LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
25.5.07 11:54

:lol: :lol: tak to, aby chlap byl nahoře znám už tak jenom z nějaých Péček 8) A při představě, že by přítel byl na mě..... 8O JÁ…taková maličká…Měřím 170 cm i s podpadkama a Peťa má přes 2 metry :roll: A tu váhu snad ani psát nemusím… 8) prostě štaflík a špagetka :lol: Kámoši si z nás ze začátku dělali srandu, že nám to nemůže klapat, protože já mu při sexu budu cucat bradavky a on bude líbat polštář :P :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.5.07 12:39

Napoly fakt jsi mě pobavila s těma bradavkama a polštářem :D Neni ale důležitý kam směřují vaše obličeje, ne? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
25.5.07 12:40

Holky tušim bouřku, doufám, že dnes bude pořádná :D Bouřky zbožňuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.5.07 12:43

to je jasný :lol: Ale abych pravdu řekla, tak když vidím jít po ulici žensou s óóóbrovským chlapem, tak mi to příjde vtipný a fakt si někdy řeknu :arrow: kurňa, jak to ti dva můžou dělat :oops: :P Jsem debil...... Vždyť mi spolu netančíme ani normální ploužák, protože mám hlavu skoro na jeho břiše :D :lol: :P Tak si na něho vždycky hópnu a to pak každej čučí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.5.07 13:02

Napoly opravdu dobrý :lol: :lol: :lol:

Mezi námi je rozdíl sice jen 20 cm,ale za to mám těsně ještě „docenta“ - zrovna včera přeměřeno 99,4 kg :! :! Taky drobeček,ještě že to není sádlo,ale svaly - tlustý ale opravdu tlustý chlapi se mi nelíbí. Máme jen takový krásný bříško,myslím že ho doženu někdy tak v osmém měsíci :lol: :lol: :lol: Strašně ho tím zlobím,chudáka :lol:

Hildo já se bouřek na férovku bojím,jak malý dítě,ale přiznávám se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.5.07 13:16

však ten můj „drobeček“ tam taky nemá jenom sádlo. Až na pár lidí, co říkají, že já jsem těhotná, ale on nosí :lol:
Jinak tady je horko na zdechnutí. A bouřka? K nám teda žádná nedorazila! Všude jinde v Olomouci pršelo, ale nad náš baráček to nedorazilo!
No půjdu tatinovi naproti - musím se trochu prosmradit. Jsem furt doma a už mě to nebaví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.5.07 13:23

Hildo diky za uklidneni ja to prave taky neresila a kdyz to zacal resit ten muj tatka tak mne naprosto vykolejil:-) jestli jsem nahodou neco neprosvihla…A navic fakt jsem nechtela zadnou divocinu…

Napoly vazne perlis :D :D no ten muj chlap je o cca 20 cm vetsi a docent uz taky nejni, ale pry za to muzu ja :D mam rada poradny chlapy, je pravda ze mu ted povyrostlo brisko uz mam takovy tatkovsky, ale jinak je spis udelanej:-) a hlavne ke mne by se tycka moc nehodila…

Mino ja taky nemam rada bourky…ten vzduch jo ale ty svetylka s bourenim moc ne:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 15:40

Ahoj holky docela vtipně jsem si tady početla :lol:
Informace z For Kids, nestojí to za nic. Opravdu tak půlka haly, na té půlce je ještě půlka různých prolejzaček a tak ať děti moc neotravují. Od kočárků asi 4 typy, X Lander, Princess, no a 1 ks Jané slalom, kde nám slečna sdělila, že ho tam mají jen kdyby něco a stejně o něm nic nevěděla. Dále asi 5 druhů postýlek, pár židliček, jeden stánek těhu oděvů a asi tři s dětskými oblečkami. No fakt tam nemá cenu jezdit. :evil: Ještě navíc, jestli jste někdo mimo Prahu. My pořád hledali, jestli není ještě něco v jiné hale a bylo nám řečeno, že to je vše. Jedna z vystavovatelek nám řekla, že to všichni vědí, že to nestojí za nic, je lepší zajít prý někam do obchodu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.5.07 15:57

Miiri dík za info.Tak to tedy fakt nevím,jestli se tam zítra v tom vedru potáhnem.Za chviličku mi přijde taťulda domů tak to probereme. Moc bych chtěla vyzkoušet ten kočárek Jané,tady poblíž ho nikde neprodávají a v Praze nevím kam se na něj podívat.Večer zkusím net jestli nenajdu nějakou prodejnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.07 17:24

Pardon holky, že vám sem lezu.

Míno mám objednaný Jané slalom v Praze 7. Koukni se na www.krtecek.com a mají ho i fyzicky v prodejně. Prodavač byl strašně ochotný a všchno mi předvedl. Ale POZOR, hrozně dlouho se na Jané slalom čeká, i tři měsíce.

ahoj nepřihlášená baruš z října 2007

• Citovat
  • Upravit
3136
25.5.07 20:02

tak jsem byla po procházce tak zmožená, že jsem si musela dát šlofíka 8) A ještě to děsný vedro :! :!
Teď mi mladej říkal, že prej ho v práci navádí, ať jedem koupit kočár do polska. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.5.07 20:37

Míno - Jané mají www.malvík.cz, prodejnu mají v Praze - Hostivicích a v Českém Brodě. Koukala jsem, že snad váží jen okolo 8kg. To mi přijde super :)
Holky právě jsme se vrátili z kina, byli jsme na Pirátech z Karibiku, je to docela slušný. Já jsem od toho nic moc nečekala a je to takový nenáročný. Byli jsme zase v tom kině, co se tam leží, protože to trvá skoro 3hodiny a to bych normálně neuseděla :)
Ale vážně Míno, aby nebyl přítel naštvaný, protože myslím, když zajedete někam na Černý Most do nákup.centra nebo jinam, tak tam uvidíte více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.5.07 20:43

Miiri my už se domluvili že tam nepojedeme ale zajedeme se podívat do Holešovic do toho Krtečka jak mi poradila hodná neznámá.To máme nejblíže.

Tady je teď po bouřce,úžasný vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
26.5.07 08:30

Dobré sobotní ránko :D
tak vytoužený bouřky jsem se včera nedočkala, Anička mě dnes vzbudila před šestou, manžel je v práci a k tomu se mi tady na koberec vykadil pes, kterýho hlídám našim :? Fakt nádherný ráno. Ale stalo se mi něco, co kladně vyrovnává tohle všecho a sice mimi mě dneska ráno poprvý lehounce koplo do ruky, dvakrát, jsem z toho naměko :D Nečekala jsem to tak brzy, občas cítim, že se tam jakoby vrtí, ale myslela jsem že rukou to ucítim tak nejdřív za tejden… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.5.07 08:47

Dobré ráno.
Míno - to děláte dobře, fakt si to v obchůdkách užijete mnohem líp a více :)
Hildo - obrovská gratulace. Mně ráno nekope, asi dlouho spí. Nejdříve až tak po snídani a pak odpoledne :lol:
Dneska nás zve manžel na snídani někam do restaurace, tak se jdu rychle zkulturnit, ať neumřu hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí