LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
18.5.07 12:27

Mino ta nase slecinka uz bude taky mit kolem 18cm.........11 od hlavy po prdku a nozky kolem 7cm ma akorat je nenatahne, nema kam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.07 12:48

Panečku,když si to představíte - to už se nevejde ani do dlaně. Ježiš to je krásný. No,dočetla jsem se že tomu našemu by v tomto týdnu mělo narůst pohlaví - teda já spíš doufám že to ustrne na té dírce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.5.07 12:51

Mino ja taky doufam, ze misto pindi je klitoris :-D

Ale muj dr, me vcera zchladil, pry podle bricha cekam kluka......no uvidime za 4 tydny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 12:55

tak jsem tu uz krasna :lol:
mela bych jit varit, ale vubec mne nenapada co? kdyz chudak uz nemel obed vcera:-) by mi mohl tatka zhubnout :cry:

Holky vazne vsichni mame krasny briska:-) tedy Mina ho jeste schovava, ale ona to pak dozene vid:-)

Nooo jak pisete o dovcach tak to ja se ji dobrovolne vzdavam, stacila mi cesta loni do chorvatska, vubec si nedovedu predstavit ze bych to absolovala stim pupikem! hlavne uz ted mi je vedro skoro porad a to jsem puvodne zmrzlik 3 svetry a tak… A v letadle jsem jeste neletela, tak si radsi pockam az nebudu mit mimiska v brisku, at se bojim jen za 1 :D … Ale pokud nekomu cestovani nevadi a citi se dobre tak rikaji ze to nevadi, proste podle toho jak se ktera mamina citi…Ja osobne se tesim na bazenek na terasce tady v CR:-)

Nooo a ohledne nadstandartu ja o tom ani nejak nepremyslim…ja uz se tesim az to budu mit za sebou:-) a hlavne podle toho jak se mi to bude/nebude libit se rozhodnu pro priste:-)
Mino kdyz jsi tam delala, kolik tak byva maminek najednou? vim ze zalezi na spouste faktorech, ale ja absolutne nemam predstavu:-( ani ohledne poctu pokoju? Tedy kdyz se, ale clovek projde dopoledne kolem nemocnice tak snad kazda 2 zenska (pocitam i s duchodcema) je tehu, tak aby jsme se tam vubec vesli alespon do normalniho pokoje :D :D

Nooo Sevratko ma taky cca 18 cm, dokonce vim ze steheni kost ma cca 30 mm:-) a celkem vazi 190g… no kdyz si predstavim, ze to je ze 2 bunek za 4 mesice tak je to uzasny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 12:58

Mino ja si rikam, ze kdyz by mel mit pindik tak uz tam byl vcera:-)..no jo nadeje umira posledni…dr. vcera rikala ze to muze byt sourek i styd. pysky… no sice mi to stejny neprijde, ale ona na to ma skoly:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 13:00

Kato mati mela 2 tehu vsechny priznaky na kluka, ale ja mam jen dve segry:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.07 13:04

no ja nevim, ale citim holku. i manzel delal holcicku

• Citovat
  • Upravit
3771
18.5.07 13:17

Katko já se tak trochu směju nad těmi všemi metodami podle kterých určitě poznají pohlaví - podle tvaru břicha se pozná úplná prdlačka,snad jen ke konci poloha plodu a odhad jeho velikosti. Tady je v Lípě jedna doktorka a ta dokonce ženský blázní nějakou virgulí a říká jím podle ní pohlaví a představ si,že se na 50% trefí :lol: :lol: :lol:

Raveno to se fakt nedá říct kolik najednou budeme maminek na sále nebo porodnici, v tomto je porodnictví nedokonalé a plánovanost s plynulostí nezná. Osobně jsem zažila za dvanáctihodinouvou službu nejvíce 8 porodů a i taky nic (což bylo příjemné o noční :lol: ) Tady v Lípě je na první době jeden pokoj pro otce u porodu a pak tři lůžka na společní první době. Porodní sál má 2 boxy. Je fakt že se teď víc rodí,ale stále to není tak,jak před 15 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 13:17

Holky cetly jste to o Zilkovy a miminku…to je ale smutny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.5.07 13:19

Mino, tak to je dobra....... 50%, to dokazu taky :-D

A ja se fakt citim na holku........jsem krasna :-D

Me to odhlasilo a nemuzu se prihlasit… jsem zvedava co zase se deje

Ka-tka

• Citovat
  • Upravit
6475
18.5.07 13:20

Tak to je narez na tak maly mesto 8 porodu za smenu:-)
no tak se nechame prekvapit, treba budem sami jelikoz to vsicni stihnou v lete:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 13:22

Kato mne tedy prijdou vsechny maminky krasny, tak nechapu podle ceho rikaj ze holky berou krasu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.5.07 13:37

Taky jedna z pověr :lol: To by nám místo UZV stačil pohled do zrcadla abychom věděli co čekáme :lol:

Za chvilku jedu z práce,odvezu mladého na angličtinu a pak ve čtyři jedeme do PHY do Ikei, mladej od Zdenka si s přítelkyní potřebuje koupit něco do bytu,tak jim děláme garde :lol: moc se mi tedy nechce,včera mě přepadla nějaká rýma,chcílemi to jde a chvílemi mi kape z nosu jak z kohoutku :cry:

Tak zatím pa,večer možná nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.5.07 13:56

jeee Mino ja uz tak dlouho nebyla v Ikei:-) uz aby byl cerven 12:-) Tak hezky vylet a kup si neco pro radost:-)

Nooo ja mam rymu snad uz cely tehotenstvi rano psikam a nemuzu dychat pres den je to lepsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.5.07 14:01

ahoj holky,
k tomu nasvihu v porodnici - to je fakt ruzny - nekdy pohoda a jindy maminy rodej jak o zivot. ja kdyz jsem rodila aju, tak bylo tak plno, ze nas pak SEST mamin lezelo prvni den na gynde, nez se uvolnily postele na sestinedeli! a to u nas propoustej treti den! byla to docela sila, noc z patka na sobotu, jedna jedina doktorka (v krajske fakultni nem.) na prijmu jsme cekali aspon hodinu a na porodnich salkach se to stridalo tak, ze jednu maminu vyvezli na chodbu a druhou tam hned privazeli, jen co to rychle uklidili…
o nadstandardu, ktery jsem puvodne chtela, jsem si mohla nechat jen zdat, a byla jsem pak rada, kdyz me pak prelozili na „trojak“ na sestinedeli, kde jsem mohla mit malou u sebe (na gynde to neslo).
a zajimavy je, ze pak nasledujici dny zas bylo jen par porodu, nase mala si proste vybrala nejakou krizovou noc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí