Poradna duly
Jana Čurdová
Holky jsem zelená jak sedma,snídaně skončila ve wc. Zubařku zruším a pojedu domu do pelíšku. Chci spááááát ![]()
Náš kocour se jmenuje Mourek - přitom je to modrý brit,to jméno mu dal syn a nenechal si to vymluvit,že je to jak kdyby se anlická královna jmenovala Božka.
Mino taky mi kolem 14tt zaclo byt znovu spatne ale za par dni to preslo! Tak sup do postylky at te doma hezky opecovavaji!!
nahodou britska kralovna Bozka by byla super
![]()
Míno - hezky se vylež a snad ti bude brzy dobře. Pak se ozvi. Pa
Asi se mimískové tvoje práce moc nelíbí, aspoň né dneska. Tak ti to musel oznámit ![]()
Miiri to je možný,že už by teď v bříšku zdědil odpor k práci
Mohl si ale taky vybrat jiný den,já mám v pátek uzávěrku vyúčtování pro pojišťovny a to je vždycky honička. ![]()
Dodělám tu pár drobností,rozdám úkoly a miznu. Pak odpoledne nakouknu abych věděla co Marťásek. pa
Ahojte
Dekuji za gratulace!!!! Jsem taky mooooc rada ze je to Ok, uz jen ten UZV ve 20tt a zacnu nakupovat mimipidiveci
Vsem co maji dnes KO, drzim palec..........ja dnes taky zacla 5. mesic, hura,.......
Mino, Miri odpocivejte!!!!! MAte to prikazem......ja se jdu nasnidat…
Krasny den
Mino no prave nema asi mimisek rad uzaverky ![]()
Kato tak dobrou chut
mne dneska nic nechutnalo ani ten kolac to nezachranil ![]()
ka-tko - gratuluju k 5.měsíci
Zase snídáš takhle pozdě, já bych prostě byla regulérně umřelá hlady
Poslední dobou mi chutná vysočina, tak jsem měla jeden chlebík a kousek takový kupovaný tvarohový buchty. Šlo to. Příští čtvrtek mám ten UTZ ve 20tt a pak asi taky něco pidi koupím ![]()
Včera jsme byli v Ikea a tam mně dostali. Jestli si pamatujete fotku od Marťáska komodu a postýlku, mně se moc líbila, koukala jsem na ni v krámě asi před 10-ti dny a včera mi řekli, že to přestali vyrábět a už to nemají.
Dobrý co
Prý dostanou podobnou variantu, ale nemají potvrzené objednávky, tak snad za měsíc
A mám po srandě, byla jsem nadšená, že mám vybráno a rozhodnuto a teď nemám zase nic
Taky prý jim můžou za měsíc přijít 2 kusy a pak třeba už taky nic, no ty mi včera dali ![]()
raveno, že je fajn být tady v listopadkách, fakt se tady více povídá
A já jak jsem doma, tak se těším kdo co nového napíše. ![]()
Miiri taky jsem rada ze jsem se sem vtirla, v rijnu se moc nemluvi
( Za chvili se k tobe pridam a budu valet sunky a budu rada za kazdy prispevek dvojnasob!!
Noo to se mi jeste v Ikei nestalo, jen jsem cekala od srpna do brezna na takovy dreveny schudky za 300 na kyticky…daly je v srpnu do katalogu a porad nemely… My tam jedem toho 12.6. jeee to zas budou orgie…tedy doufam ze tatku ten UZ nerozhodi a bude schopnej ridit!!! Ja doufam ze mi neprestanou vyrabet kocarek, nez se rozhoupam tam zajed a objednat!! Preci jen je to lonsky model
Mám ještě novinku - už cítím pohyby i rukou přes břicho
Jenomže vždycky jsem doma sama, když dá ruku na břicho manžel, tak nic ![]()
Tu Ikeu budu sledovat a za měsíc to prostě budu muset asi koupit, ať mám jistotu a klid. Ta postýlka není tak hezká, má šprycle jen po stranách a jinak je plná.
Jenomže v odstínu antik jinou nedělají. A my jsme si v tomhle vybrali už celou ložnici, aby nám to ladilo.
Holky, tak mně včera došlo, že všichni chodíte na ty tripple testy a já nic,a jestli to není divný.. Tak jsem se dnes na kontrole ptala doktora, co to ty testy jsou a že jsem o tom četla a on mi říkal, ať jsem v klidu, že on na to posílal dřív, ale že už to nedělá, že teď posílá na ten screening v 1. trimestru, který je jakože lepší. A že ten jsem zdárně bez chybičky absolvovala a mám být v klidu. Je blbý se takhle ptát, ale myslíte, že má pravdu?
Zuzajdiku u mne tomu taky rikaji screening mam jak v 1 tak v 2 trimestru, tak jsem si myslela ze je to to samy jako tripple:-) Tak asi ne tak uplne, ale screeningy co jsem tak cetla a sondovala delaji hlavne v 16tt, ty ve 12tt jen nekde…tak nevim jestli staci ty v 1 trimestru…
Miiri ty se mas
a jen kdyz lezis nebo i jindy? Asi mas mensi airbagy ![]()
jooo to co jsi psala stim sladkym fakt funguje tatka mi koupil priserne sladkou tycinku…tak jsem ji spapala a ono fakt pak bylo v brisku tluce bubenicek tluce na buben:-) no mame to ale nadany ditko jen nevim po kom ona jsem hudebni antitalenty ![]()
No Zuzajdíku - já valím oči,mě se to zdá jako pěkná pí.. Každopádně bych si to ověřila,zkus www.porodnice.cz zaslat dotaz nebo už tam třeba bude na to odpověď v archívu. Ale obávám se,že by v tvém případě už nebylo na odběr pozdě - má se dělat 15+3 - 17+3
Miiri to ti fakt závidím,já už se na to nemůžu dočkat. Včera večer jsme leželi,koukali na bednu a přítel měl ruku na mém pupíku a pravil ,že dvakrát cítil jak se mimísek pohnul ( no nebudu mu kazit radost,že se mi to hýbaly tak akorát střeva, protože jsem ztláskala pátý přes devátý
)
Už mi je o něco lépe,hlava trochu stále pobolívá ale žaludek se zklidnil. Moje zlatíčko si vzalo v práci volno a končí teď ve dvanáct (asi sem ho ráno vybláznila) a tak si zajdeme někam na oběd. Mám hrozný hlad - za dva ![]()
Ještě pro Zuzajdíka- mě to nejde do hlavy,já na ten odběr musím i přesto,že mě čeká amniocentéza. Vždyť při těch tripple testech se zjišťují jiné hodnoty než odběr v 1.tr.
Já bych okamžitě jednala a někam zavolala.
Cítím to v leže a v sedě u počítače.
Zuzajdíku - taky bych někam šla, o nic nejde, jen ti vezmou ampulku krve, tak proč to nechce dělat? Moje genetička říkala, že 1.screening je přesnější, ale ve druhém (podle mně je to totéž jako tripple) se sleduje i něco jiného. Jestli Mína říká, že je to do 17+3, tak to ještě můžeš stihnout. Uvidíš, zkus se poradit na těch webovkách porodnice, tam jsou rozumní.
Míno - manžel taky už asi před týdnem tvrdil, že něco cítil, ale vysvětlovala jsem mu, že nemůže cítit něco co necítím já. Tak teď už snad bude mít více štěstí - hlavně trpělivost držet tu ruku na břiše ![]()