Poradna duly
Jana Čurdová
tak to, aby chlap byl nahoře znám už tak jenom z nějaých Péček
A při představě, že by přítel byl na mě.....
JÁ…taková maličká…Měřím 170 cm i s podpadkama a Peťa má přes 2 metry
A tu váhu snad ani psát nemusím…
prostě štaflík a špagetka
Kámoši si z nás ze začátku dělali srandu, že nám to nemůže klapat, protože já mu při sexu budu cucat bradavky a on bude líbat polštář
![]()
Napoly fakt jsi mě pobavila s těma bradavkama a polštářem
Neni ale důležitý kam směřují vaše obličeje, ne?
![]()
Holky tušim bouřku, doufám, že dnes bude pořádná
Bouřky zbožňuju ![]()
to je jasný
Ale abych pravdu řekla, tak když vidím jít po ulici žensou s óóóbrovským chlapem, tak mi to příjde vtipný a fakt si někdy řeknu
kurňa, jak to ti dva můžou dělat
Jsem debil...... Vždyť mi spolu netančíme ani normální ploužák, protože mám hlavu skoro na jeho břiše
Tak si na něho vždycky hópnu a to pak každej čučí ![]()
Napoly opravdu dobrý
![]()
Mezi námi je rozdíl sice jen 20 cm,ale za to mám těsně ještě „docenta“ - zrovna včera přeměřeno 99,4 kg
Taky drobeček,ještě že to není sádlo,ale svaly - tlustý ale opravdu tlustý chlapi se mi nelíbí. Máme jen takový krásný bříško,myslím že ho doženu někdy tak v osmém měsíci
Strašně ho tím zlobím,chudáka ![]()
Hildo já se bouřek na férovku bojím,jak malý dítě,ale přiznávám se ![]()
však ten můj „drobeček“ tam taky nemá jenom sádlo. Až na pár lidí, co říkají, že já jsem těhotná, ale on nosí ![]()
Jinak tady je horko na zdechnutí. A bouřka? K nám teda žádná nedorazila! Všude jinde v Olomouci pršelo, ale nad náš baráček to nedorazilo!
No půjdu tatinovi naproti - musím se trochu prosmradit. Jsem furt doma a už mě to nebaví!
Hildo diky za uklidneni ja to prave taky neresila a kdyz to zacal resit ten muj tatka tak mne naprosto vykolejil:-) jestli jsem nahodou neco neprosvihla…A navic fakt jsem nechtela zadnou divocinu…
Napoly vazne perlis
no ten muj chlap je o cca 20 cm vetsi a docent uz taky nejni, ale pry za to muzu ja
mam rada poradny chlapy, je pravda ze mu ted povyrostlo brisko uz mam takovy tatkovsky, ale jinak je spis udelanej:-) a hlavne ke mne by se tycka moc nehodila…
Mino ja taky nemam rada bourky…ten vzduch jo ale ty svetylka s bourenim moc ne:(
Ahoj holky docela vtipně jsem si tady početla ![]()
Informace z For Kids, nestojí to za nic. Opravdu tak půlka haly, na té půlce je ještě půlka různých prolejzaček a tak ať děti moc neotravují. Od kočárků asi 4 typy, X Lander, Princess, no a 1 ks Jané slalom, kde nám slečna sdělila, že ho tam mají jen kdyby něco a stejně o něm nic nevěděla. Dále asi 5 druhů postýlek, pár židliček, jeden stánek těhu oděvů a asi tři s dětskými oblečkami. No fakt tam nemá cenu jezdit.
Ještě navíc, jestli jste někdo mimo Prahu. My pořád hledali, jestli není ještě něco v jiné hale a bylo nám řečeno, že to je vše. Jedna z vystavovatelek nám řekla, že to všichni vědí, že to nestojí za nic, je lepší zajít prý někam do obchodu. ![]()
Miiri dík za info.Tak to tedy fakt nevím,jestli se tam zítra v tom vedru potáhnem.Za chviličku mi přijde taťulda domů tak to probereme. Moc bych chtěla vyzkoušet ten kočárek Jané,tady poblíž ho nikde neprodávají a v Praze nevím kam se na něj podívat.Večer zkusím net jestli nenajdu nějakou prodejnu.
Pardon holky, že vám sem lezu.
Míno mám objednaný Jané slalom v Praze 7. Koukni se na www.krtecek.com a mají ho i fyzicky v prodejně. Prodavač byl strašně ochotný a všchno mi předvedl. Ale POZOR, hrozně dlouho se na Jané slalom čeká, i tři měsíce.
ahoj nepřihlášená baruš z října 2007
tak jsem byla po procházce tak zmožená, že jsem si musela dát šlofíka
A ještě to děsný vedro
![]()
Teď mi mladej říkal, že prej ho v práci navádí, ať jedem koupit kočár do polska. Co myslíte?
Míno - Jané mají www.malvík.cz, prodejnu mají v Praze - Hostivicích a v Českém Brodě. Koukala jsem, že snad váží jen okolo 8kg. To mi přijde super ![]()
Holky právě jsme se vrátili z kina, byli jsme na Pirátech z Karibiku, je to docela slušný. Já jsem od toho nic moc nečekala a je to takový nenáročný. Byli jsme zase v tom kině, co se tam leží, protože to trvá skoro 3hodiny a to bych normálně neuseděla ![]()
Ale vážně Míno, aby nebyl přítel naštvaný, protože myslím, když zajedete někam na Černý Most do nákup.centra nebo jinam, tak tam uvidíte více.
Miiri my už se domluvili že tam nepojedeme ale zajedeme se podívat do Holešovic do toho Krtečka jak mi poradila hodná neznámá.To máme nejblíže.
Tady je teď po bouřce,úžasný vzduch.
Dobré sobotní ránko ![]()
tak vytoužený bouřky jsem se včera nedočkala, Anička mě dnes vzbudila před šestou, manžel je v práci a k tomu se mi tady na koberec vykadil pes, kterýho hlídám našim
Fakt nádherný ráno. Ale stalo se mi něco, co kladně vyrovnává tohle všecho a sice mimi mě dneska ráno poprvý lehounce koplo do ruky, dvakrát, jsem z toho naměko
Nečekala jsem to tak brzy, občas cítim, že se tam jakoby vrtí, ale myslela jsem že rukou to ucítim tak nejdřív za tejden… ![]()
Dobré ráno.
Míno - to děláte dobře, fakt si to v obchůdkách užijete mnohem líp a více ![]()
Hildo - obrovská gratulace. Mně ráno nekope, asi dlouho spí. Nejdříve až tak po snídani a pak odpoledne ![]()
Dneska nás zve manžel na snídani někam do restaurace, tak se jdu rychle zkulturnit, ať neumřu hlady ![]()