Poradna duly
Jana Čurdová
To ne Luli,to ho musíš přidat k podpisu,ale bere to jen určitý formát a to jsem blíž nezkoumala,to ti musí poradit holky co u toho foto mají, čus
Tak uz som si ho tam pridala, mojho mimka maleho, myslim do tej fotogalerie, xixi
Luli zkus to ještě jednou,asi si to dala do špatné galerie - musíš vybrat alba veřejná
diskuze
listopad 2007
Ahoj holky, děkuji za hezké přivítání a podporu. Od začátku mám veselo - 3 x špinění s trochou krvácení, ale vždy bylo vše v pořádku, ale ten strach o prcka
Teď zase jiné „radosti“, ale doufám, že vše už bude OK a já si to budu jenom užívat.
Petule26 taky bych nečekala, že tu potkám někoho ze stejného města. ![]()
Já mám kontrolu 19.6. a ultrazvuk 25.6. Mám 25 let. Zatím to u nás podle pana doktora vypadá na holčičku s dlouhýma nohama
Taťka prcka, ale pořád věří, že se pan doktor plete a že pindík ještě doroste ![]()
Kaccherie a ke komu chodíš? A na ultrazvuk chodíš do nemocnice? Já jo, chodím totiž k Březinovi, takže to mám hned vedle. Jinak na kontrolu jdu 11.6. a na tripple testy hned 12.6. A to jestli to bude holka nebo kluk ještě fakt nevím:-) Tak se pak můžem domluvit a zajít někam na kafe ![]()
Jinak u nás proběhla pěkná bouřka a kanály trochu nestíhaly. Samozřejmě v tom nejhorším lijáku jsme jeli na ten pohřeb, takže fakt super.
Holky, za jak dlouho jsou výsledky těch tripple testů? Já jenom jak dlouho se člověk stresuje, než mu řeknou výsledek…
Ahojky,
tak jsem zajela pro jahůdky, jsou moc dobré, ale už nemůžu
Asi taky udělám tvarohové knedlíky, ale až zítra ![]()
Petule26- já čekala na tripple výsledky 2 dny, ale většinou to bývá tak 14dní.
Holky já mám zítra ráno velký UTZ, už mám zase nervy ![]()
Petule 26 chodím na gyndu do Staráku k Sobolovi. Chodila jsem na ultrazvuk do nemocnice, ale po prvních špatných tripl testech jsem byla poslána do Zlína do Predika (mohla jsem si vybrat Zlín nebo Brno, ale Zlín je blíž), tak teď si mě hlídá pan primář Polák ve Zlíně. Já jsem měla první výsledky tripl testu za týden - z Hradiště, druhé ze Zlína jsem se dověděla za 14 dnů.
Miiri chápu, že si trochu nervózní, ale zase uvidíš mimíško ![]()
Kaccherie a můžu se zeptat odkud jsi? Já bydlím na Východě…
Jinak ty tripple testy jsou opravdu takový strašák, ale pokud by mi nedopadly dobře, tak byfch určitě šla na amnio, ať to má kolik chce rizik. Mému bratranci se narodila malá s DS a po celou dobu těhu byla vedena jako bezproblémová. A to měla malá vadu srdce a teď je po několika operaích. A dozvěděli se to až den po porodu. No strašné… ![]()
ahojky těhulky
Na dočítání prdím, takže jsem to tak zběžně prohlídla… Vítám nově příchozí těhuholky
Téda, v listopadu propukne mimimánie
fakt to brzské jaro udělalo divy ![]()
HOLKY
ZÍTRA JDEME NA UTZ
že, Miiri ![]()
petule26 - strašák??? To je slabý slovo
Kvůli nim jdu v pátek na amnio
Ale holky mi tady pomohly, takže se bojím už jenom té jehly ![]()
A taky jsmě s přítelem říkali, že bychom nechali udělat ty rychlejší, ale to se teda rozhodnu až zítra po utz.
A budu chtít fotku…a taky ji dostanu…HÉHEČ
![]()
Holky, tak vám zítra moc držím palečky! Ať je to vše OK!!!!! Nás ty nervy teprve čekají…ale stojí to za to! Hlavně ať jsou miminka zdravé!
POkud budou fotečky, tak se nezapoměňte pochlubit…nebo alespoň popsat, jak krásné máte mimísky
![]()
Přeju dobré ráno,
Miiri sem nedočkavá jestli už bude první identifikované mimi
Okamžitě napiš nebo prasknu zvědavostí ![]()
Napoly nepochobybuju o tom,že bude UZV v pořádku a to amnio taky,tvůj strach z jehly chápu - mám ho taky,ale že se přitom budu moct dívat na mimi mi dělá dobře.
Opět to vypadá na krásný den ![]()
Dobre ranko prajem,
mína, tak sa mi podarilo dat konecne 3d foto nasho mimiska do fotoalbumov. xixi. dufam, ze uz do toho spravneho, xixi.
prajem krasny den, u nas prsi od vcera vecera, je hnusne v:,–(e sivo, tlak nizky a mne zacina byt zle......
krasny ranko vsem ![]()
hlasim se oficialne jako nepracujici…pani to je jak dopisovat a docitat sesity po nemoci ve skole ![]()
Vitam vsechny nove prirustky a jejich maminky
…to je super nevymreme…jen aby jsme se do tech porodnic vesly a necekaly ve fronte
jako pred 89 na banany ![]()
Holky tak Vam zavidim ty dnesni UZ, ja byla vcera jen na KO…ale zase jsme se nasmaly…p doktor se mne ptal jestli roste brisko a to jsem se mu tam skoro prikulila
uz by mohlo byt utery…to je vazne hrozny to cekani na UZ…
A koukejte hned napsat jestli uz vite jestli holky nebo kluci!!!
tedy Mino ty jsi cudla (jak by rekl muj drahy)!!! to kdyby bylo UZ tak urcite nezapomenes
nooo jeste ze jsi to stihla a bez bodiku ![]()
Napoly a to delaji oboje neeee?? i rychlejsi a pak pomalejsi nebo si musis vybrat?
Ahoj,
este som do albumov prihodila svoje foto zo svadby, aby ste vedeli ze co to za novacik sa tu prihlasil… ![]()
ravena - ja som bola na 3d v 14tt - je to aj v albumoch a podla vsetkeho to vyzeralo ze to bude maly diablik. Taaaakze dufam, ze to pri tom aj ostane, lebo velmi tuzime mat syna.
Luli
Dievcatka prosim Vas, ak viete ako sa davaju fotky k metrikom, poradte mi. Zatial som este nezistila ako sa to robi, a chcela by som tam prilepit svoj ksich, xixi ![]()