Poradna duly
Jana Čurdová
Krasny ranko,
Mino boura se tam, protoze je spousta blbcu na silnicich i nizkym IQ a vysokym sebevedomim!!
Jinak toho zubaka ti nezavidim ja jdu znovu 11.6. tentokrat na prohlidku…moc jsem to nepochopila ale asi si plni tabulky:-)
no joooooooo on je svatek deticek…mmmm to by jsme jim mely do briska alespon neco dobryho poslat:-)
Ahojda Těhulky.
Taky jsem zjistila, že je dneska Den dětí. Můj synáček toho řádně využil ![]()
Jinak všem přejí krásný den ![]()
Ani nevím, jak mám slavit den dětí s 14 letou dcerou. To je tak max. na Mc Donald a ještě nejlépe bez nás ![]()
Ahojky!
Přeju dětičkám hezký den. My jsem koupili větrník, Kuba byl nadšen, dali jsme ho balkon. Odpoledne máme oslavu dvou narozenin a asi teda i dne dětí, tak si to užijem.
Zubař - mě řekl gynekolog, že k němu mám jít, jen pokud jsem nebyla na prohlídce poslední půl rok (a nebyla). Takže pudu, stejně musím i s Kubou. Já to pořád odkládala, páč teta je zubařka, tak aby se TO neprovalilo moc brzo. Kdybych věděla, že to razítko neni nutný, mohla jsem to mít už dávno za sebou.
Gratuluju k úspěšným kontrolám. Už se nemůžu dočkat - od pondělka za 14 dní mě čeká velkej UTZ, chci vzít Kubu s sebou.
Mějte se krásně a pohlaďte si bříška!
Ahojte,chtěla jsem se zeptat-máte nějaký dobrý typ na to,jak získat chuť k uklízení a žehlení
Absolutně se mi nic nechce. ![]()
Přeji hezký víkend. ![]()
Dobré ráno holčiny. Je tu ranní otrava NAPOLY ![]()
Tak včerejší den dětí jsem si „fakt užila“
Oběd skončil v záchodě a chytla mě brutální migréna. No byla jsem doslova na umřití
Ale výhoda byla, že to na chvilku přestalo, tak jsme museli honem zajet pro dortík
Prckovi bylo asi dobře
![]()
Tak než se všechny probudíte, tak se kouknu na pohádku
zatím pá pá
Přeju hezkou sobotu - tady sice ráno pršelo,ale teď to vypadá že se to možná umoudří.
Napoly ty si ranní ptáče
V šest ráno mám ještě půlnoc ![]()
Včera mi moje nová dr.zubařka opravila čtyři zoubky - vyházela amalgán a udělala to tak,že ani není vidět,že byly zoubky opravované. Příště mě to čeká ještě na stoličkách dole. Ale tak krásně mi to opíchla,že jsem vůbec nic nepříjemného necítila a tu hodinu a půl co jsem zas byla na křesla mi to přišlo v pohodě jak na kosmetice.
Večer jsme dělali na zahradě v krbu buřtíky,ale já na ně vůbec neměla chuť a v půl jedenácté jsem dostala tak neskutečnou „touhu“ na kuřecí bagetu,že jsme normálně sedli do auta a jeli (pro Ravenu - na Shellku na Špičák) ji koupit. To byl exces
A na to doma pak ještě kus melouna.Takže můj prcek v bříšku měl dětský den až do rána než jsme to společně strávili. ![]()
ahoj holky, tak to ja jsem vcera doprala svatek spis sobe nez miminu
. konecne po roce (jo, opravdu bez mesice po roce, ac to zni nepredstavitelne) jsem se vydala ke kadernici a nechala se ostrihat a dat si preliv, at vypadam trochu k svetu. no a mam z toho paradni pocit. sice jsem tam ztvrdla dele, nez jsem cekala, a vzhledem k tomu, ze to bylo navecer, tak doma byly trochu reci (aja se kvuli tomu nakonec ani nekoupala, ale co, pro jednou…). hlavne ze se dobre citim, ze jo, kdyz uz za chvili budu jak koule
.
mino , prosim te, kolik te staly ty bile vyplne? jen tak pro predstavu… mam plnou pusu amalgamu a docela bych do toho taky sla.
chi, Míno, no kdyby přítel nešel do práce, tak taky ještě chrním
Jenže on by se beze mě něvypravil
Takže mě „připravuje“ na vstávání s prckem
Jo a jak si byla u toho zubaře
on ti to umrtvoval? To se může, když si těhotná?
Jsem jak z jiné planety…se pořád něčemu divím
![]()
Napoly no já doufám že se to může,zubařka snad ví co dělá. A jinak ona nemá smlouvu s pojišťovnou,takže hradím vše - za 4 zuby 5.900,– Omdlela si ![]()
tý vo.. zrovna jsem se vyhrabala z pod stolu
Tak to je docela mazec- skoro šest litrů??? To bych asi nerozdejchala…no jo - domácí léčba - trocha sádry…
BRRR...........
![]()
Já už za poslední dva roky dala do zubů tolik,že to raděj ani nepočítám a když už se někdo zeptá,tak říkám tak půlku.No, nechala jsem si zuby pěkně zničit našim státním zdravotnictvím - plná huba amalgánu,dokonce mi ho bývalá zubařka naprala na čtyřku nahoře,vyrvaná pětka v druhém těhotenství a díra po tom jak do pr… Takže se ani nedivím,co to teď stojí. Taky sem je měla křivý - takže sem teď krátce po rovnátkách
ty mi zas zničily sklovinu,takže sem si musela nechat udělat fazety. Ale už se to blíží do finále. Ještě tři návštěvy a takových deset litrů
![]()
Jdu si dát melouna,honí mě mlsná ![]()
no tak rovnátka bych potřebovala jako sůl, jenže mi nejspíš musí vytrhnout 2 zuby aby se mi srovnaly
No, měla jsem to naplánovaný před prázdninama, že si nechám tu hubu spravit, ale teď jsem ráda… Budu se modliti, aby pan dr zapomněl na razítko…a když ne, tak se s nějakou zubařkou domluvím, že si to nechám pak spravit všechno. Já bych totiž potřebovala, aby mi umrtvila jednu polovinu, tu spravila a pak tu druhou půlku
A na ty rovnátka
to počítám taky tak těch 10 000 - 15 000 Kč… No jo, jsem prostě hrdinka ![]()
Haha a dneska mě s melounem nikdo nedostane…se mi jeden šestikilovej chladí v ledničce
Kecám, teď má tak možná 5 kg ![]()
Napoly mě museli taky vytrhnout před nasazením jednu jedničku dole. Nějak sem měla malou hubu na tolik zubů a prostě by se nevešly. Teď jsem fakt ráda že jsem se kdysi pro to rozhodla a mám to už za sebou. Nosila jsem je rok a dva měsíce - to jde a strašně to i uteklo.
Adeline já si myslím že normální bílé plomby tolik stát nemůžou - možná tak 500,– jedna max. Mě udělala keramickou inline - to se ta díra zadělá keramikou a zub je jak nový.