LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
21.5.07 10:17

Tak s těma lahvema, co já si pamatuji, tak jsem měla asi dvě obyčejný. Akorát jsem vždycky udělala do dudlíku třeba větší díru pro sunar nebo pro kaši. Taky asi teď budu koukat po jiných. Od Aventu jsme pak měli až ten hrneček a ten teda byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 10:18

Napoly mi to mame asi 80-90 km na Cernak, ale za tu cestu mi to stoji a stejne musim na kontrolu:-) jsem uchyl na Ikeu :oops:

Mino odkaz zadny nemam, ale videla jsem to u kamaradky i v Cl v krame…ma to proste pevny dno, ze to neohnes…netusim co je v tom za desku, ale ani to neni tezky, myslim ze kdyz reknes v krame ze chces prebalovak na postylku tak budou vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.07 10:22

ravena - no já nejsem odborník na dálky, ale asi to máš dál. I když nevím. No já když tam budu chtít jet, tak musím překecat tatina, protože s mým orientačním smyslem bych se objevila taky na tom Čerňáku :oops: :lol: Ale na to mi stejnak řekne, že je ještě dost času… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 10:23

Tak po tom hned půjdu :! A moc děkuji za typ :)

Dneska domu jdu už v jednu,přijede mi sestřička s roční neteří,malá teď dostala k prvním narozeninám nádherný plavky tak ji chceme zkusit trochu potrápit ve vodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.07 10:24

tady je pár přebalováků http://www.batolatko.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 10:27

Napoly ja uz tatinka pripravuju cca 2 mesice ze bude muset semou do Ikei…byl tam semnou 1× a od te doby ma panickou hruzu, ale ted musi, potrebujem to pro miminko :D …Jinak ja tam znam cestu jen MHD, zustavala jsme vzdycky v Praze u kolegine a jezdili jsme se kochat a kupovat kravinky… Tak snad se neztratime :D

jeee ja bych taky sla domu v 1 ja tady budu tvrdnout do pul paty:o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 10:29

Napoly super - už vím jak to vypadá.Večer to doma probereme,jestli udělat přebalovák z té komody a nebo koupíme ten přenosný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
21.5.07 10:30

Těsně než jsem otěhotněla mně manžel v Ikee koupil tenhle přebalovák. Asi to bylo znamení :D
 http://emimino.cz/…ebalovak.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.5.07 10:37

my mame tenhle prebalovak z napolyna odkazu - http://www.batolatko.cz/?… . ma v sobe zrejme drevotriskovou desku, je fakt pevnej. a byly k nemu i takovy sroubovaci nozicky (nizky, asi 5cm).
urcite je vybornej, ja si ho nemuzu vynachvalit, i kdyz jsem ho pouzivala uplne jinak nez na prebalovani :wink: . totiz prebalela jsem prevazne v postylce, ze jsem vzdycky pod malou jen soupla takovou tu jednorazovou podlozku a ocistu provedla v postylce (ta „guma“ na prebalovaku ji studila a vztekala se). ale na co jsem pouzivala ten prebalovak s pevnou podlozkou, abych se k tomu dostala :wink: - mela jsem ho na gauci, posteli, popr. jinde (a na nem tenkou decku), a pokladala jsem tam aju, kdyz jsem nechtela, aby se mi nekam odkulila. ten prebalovak ma hodne vysoky kraje, takze se to nestalo ani jednou. a taky jsem ji tam pokladala po koupani, na osusku . mimochodem - po koupani se nam prvni mesice nejvic osvedcily na osuseni velky pliny (takovy ty „tetra“ osusky, a nejlip tricet let stary :wink: , sajou mnohem lip nez frote a jsou mekounky…).
a co se tyce lahvicek , ty jsme nepouzivali vlastne vubec, stacilo nam kojeni, a pomerne brzy dostala „nekapaci“ hrnecek a bez problemu z neho pila, takze zadne lahve s dudlikem jsme neuzili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.5.07 10:59

Holky,
k čemu kupujete lahvičky 8O ? Vy nechcete kojit?
Možná se ptám hloupě, ale my nikdy lahvičku nepoužili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.07 11:02

siamina- no já nevím :arrow: třeba na čajík. A nebo pro tatínka, aby nezáviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
21.5.07 11:02

jeee, martasku, tahle komoda je moooc pekna!!! ze serie „diktad“, vid? ja jsem ji strasne moc chtela u prvniho teh., spolu s tou postylkou, ale nakonec jsme se rozhodli usetrit. no uplne se vidim, jak jsem tam pred tema trema rokama stala a mela dilema, jestli koupit nebo nekoupit…
do ikey jsem taky blazen, miluju serii leksvik (a i ostatni s antik moridlem, coz je i ten diktad), mame z ni doma kde co :wink: .
ale jinak na nakup drobnustek do bytu je dost fajn i kika (myslim, ze to jsou pruhonice?), jestli tam jeste nejezdite. maj tam i pomerne dost velky vyber detskych veci, vc. kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.5.07 11:05

jo a s tím přebalovákem - dostala jsem od známé taky jen tu podložku.l Myslíte si, že je blbost koupit k tomu jenom nějaké pojízdné košíky nebo něco na ty potřeby? Protože si myslím, že stejnak taky budu přebalovat většinou v postýlce…Klidně bychom kupili nějaký i s komodou, ale to bysme se doma nehli už vůbec. Už teď mám hrůzu, kam co dáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.5.07 11:14

Já kojit chci,ale ani u jednoho to nevyšlo, přestože na mě doktorka na novorozencích řvala že KAŽDÁ se rozkojí,tak já teda fakt ne a po dvou týdnech už jsem neměla nervy na to,jak mi kluci ztrácí na váze a jen brečí a brečí.

A mimi by určitě mělo mít i přísun čajíku,sice v zimě ta potřeba není skoro žádná (myslím nad kojení),ale přes letní dny by mělo k mléku dostat i čaj.

A moc děkuji za ty baláky,teď to v pohodě doma vyřešíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
21.5.07 11:39

Napoly kosiky se daji vzdycky dokoupit:-) ja radsi pockam, abych toho v nakupni horecce nekoupila prilis mnoho a pak se mi miminko neveslo do bytu:-)

Jo jo pridavam se k Napoly na cajik (kdyz bude co kojit) a hlavne pro tatinka, aby vedel ze taky muze „kojit“ :D :D

Adelin kamaradka davala na ten prebalovak takovou podlozku a ta pry nestudi a je omyvatelna…jeste si musim presne zjistit kde ji koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí