LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1994
5.6.07 08:12

Čau holky,
přeju krásný ráno :D a vítám novou těhulku :D
Koukala jsem na ten seznam a hodnotím ho jako naprostou blbost. Je třeba se řídit zdravým rozumem :D
Miiri pěknej pupík, za pár dní tě doženu, teď mi začal hrozně růst, za poslední tejden opravdu znatelně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.6.07 08:45

Přejukrásný ráno,

tady se klube sluníčko,že by bylo hezky :?:

Hildo,já ten seznam beru jako návod,pro vás, co máte malý děti, to asi není takový problém se na mimi připravit,ale já už si vůbec nic nepamatuji a navíc ty pomůcky jsou úplně jiné než dřív a vlastně většina jich ani nebyla. Vždyť jenom než jsem se zorientovala v kočárech :lol: :arrow: A dneska můžu z fleku nastoupit jako jejich prodavačka :lol:

Večer jsme byli ve Stráži p.Ralskem v bazénu,mají tam úžasný areál,bylo téměř prázdno ale děsně studená voda (aspoň pro mě) .Po hodině ze mě byl rampouch a celý večer jsem rozmrzávala. :cry: Ale dneska cítím jak mě všechno bolí,hlavně ruce - no nejsem bůhví jaký plavec,vlastně jsem hodně špatný plavec :lol: :lol: :lol:

Petule my máme úplně stejný termín porodu - já tam mám taky podle poslední M (15.2.) termín 22.11. Ale řídím se tím jak to vyšlo podle UZV,abych se pak nenervovala,že přenáším :)

Miiri máš úžasný pupíček,tvoje mimi se má fakt k světu. :P
Tenhle měsíc bychom měli mít všechny jasno,co v těch bříškách máme.Mě sice výsledek řeknou až za dva týdny po amniu (ten zrychlený dělat nebudou,protože to prý není potřeba),tak budu asi poslední,jako v seznámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
5.6.07 09:11

miiiiri, uzasnej pupik! ja uz se bala, ze mate vsechny takovy pidi brisinka, a koukam, konecne nekdo, kdo se se mnou muze merit :D .
teda holky dneska mam takovou zacpu, ze se mi z toho udelalo uplne spatne a vybavily se mi porodni bolesti :roll: . a bude hur, uff uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.6.07 09:23

Právě mi volali z cestovky a potvrdili rezervaci - vybrala jsem přes net Krétu. Je tam příjemný klima,žádný vedra. Ale bojím se to před amniem potvrdit a uhradit. Je to totiž přes Německo - odlet z Drážďan (to je od nás kousek,blíž jak do PHY) a vyjde to o třetinu levněji. Musela bych si uzavřít tady u nás pojištění storna,jestli to vůbec jde. Je to velký dilema. Ale zase to odložit nemůžu,protože za dva týdny už nic nebude a já chci odlet 6.7. (abych stihla termín na velký UZV) - 23.7.budu 22+0 a to je nejvyšší čas. Mám o čem přemýšlet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 10:36

Ahooooj vsem,
Miiri ani nevis jak jsi mne potesila, uz jsem si myslela ze obr pupik mam sama:-) takhle brzy… Fakti krasny tehu brisko, jen doufam ze podle toho jaky mame briska nebudeme mit obriky :D …

Mino ja bych se nebala, kor kdyz ti na UZ rikali 95% OK to uz je skoro jako 100%…No a k tem pohlavim, neboj posledni v seznamku nebudes, protoze spousta prcku bude stavkovat a schovavat ty svy poklady…a kdyz ne spousta tak urcite ten nas :D :D …ty to budes mit 100%

Jeee a zitra mam kontrolu…kdo jde taky? a hlavne bych mela mit jistotu ze testy jsou OK, ze mi nezapomnely zavolat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.6.07 11:10

Zdravím vás holčiny. Tak tady u nás zřejmě další krásný den…tak to se vyvalím na balkon a budu se učit.
Jinak Míno stejný termín máme, takjsem zvědavá, která první:-) Jinak já jsem měla poslední MS dřív (už 8.2.), ale nějak se jim to nezdálo a podle ultrazvuku určili tento termín porodu. Ze začátku jsem měla problémy, pořád jsem chodila na vnitřní ultrazvuk, zda je mimi v pohodě…tak to bylo po tři týdny (mj. nejhorší v mém životě-teda ta nejistota). Ale teď už je to snad opravdu v pohodě!
Jo a závidím dovču! Řecko je „naše“ země s manželem. je tam fakt krásně, prostředí, lidi, jídlo…prostě super!

Holky, řešíte už kočárky nebo to necháváte na později? Já pořád nevím, který, co od něj vlastně chci…apod. kdyby alespoň nebyl takvoý výběr, že?
Jinak s tím nakupováním ostatních věcí souhlasím…prostě podle potřeby!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.6.07 11:34

Petulo my doma máme jasno,objeli jsme obchůdky a zkoušeli a zkoušeli až vybrali. Bude to Jané Slalom Pro 2007 trojkomb. - odstín Stylon (což mi Ravena trochu pohanila :lol: :lol: :lol: ) ,ale nám se líbí proto,že pak v něm mimi nádherně vynikne v každém oblečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 11:46

Mino to bych si nedovolila :D navic jsem ho na vlatni oci nevidela a treba by se mi taky libil v tmave…ja jen vseobecne nemam rada tmavy barvy na detech :wink:
Chtela jsme se Te zeptat odkud mate toho Vaseho britskeho Mourka? Jestli totiz nahodou nevis jestli nekdo neprodava, stacil by i bez PP..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
5.6.07 11:47

Míno, tak na tenhle kočárek jsem se také dívala, ale pouze na netu. V ruce jsme neměli ještě žádný…takže ani odstín mi nic neříká. Ale kočárek se mi líbí, zejména pro jeho skladnost. Horší je to s cenou…ale zase to člověk může prodat, že jo? takže se to docela dá. co vím určite, tak nechci žádný polský nebo nějaký šunt. No a jak jsem už psala, u nás je priorita skaldnost. Což ten Jané skadný je! takže super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
5.6.07 11:48

Míno tu dovču bez obav potvrď, amnio bude v pohodě :D Jé, taky bych jela na krétu, my letos zůstáváme v Čechách. No ale zase si užijem pravý český grilovačky :D Příští rok uvidíme, jestli někam pojedem, bude to záviset na mimi, jestli někdo pohlídá, protože s tak malým prckem se mi moc nechce někam jet… No a ten další rok nás čeká rekonstrukce celýho bytu, tak to z toho taky asi nic nebude :? Ale pak už zase budeme mít větší děti a pojedem všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 11:51

Petule mne se libi ceskej Patron…no jak to ma se skladnosti moc nevim teprve ho pojedeme prozkoumat z blizka…delaji je na Melniku a to mame relativne kousek…A cenove jsou pro nas prijatelny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
5.6.07 12:10

Holky děkuju za podporu,potřebovala jsem tak nakopnout abych se rozhoupala a nemyslela na to kdyby co by. Zítra to dojdu zaplatit. Jen nemám vůbec zkušenost s cestováním s německou cestovkou. Umím německy tak normálně hovorově,kluk mluví výborně angl. tak to snad ustojíme.

Jinak Raveno já to samozřejmě řekla s nadsázkou že si mi to pohanila.Měla jsem původně taky k té barvě nedůvěru,ale ve skutečnosti to vypadá výborně a ten kočár je úžasný. Jinak našeho šampiona jsme koupili od chovatelky někde od Loun,byl bez papírů - za 3 tis. Zrovna včera mě tak vytočil,že kdyby mě viděli ochránci zvířat jak mu nadávám a házím po něm ty pochcaný hadry z koupelny,tak mi ho seberou. Poslední dobou mě provokuje,když je celý den sám,tak si v koupelně stáhne kus nějakého oblečení na zem a počůrá ho :! Debil :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
5.6.07 12:12

Ahoj holky,
děkuji za ohlasy na můj obr pupík, potěšily jste mně. :D Ale jestli to takhle půjde dál, tak budu potřebovat trakař, abych ho před sebou na konci utlačila :lol: Dneska jsme byli v Hostivicích u Malvíka na kočárky, tak to vypadá asi na Jané Slalom, ale ještě chci vidět tu Cortinu.
Raveno, ty jdeš na ko už zítra, to je super :lol:
Jo a koukejte se přidat a taky nafotit pupíky i nepupíky ať mám taky co hodnotit. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
5.6.07 12:24

Miiri neboj na konci tydne pridam fotecku, vetsinou se fotim v patek to mam ukonceny tyden… :D :D
No jen skoda ze to neni kontrola s UZ, ale zas mi daj ten kouzelnej papirek :wink:

No napadlo mne jestli nejni nekdo z okoli, od nekoho koho treba znas :D .Segra by chtela a pocitaji ze bez PP stoji cca 3000… Noooo tak to jim radsi rikat nebudu, aby si to jeji draha polovicka nerozmyslela pri predstave ze mu pocura kus oblecku nebo rucnik by se asi opupinkoval :D :D …nas Masicek mi zas stahuje oblecky ze susaku a pak si v nich ustele…nooo a nejradsi rucniky takze porad peru rucniky a Kuba se divy kde je beru, ze jich tolik preci neumazem :D jenze kdyby vedel ze se po nich valel Pasicek tak by pekne zuril :D :D a mozna by z nej udelal bezdomovce :D :D

No myslim ze v pohode ti budou rozumnet a ze musi mluvit i bezvadne anglicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
5.6.07 12:36

Já už jsem byla pro tu Cortinu skoro rozhodnutá, ale teď mě zas odradila známá, že prý do města na dlažbu (jak už kdysi psala NAPOLY, máme tady historickou, takže pěkný kostitřas) hlavně nafukovací kolečka. No a to ta Cortina nemá, takže jsem zase tam, kde jsem byla :cry: Musím to nechat trochu uležet a taky se jet podívat do nějaké větší prodejny v Brně. Na tom Jané se mi nelíbí ta divná obruč nad boudou, ale fakt jsem teď bezradná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí