LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
4.6.07 14:58

Ahoooj tehulky :D
to je vazne hrozny clovek nesmi vypadnout z kola, jinak se pak ztrati v informacich :D :D

Vsem s kontrolama drzime palecky a vime ze to vse bude jak ma byt :D

Vitam dalsi Petulu…
Presne tak jak pisou holky jednoho rana se probudis a mas obr pupik :D, ale krasnej…

Jooo a sestra se bavila s numerolozkou co ji dela masaze (zvlastni kombinace) a ta mi presne spocitala chlapecka…nooo tak uz to mam pekne spocitany :D :D :D Viktorka a pindikem…takze jsem si pro jistotu nebrala zadny uzasne ruzovy oblecky, a to z ty hromady co jsme mela k dispozici byly nejkrasnejsi :cry:

Zuzajdiku ale svoboda by se zapit mela!!!

Holky a nepracujte tolik mne to deprimuje za chvili budu mit vycitky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.6.07 15:22

Holky, tak to jste mě potěšily…už se docela těším. Trička se docela dají, těch mají všude plno a kdyžtak na netu není problém, ale kalhoty, to je trochu horší. A že by se mi chtělo kvůli pár měsícům měnit celý šatník, to se teda říct nedá.
Jinak jsem z Uherského Hradiště, tajné to rozhodně není. Takže tady budu asi jediná takto z jižní Moravy. Ale někdo tady je z Olomouce, pokud jsem dobře postřehla. Tak tam jsem jezdila a opět jezdím do školy. Takže Olmik trochu znám:-)

Jinak s těma kilama je to taky zapeklité. Já jsem teda už přibrala jedno, ale je to tak plus míns. Ale v poradně příští týden to už nahlásím. Ale myslím si, že to teď už pomalu plůjde nahoru. Ale zase aby to nešlo moc! Švagrová přibrala v těhu 30 kilo a byla opravdu jak tank…je totiž docela malá. právě jsem četla nějaký článek, že čím více kilo nahoře, tím více ubývá sil u porodu. Ale to asi není pravdilo! Tak snad nám to hrozit nebude! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.6.07 16:20

chi chi raveno - já jsem potvůrka a žádný výčitky nemám…jen ať holky pěkně pracujou…aspoň si pak to volno budou užívat.. Abych pravdu řekla, tak se mi po práci docela stýská. Bavilo mě to, i když jsem dělala ve fabrice :wink: Ale občas chodím na procházky k fabrice - přítel tam taky dělá, tak aspoň potkávám holky tak kecáme :arrow: tak 90% na lince jsme byly baby, tak která zase pomlouvá a tak…docela sranda.
S tím přibíráním - tak já jsem přibrala jenom 2 kila a to bylo na začátku :arrow: to je to podvědomí, že jsem těhulka a že mi začínají chutě :oops: A teď se nějak držím..což je s podivem na mou průměrnou denní spotřebu jídla :lol: :lol:
A stím pupíkem se Peťulko opravdu neboj…to příjde! A až to příjde, tak se nebudeš stačit divit, že to jde tak rychle 8) :D :P

To moje okecávání je fakt úžasný…doufám, že to není dědičný 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.6.07 16:36

Tak holky, já uháním na kosmetiku vyzkoušet svatební líčení. Nakonec malé zapití bude, jen v uzounkém kroužku, asi zítra. Nealko pivko to jistí. Ještě že ho vyrábějí, jinak bych to těhotenství nepřežila:) Jo, a právě jsem si koupila parádní puntikovanou tuniku, vypadá skvěle k těm 3/4 riflím.. Tak dva až tři měsíce bych se do ní ještě měla vejít 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.6.07 16:42

tak Zuzi upaluj :lol:
No taky si budu muset koupit nějaký gaťky a tričeno, ale všechno to teď nechám až budu mít výsledky z amnia! Ale už mám tajný tipy, kam vyrazím… Zuzi, byla ses kouknout vedle Národa? Jsem tam viděla těhutílka a tak ale ještě jsem tam nebyla.
Teda se divím, že můžete pít pivo. Před těhu jsem byla celkem pivařka, ale teď prskám, jenom to cejtím…BLÉÉÉ :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.6.07 16:46

Koukala jsem co nového u říjnovek a holky tam mají uvedený seznam co si připravit pro mimi. Jelikož jsem málem u toho padla a jsem v depce,že to nemůžu nikdy takto dát dohromady,koukněte na to,ať si nervu vlasy sama :lol: :lol:

http://emimino.cz/…s/story/5325

• Citovat
  • Upravit
3771
4.6.07 16:48

Až sem se z toho odpojila a šlo to jako anonymní.
Zatím mám jeden kabáte,dvoje dupačky a jednu osušku. A lahvičku. To je asi nic moc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.6.07 17:24

tak to je teda síla 8O Už jsem se zapotila, jen jsem to četla :P
To aby si to člověk někam zapsal a pak jel podle seznamu :wink:
Ale jak se chceš udržet a nekoupit nějaký supr dupajdy?

Ale ten seznam bude asi fakt nejlepší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
4.6.07 18:36

Holky, tak z toho seznamu mám tak dvoje lacle na mimi (ale ty tam ani uvedeny nebyly) a to je tak vše. Jo a dudlík. takže zatím nic moc. Pořád si říkám, že o prázdninách budeme mít více času, tak se na to zaměřím a budeme kupovat…pokud bude za co:-) Nejvíce nám dá asi řešení kočárek, protože ho potřebujeme poskládat do krátké Fabie a kvůli kočaru si nové auto asi kupovat nebudeme…takže já jsem na tom taky tak bledě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
4.6.07 18:45

holky neblaznete :wink: , ono rozhodne vsechno neni potreba a hlavne - jedna mamina se neobejde bez tohohle, jina to zas nepouzije… poridte nezbytny minimum a zbytek se da dokoupit po narozeni. my jsme pak takhle postupne prichazeli na veci, co by se hodily - treba polohovaci lehatko apod. a kupovali to treba kdyz byl male mesic. dneska kdyz se da nakupovat pres net a kramy maj otevreno od rana do vecera neni zadnej duvod silet.
ale mne se to povida, kdyz mam skoro vsechno pokupe, ze jo :D . kocar, autosedacku, postylku, oblecky, vsechno mam po aje plus jeste dalsi pujceny oblecky od kamaradky a od svagrovy. zrovna dneska jsem opet tridila - ted mam tech oblecku fakt hodne, vytridila jsem ty nejmensi veci do 3 mesicu. ale narazila jsem na jeden problem - proste nemuzu najit zavinovacky, i kdybych se po..... pujcovala jsem ty veci na nekolik stran a ted to nejak nemuzu dohledat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.6.07 18:49

Ahoj, tak už jsem doma, líčení proběhlo na jedničku, teď v něm ale musím co nejdéle vydržet, abych zjistila, jak se s tím srovná můj exém. No, snad to zvládne..
Holky, podržte se. Moje mamka dnes jela služebně ráno vlakem do Kolína a přítel v poledne shodou náhod taky, autem. To se stane jednou za deset let, zrovna ten Kolín. No, ale o to nejde. Dohodli se, že zpátky pojedou spolu, že mamka na něj někde počká, dlouho tam nebyla, tak si prohlídne město. Po kosmetice jim volám, kde že jako jsou, čekala jsem tak Litomyšl, Mohelnice, prostě na dostřel od domova. Ale to ne.. oni jsou na výletě v Kutné Hoře. Prý stojí před chrámem sv. Barbory. No, to je fajn, že si rozumí, ale to už trochu přehánějí, ne :wink: ? Já jsem sama doma!!!!!! Příště je nikam nepustím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
4.6.07 18:58

NAPOLY, vedle Národa jsem nebyla, ani nevím, že tam něco je.. Ale dnes jsem uvalila tolik peněz, že tak měsíc nesmím vystrčit nos z domu. Krom té tuniky přišla dodávka Tupperware, taky jsem sehnala za výbornou cenu jediný krém, který bez problémů snesu, tak jsem koupila i do zásoby (mám strach, že se můj oblíbený s pumpičkou přestává dělat) a aby nepřišla zkrátka ani duše, tak jsem si koupila knížku co vychází v edici LN světové detektivky a lístky na Čechomory. No a ještě samo ta kosmetika, že.. Samé výhodné koupě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.6.07 20:12

Ahojky berušky,
tak když čtu vaši diskusi o bříškách nebříškách, tak jsem se vám zase zvěčnila do galerky, ať vidíte, jak taky člověk může na začátku 20tt vypadat :? U mně už je to těhu jasný snad i pro slepýho :oops:
Nebojte, taky vám vyběhne bříško, to budete koukat, budete krááásně těhotný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
4.6.07 20:22

Dodatek, nemyslím tím, že byste teď nebyly krásně těhotný, ale budete i pupíkatý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
4.6.07 20:50

však já taky ty věcičky zatím nehrotím 8)
Téda, Miiri 8O 8O 8O To je teda bříško :o Až ti normálně dokonce i závidím :P SUPER :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí