny:-) jen chudak ta pani co ji 2× rekli holka a ma 2× kluka…to je 100% spatne…

Ja uz jsem stim smirena, ze se prcek pochlubi az na porodnim sale… Ale stejne jeste ty 2 UZ co mne cekaji budu doufat:-) a verit ze mu pindik nenaroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 09:34

Je to divný,ale co jsme se doma shodli na jménu pro kluka,tak mi to nějak začalo být jedno co to bude.Opravdu,nelžu slovem. A včera ják dávali tu výměnu manželek,mimochodem jsem se dlouho tak dobře nepobavila, a jak tam bylo to mimi tak mě úplně políval studený pot,že to za chvíli bude i u nás. Normálně budu jak úplný tydýt :! Jen lahvičku jsme vybírala snad hodinu než jsem nastudovala jaký dudlík k tomu koupit :lol: Já si pamatuju po klukách jen to,že se do dudlíku musela dělat dírka špendlíkem a případně zvětšit nůžkama,děsný a teď je to jednodírkový,dvoj,troj, a s ventilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.5.07 09:38

Počkej Míno s těma lahvičkama si děláš srandu ne? To fakt je tolik typů 8O 8O 8O Já jsem si myslela, že půjdu a koupím tu značku, kterou chci a hotovo 8O No tak to se máme na co těšit. Jak dlouho jsi v tom krámě byla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 09:45

Mino nestras:( ja myslela ze si koupim lahvicku, podle toho, ktera se mi bude libit, protoze jsou fcne vsechny stejny:(… I kdyz je pravda ze mi segra rikala ze kamaradka ma speciani lahvicku, proti prdikum :wink: ale tim jsme myslela ze to skonci…vzdyt ted uz se v krame nemuzu rozhodnout ani jakou cepicku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí