Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdíku,ta obruč jak říkáš,se může dát dolu,je důležitá hlavně když chceš sundavat autosedačku z podvozku,nebo hlubokovou verzi- má to uprostřed takový tlačítko a to když se zmáčkně tak se to odpojí od podvozku - takže jednoduchá manipulace jednou rukou ![]()
Aha, zjevně to chce vidět naživo. No, až bude po svatbě, tak se na to vrhnu..
Ahojda Těhulky.
Jdu dočítat ![]()
Teď jsem se na sebe koukla do zrcadla a mám radost. Už začínám mít pěkný pupajs. Brzy mám narozeniny, takže asi letos netradičně rodinu zneužiji k nákupu oblečení
Vůbec nemám co na sebe. Ze všeho mě leze břicho. Manžel pořád tvrdí, jak je to hezký, jak mě to sluší, když mě vylézá trošku bříško, ale já se v tom necítím ![]()
Zuzajdiku jak si se ptala jestli te pusti prazaci sednout v trambaji tak neeee!!! Dneska rano mne nechali stat s obrovskym pupkem nekolik stanic nez se uvolnilo misto po vystupujicim:( a to uz jsem zacala uvazovat ze poprosim na prukazku, jelikoz se mi udelal pekne blbe:(
Ahojky!
Jojo po víkednu zase o 8 stránek víc, něco dočtu, něco ne ![]()
Seznam věcí jsem prohlídla a upřímně řečeno, tohle je na mě moc informací najednou
Bejt prvorodička, tak asi začnu šílet a brečet, že tohle němůžu nikdy dát dohromady. Takhle vim, že půl věcí nepotřebuju a zbytek mám. Ufff.
Holky já jsem hrózně unavená, ráno se probudím a nechce se mi vstávat, Kuba pak chce ještě na chvilku do postýlky - číst pohádky - a já bych spala. Takhle to jde tak do 4 do 6 odpoledne, pak se teprve probouzim a funguju třeba do pulnoci, bohužel teď nemám čas, zkusit jít spát dřív.
Navíc jsem byla natěšená na pohyby a prcek je nějakej lenoch, dneska teda protestoval, když jsem lehla na parapet a koukala z okna - tak aspoň něco.
Udělám vám chutě.
Dneska jsem dělala jahodový knedlíky. Tý vado, ty se mi povedly - se musim pochválit.
Marťásku - tak vše nej k narozkám, já už jsem jich využila
Jen aby mi to stačilo, děsim se veder, budu potřebovat ještě nějaký vzdušný šatičky. Kámoška mi teď pujčila zavinovací sukni, tak aspoň něco mám.
Vložila jsem svuj pupík do hitparády pupíků, ale teda přijde mi, že zatim nic moc.
Mějte se krásně!
Tý brďo, my máme novou těhulku.
To už jsem ani nečekala. Super
Peťule, vítej ![]()
Miiri, krásný pupík a už velikej, ale krásnej ![]()
Baboon, tak ty máš roztomilý pupík. Jsi pěkná vyžle, viď? Ale mimi už se tam rýsuje ![]()
A co se týká kočárku. Trošku jsem změnila názor. Chtěla jsem trojkolku a klidně bych si i připlatila víc peněz. Ale když jsme tak o tom s manželem přemýšleli, budeme se stěhovat na skorovesnici, kde ten terén není zrovna nejlepší. Tak jsem se rozhodla, že koupím nějakou čtyřkolku, klidně i levnější kombinaci. Na to drancování po kopcích mě to bude stačit. A tohle je zatím můj favorit

** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 6.6., UZV 12.6., těh. 19+4
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 7.6., těh. 19+2
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , ko 12.6., těh. 19+0
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6.,UZV 18.6., těh. 19+0
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , UTZ 19.6., ko 20.6., těh. 18+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 18+4
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 18+4
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , UZV 11.6., ko 20.6., těh. 18+1
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , UZV 7.6.,amnio 8.6., těh. 17+4
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 17+3
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 27.6., těh. 17+0
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 16+6
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 16+5
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko 21.6., těh. 16+0
petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 15+5
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 21.6, těh. 15+1
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , AFP 6.6.,amnio 15.6.,ko 22.6., těh. 15+1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Martasku ten je vazne peknej…ujizdim na oranzovy:-)…ja mam takovej oblecek (fleece kombinezku) na mimi a Kubik povidal ze bude jak Kenny ze southparku
![]()
Baboon - krásné malinkaté bříško
Takhle nějak jsem asi vypadala, než jsem otěhotněla
Kde jsou ty časy.
Včera jsem měla fakt moc práce na PC, tak jsme s manželem šli spát až v půl čtvrtý, tak jsme zůstali spolu dnes odpo doma. A dneska krásně mimi kopalo manžela do ruky
Ten byl v sedmým nebi a já s ním ![]()
Miiri muzu se zeptat co delas?
Jeeeeeeeee a zavidim zavidim…mne koplo jen jednou, ale az ted budu doma budu vic sledovat a vic se valet:oD
Máme stav.firmu a dělali jsme docela dost pracný výběrový řízení. Fakt jsem ráda, že jsme to odevzdali a mám to za sebou. Na chvíli klid.
Na druhou stranu mi hrozně utíkal čas, ale dřevěněla pr… u PC
Až budeš doma, budeš mít více času se na to kopání soustředit. Mimi prostě někdy má den a jindy na nás kašle ![]()
martasku, ten x-lander vypada moc dobre. tak bytelne, a hlavne ty velky kola jsou paradni.
baboon - aby te husa kopla s tema knedlikama
! vyndala jsem z mrazaku boruvkovy (ale teda kupovany, no priznam se) a uz se mi varej na plotne. a navrch jsem si nastrouhala pernik na posypani.
hele, holky, co mate maly deti, taky maji tak neskutecny chute? dneska jsme mely k obedu testoviny s rajskou, a nase adel si na to nasypala jeste granko
. a snedla dva talire…
Holky, tak já to za chvíli balím a vracím se do práce až v úterý. Už jsem si uklidila na stole:) Nebýt toho školení ve čtvrtek, tak už se soustředím jen na svatbu. Stejně na nic jiného nemyslím - jestli bude dost jídla, cukroví, žádná babička nezkolabuje (máme to venku), no prostě.. už aby bylo to úterý. A v pondělí jdeme na velký UTZ. Moc se těším..
Zuzajdíku pevný nervy
Ale bez pořádnýho trapasu není pořádná svatba
![]()
Holky ty Američani jsou hovada,teď hlásili v rádiu,že nějaká význ.zahraniční televize uvedla,že se Bush sešel se svým českým protějškem Klausem Topolánkem
Tak to je nádherná kachna. Oni jsou teda jak teplý bratři ale že by už byli jeden
![]()
Marťásku kočárek musím pochválit,vypadá dobře,hlavně v té golf. verzi.
Tak se mi udělal hnusný opar na rtu ![]()
Zuzajdík, přeju ať svatbička vyjde tak, jak si přeješ! My to řešili loni a dopadlo to nadočekávání a to jsme to vlastně ani moc neřešili! Tak hlavně ať to vyjde a ať to klape potom!
Jinak ten x-lander je dobrý, taky mám trochu větší důvěru ve čtyřech kolech
, ale zatím nijak vzláště nevybíráme, takže je možné, že skončíme u trocjkolky. Mě se ještě docela líbil Mutsy a Bébecar. Ale zatím žádné „živé“ jsem neviděla. Nejdříve až tak koncem června, dříve nemáme čas.
Břicho ani fotit nebudu, mám tam jenom takový špek, takže vypadám jak po dobrém obědě. V práci se na mě vždycky dívají, jestli se mi tam už něco rýsuje…asi mi nevěří, nebo co? ![]()