Poradna duly
Jana Čurdová
mno, to já mám obavy, že se semka nevejdem košíky nekošíky
Máme jednopokoják, kterej je řešenej do elka a dveře jsou zrovna ve špatné částí. Taky máme jenom jedno topení, takže „za rohem“ bývá v zimě zima. Teˇještě pořešit, kde bude postýlka protože musíme předělat PC stůl…No ještě mi z toho nejspíš hrábne ![]()
mino, treba to tentokrat s kojenim vyjde, vynervovat uz se nenechas…
ale s tou potrebou cajiku bych si dovolila nesouhlasit
. ja myslim, ze to je to samy, jako se driv rikalo, ze se ma kojit v pravidelnych intervalech po trech hodinach, dneska se rika, ze se ma kojit castejc, kdyz dite chce, tak stejne tak uz se dneska razi, ze cajicky nejsou nutne. ja osobne jsem fakt jen kojila do 7. mesice. cele leto byla aja opravdu jen na mlice a zizen nemela. ale je fakt, ze ja jsem se ji snazila moc „nevarit“, ven jsme chodily rano (klidne od sedmi do deseti) a pak az navecer, protoze zastavam nazor, ze tihle mrnouskove by se parit nemeli. uplne trnu, kdyz vidim opalene kojence… jinak po tom 7. mesici (to uz bylo na podzim) uz sem tam mela aja cajik do nekapaciho hrnecku (takovej ten s hubickou), ale to pila jen minimalne, spis jsem to bravala na cesty nebo v zime na prochazku, kdyz jsem vedela, ze prso na mraz vytahovat nebudu
.
ale musim teda rict, ze tohle vydatne kojeni se mi jednou i vymstilo - kdyz bylo aje pul roku, chtela jsem jit na sraz po 10letech od maturity. pro tu prilezitost jsem koupila lahvicku s dudakem, neco jsem odstrikala a jeste tam meli pro jistotu sunar. zkousel to manzel, zkousela to babicka… neuspesne, aja chtela prso. nakonec pro me totalne nastvanej manzel prijel a sraz pro me skoncil pomalu driv nez zacal
…
raveno, ta podlozka me zajima. nejak si nedovedu predstavit, ze to muze byt zaroven omyvatelne a nestudit… oni na ty podlozky mivaj frote navleky, coz je fajn po koupani, ale na prebaleni to prakticky neni. abys to furt prala… mne se fakt nejvic osvedcily ty jednorazove podlozky - a ty se vlastne daj polozit i na ten prebalovak. a na prebaleni na prochazce nebo u dr. jsou nedostizny.
ono se říká věcí…
Třeba s tím čajem kdesi psali, že po kojení je dobré dát napít čaje - hlavně v létě - protože to mlíko je hustý a sladký…BRRR, mlíko sice piju, ale teď mi úplně naskočila husí kůže… Tak nevím. Asi jak si to každá přebere… No jenom doufám, že já kojit teda BUDU!!! Švagrová mě straší, že mám „obdařený“ hrudník, tak že s tím budu mít problémy. A to bych fakt nerada!!!!! Ale to si myslím je taky individuální…Nebo NE
![]()
Ahojte
tak ja se jdu rozloucit...............ale jen na 3 tydny, dnes na noc odjizdime na SK… takova mini dovca ![]()
Holky, ja kojit strasne chtela.......dokonce jsem kojila do 3,5 mesice plne, jenze pak nejakej blbej spurt a dite porad nemelo dost, ja nervy, mlika ubyvalo, ja brecela, malej taky, zacal ublinkavat, no skoncili sme na dokrmu, v noci a rano kojeni pres den AR mliko. mel reflux...... mrzelo me to moc, tak jsem se snazila
Snad tentokrat ty nervy nebudou takove. a ja i malo pila, asi......
No a prebalovani???? Nemam prebalove, delala jsem to v postylce, na posteli a pozdeli na zemi, a to az doted............i po koupani.....
taky mame velky byt 5+1 ale desne malou loznici, takze bych tam krom postylky nic nenarvala.
Na ko jsem byla ve ctvrtek, dnes na Tripple testech a dalsi ko je az ve 20tt
takze se mejte krasne, ja snad obcas poctu, jestli se bude dat…
a pak se tsim na shledanou........
Katka
Adelin mne to prislo neco podobnyho jako karimatka:-) ale poradne jsem to nezkoumala…zkusim zjistit az k ni pojedu…
Katko stastnou cestu:-)
Noo ja taky chci kojit tak doufam ze to pujde…kdyz uz se stim hrudnikem musim tahat!!!
Napoly to jako ze kdyz mam velky hrudnik jsou problemy s kojenim??
Taky bych chtěla kojit co nejdéle. Marťu jsem kojila 14 měsíců, ale potom už to bylo kolikrát nepříjemný, když se mě kdekoliv sápal pod tričko.
Ale zase to bylo vždy při ruce ![]()
Adel, taky jsem ulítla na Ikeu. Máme doma hodně věcí Markör (nebo jak se to píše
) V létě se snad budem stěhovat do baráčku a ten bude skoro celý ikeácký. I kuchyň jsem si vydupala. ![]()
Míno, ten pevný přebalovák na postýlku jsem viděla i v Babyparku, sice na Zličíně, ale na Čerňáku to bude to samé. Byli jsme tam dneska s manželem, vrhla se na nás prodavačka a začala sáhodlouze vysvětlovat všechno o všem, takže než jsme se dostali k tomu, co by se nám líbilo, tak začal manželovi vyzvánět telefon, byl jako ústředna a pak jsme šli domů
Chce všechno nakupovat se mnou, což jsem ráda, ale nakonec to dopadne vždycky stejně.
Ahoj.
To počasí mně zabije, vždycky když je takové vedro, tak mně bolí hlava. Nechci si pořád brát paralen, tak trpím vždycky do poslední chvíle co to jde ![]()
Míno - držím palečky na zítřejší kontrolu a koukej nám pak dát vědět
Doufám, že budeš mít i nějaké fotečky, už se na ně těším ![]()
Dobrou noc a zase zítra
Pa Miiri
Ahojky maminky,už jsem si myslela,že to snad nedočtu
.
MIRII s tou hlavou jsme na tom stejně.Zase mám bolesti od pátku,je to fakt hrůza.
.dnes má tchýně potkala mou dr.-praktickou lékařku a ptala se jí,co s tím.A ona mi prý vzkazuje,at v těch horkách nechodím ven,dávám si vlažnou sprchu a at se vyvaruji veškerým lékům proti bolesti.Vím,myslí to dobře,ale 4 dny s migrénou jsou fakt už neúnosné.
Pro mimi všechno,ale už z toho šílím.Navíc má manžílek dovču a místo toho,aby jsme si ji spolu užili,tak ležím a fňukám.
![]()
Přeji vám hezké dny bez bolesti.....
Pa pa
Taky přeji dobré ráno. Tak přítelíčka jsme poslali do práce a čeká nás úklid. BRR!!Ale ještě si hodím šlofíka - aspoň na hodinku ![]()
Lumi - s tou migrénou je to fakt hnusný. Ale teď už s tím nic nenaděláš. Musíš to podchytit hned jak tě začne bolet hlava protože pak ti žádný prášky nepomůžou. Vím to protože ségra na to trpí šíleně a říkala jí to dr.
Ovšem na druhou stranu jak chceš migrénu podchytit paralenem, že
![]()