Poradna duly
Jana Čurdová
Zuzajdiku Mina ma pravdu bez poradnyho trapasu to nebude stat za to ![]()
Mino a vydela jsi email jak koloval co na BBC uvadeli jako mapy str. Evropy? To byla sila
…
tak to musim zatukat jeste v zivote jsem nemela opar
![]()
Zuzajdíku- já se vdávala taky 9.6., vše proběhlo myslím úplně v pohodě, akorát cestou do kostela jsme museli (jen auto se mnou )asi 5× zastavovat, protože nám uletěla panenka co byla přicuclá na haubně
Pak jsme se šli fotit ven a ten kostelík je na kopečku (Praha 5-Zlíchov) nad Smíchovem, no tak jsem si popadla šaty do náruče a mazala nahoru, pak jsem si všimla, že jsou mi vidět i podvazky
A taky jsem si zapomněla vzít k šatům rukavice, byly moc krásné, ale zůstaly doma na posteli ![]()
Nemůže být vše úplně bez chyby, nebylo by to ono
Určitě si to užiješ ![]()
Dobré ranko,
Raveno tu mapu jsem neviděla,ale typuji,že si Američani myslí,že střední Evropa je někde kolem Čečny ![]()
Holky,prosím o radu,nejlépe nějakou babskou-ty zabírají- co na opar,mám hubu jak havajský domovník ![]()
Jdu si koupit loupaky,ať ten dnešní den nezačínám na wc a mažu pracovat. ![]()
Míno. já měla opar minulý týden, docela na ně trpím, ale klasika jako Vectavir a tak se v těhu nesmí. Jedla jsem droždí a potírala jsem si to ústní vodou LACALUT (je mentolová, takže to pálilo a má nějaké antibakter.účinky). Za dva dny jsem byla z nejhoršího venku. Pak už to jen usychalo.
Miiri děkuju,používám Lacalut pastu,tak ho tím zkusím napatlat.
Dneska to vypadá na krásný den,ale tady v kanclu mi je vlastně jedno jak je.
Raveno držím palečky na KO
A od zítra si už doma,že ![]()
Holky zdravím do krásného dne!
Míno, já měla opar na začátku těhu a taky jsem na to patlala jenom pastu. Já když už mám opar, tak tedy pořádný, takže jsem vypadala jak po ráně! Ale uvidíš, že zítra to bude lepší!
Dnes mě čeká velice nepříjemná záležitost…musím na pohřeb a tak se na to snažím psychicky připravit už od pondělí, ale nějak mi to nejde. Asi ty hormony nebo co, ale prožívám to teď všechno nějak moc! No tak snad to zvládnu!
Holky, mám tedy dotázek…když půjdete na velký ultrazvuk, necháte si říci pohlaví mimča? A půjdete na 3D ultrazvuk? To je orázek po ránu, co????
![]()
Petule tak to ti fakt nezávidím, já tyhle věci nemusím,mám to pak dlouho před očima. Ale bohužel i to k životu patři.
Na velký UZV půjdu kvůli té dovolené (vlezla se přesně do doby UZV) až v temínu 22+0,t.j. 23.7. Ale vzhledem k tomu,že budu mít výsledky z amnia,je to asi jedno,že to bude takto na té pozdní hranici.Příští pátek to chci probrat s dr.co mi bude dělat amnio a pak i ten velký UZV,nechám to na něm,buďto to zmákne na začátku července a nebo až toho 23.
Na 4D určitě půjdeme,nejvhodnější doba vychází někdy na srpen,termín mi v Gennetu určitě vymyslí optimální. Není mi líto peněz,když už jsme se rozhodli pro mimi v tomo věku a tak dlouho na něm „dřeli“,tak si to prostě chci užít se vším všudy ![]()
Holky já sem debil,já dnes měla jít na tripple a zapoměla jsem.Okamžitě jdu volat do poradny
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda připojila. Termín mám podle PM 18.10., ale podle ultrazvuku je miminko mladší a předpokládám, že mi termín přeloží na listopad. Jsem z Uherského Hradiště, čekám první miminko a jsem vdaná. ![]()
Míno-myslíš na moc věcí najednou a pak prostě na něco zapomeneš. Myslím, že se nic neděje, půjdeš třeba zítra, ne?
My jdeme na velký UTZ zítra a jestli se mimi předvede, tak si necháme říct, co to je. Na 4D jdeme tuším 21.7. do Gennetu. Jsem na to všechno moc zvědavá. Míno říkáme si to stejně, při prvním těhu tyhle věci nebyly, já tenkrát byla 1× na UTZ někdy v 16tt a jinak nic. A tohle je pravděpodobně moje poslední mimi, tak si to chci užít, i když to stojí peníze. ![]()
Ahoj Kaccherie-vítám tě tady, to je dobře, že jsi se připojila. Já mám termín koncem října, tak si povídám v říjnu i v listopadu, protože je to tak na hraně ![]()
Hlásím světový rekord - už jsem po odběru,ještě že mám dr. 500 m od práce (jela jsem jak o závod a o všechny body,teda já už mám 2 fuč,ale měli by mě je na podzim vrátit,nebo až příští rok? já nevím vůbec jak to je,ještě jich mám dost,tak se nestarám
).
Měla jsem sebou přinést i ranní moč na vyš.,ale to už jaksi nešlo
Sestřička byla shovívavá,prý teda druhý pokus až půjdu do poradny.
No nechápu ten výpadek paměti,ještě že se mi zapla aspoň teď.
Ahoj Miiri, děkuji za přivítání. Termín budu mít asi v listopadu, protože jsem byla na tripl testech a vyšly pozitivní, měla jsem jít na amnio, ale pan doktor mi nejdřív udělal ultrazvuk a zjistil, je je miminko mladší a že mi byly testy udělané moc brzy, tak mi tu krev udělali znovu a vyšlo to negativní, akorát teď jsem pod drobnohledem ultrazvuků-běhme 14 dnů jsem byla 2 x a za 3 týdny jdu znovu ![]()
Teda Míno, to byl fakt fofr, sotva jsem ti stačila odepsat, tak ty jsi zpátky z odběrů
Jestli se můžu zeptat, za co byly ty body? Já mám ještě všechny, ale myslím, že je to spíš o štěstí. Jezdím normálně, většinou rychleji než se má, taky občas telefonuju, ale jinak normálně
![]()
Vítej Kaccherie
To je fajn,že se ještě rozrůstáme,aspoň bude pořádná drbárna.
Ještě by se taky mohl někdo přidat s termínem na konci listopadu,ať furt nejsem v seznámku poslední
Třeba nějaká přeběhlice z prosince ![]()