LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1160
7.6.07 10:39

Chcem sa opytat,
citite uz niektora mimiska? ja citim pohyby tak od 15-16tt a minulu sobotu to jest zaciatok 18tt zacal maly kopkat . Stale tak trikrat do dna, ale dnes sa vobec neozval, asi spinka. Neviem, ale ako casto sa ma dietatko ozyvat?
Luli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.6.07 11:10

Luli, krásné miminko a moc hezké fotečky ze svatby!

Já teda mimíska ještě necítím, ale to je ještě brzy. Ale už se moc těším, až mi tm začně v břichu něco šimrat, protože jinak si připadám, že ani těhu nejsem!

kaccherie, to je fain, že bydlíš tak nějak ve městě, tak pak budeme chodit na ty procházky po UH:-) Ke komu chodíš na předporodní kurz?

Holky, užívejte krásného dne…ať jsou mimísci spokojeni:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
7.6.07 11:29

Ahoj Petule 26, chodím do nemocnice k Dominikové. :)
Budeme se stěhovat do Jalubí a doufám, že to stihneme do narození mimíška :wink:
Všem držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 11:40

Ahojky děvčata.
Vy jste nedočkavější víc než já :wink: Já jdu na ten utz až na půl 2 :? takže se ozvu později než miiri.Už nevím, kdo se ptal - asi ravena - tenhle utz je u mýho dr. Jak mi přišel s fakultky ten dopis, tak tam stojí, že před amniem má být prohlídka. A normálně jdu na ko 11. 6 takže mě objednal i dřív :arrow: a ten utz nejspíš udělá proto, že jsem začala ronit slzičky, když jsem mu říkala, že musím do FN 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
7.6.07 11:43

HOLKY - HLÁSÍM ZAČÁTEK PÁTÉHO MĚSÍCE :srdce: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
7.6.07 12:31

Napoly, gratuluju k 5. měsíci!!!!! To je skvělé!

katccherie, já taky! Mám jít teda terprve na druhý, ale nějak mi to nevychází, tak to budu muset přehodit! Gratuluju k domečku, Jalubí sice moc neznám, ale na vesnici je to fain!

A co naše holky z ultrazvuku? To bude jistě hoooodně moc novinek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.07 12:41

Ahojte

Teda NApoly Miiri drzim palce na UZV a odtajneni pohlavi..........ale Miiri tipuju na kluka

Luli muzu ti poradit s tym fotem na metrik........jestli porad o to stojis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 13:04

ahoooooooj ka-tka,
jasne stojim, ja som si pozerala ze na metrik sa daju dat fotky, ak je to metrik rokov dietatka, ale ja by som si tam chcela dat svoje foto, ja este mimi nemam, teda len to v brusku. Taaaaaaak mozes radit, ja sa budem snazit pochopit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.07 13:18

Ok

takze je to jednoduche

Jdi na www.lilypie.com
pak si dej cokoliv, treba kids birthday, vypln info, je jedno jak........a pak je tam left side photo
nesmi byt moc velke...........vlozis tam foto a nechas udelat metrik

Pak mas klasika kody, kliknes na bbcode zkopirujes tu prvni cast od - je tam za nim opet img, to uz nekopiruj a das to do nastaveni pred tvuj metrik bez mezery

zkus to, kdyz tak napis, jo?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 13:24

Dakujeeeeem ka-tka,
tak sa podarilo, ja som myslela, ze s fotkou sa robi len metrik na vek dietatka, xixixixi. No tak ak vyhrabem nejaku inteligentnejsiu tak tam dam tu.
Luli
Inac dala som si do albumov mimiska aj z normalneho utz aj z 3D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.07 13:29

JA kdyz jsem to po sobe cetla tak jsem si rikala ze pisu jak debil… promin, ale pochopila jsi to dobre. enmusela jsi si ani menit puvodni metrik........stacilo to tam jen placnout.......

JA nejak jeste nestihla fotky zkouknout,..........jsem porad u nasich na prazdninach s malym, tqkze na net moc nejdu........

BAby ale od soboty jsem DOMA, huraaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
7.6.07 13:36

ka-tka
no tak nasla som inu fotku, kde som viac „vyškerená“ tak som to ešte zmenila. ja mam rada zmeny, tak mozno sa tam bude objavovat furt nieco ine, uvidime. dnes mam taky den ze nic na robote - jupiiiiiiiiiiiii, tak vymyslam blbosti, xixixi. :lol: :twisted: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
7.6.07 13:43

Ahoj těhulky,
potřebovala bych poradit. Chodíte na nějaké předporodní kursy, nebo je ještě čas? A nebo na nějaké cvičení? Jak chodím do práce, tak nějak nic nestíhám. Chtěla jsem začít chodit na cvičení na míčích, ale to je někdy v 10 dopoledne a to by mi asi v práci neprošlo, tak se jdu v pondělí večer alespoň podívat na plavání pro těhotné, jenže voda mi nic moc neříká. O víkendu to jistí kolo, ale přes ten týden je to hrůza. Byla jsem docela zvyklá pořád něco dělat (společenský tanec, in-line brusle, běhání), ale doktor mi všechno zakázal, teda spíš nedoporučil, tak jsem ho poslechla. Prý mám chodit na procházky. Ale kde já budu courat sama po lese. No musím něco vymyslet, protože jinak budu za chvíli jako koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.07 13:50

JArouchu ja pri prvnim tehu chodila na tehu plavani, bylo tehda jeste zadarmo :-D
TEd nemam cas a muj synator mi nenecha v klidu..........takze pohyb mam.....taky posiluji, ma 15 kilo

NA tehukurz asi pujdu u Jenika jsem nebyla.....

Luli, klidne obmenuj, tech stranek je strasna spousta.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.6.07 13:53

TAk a ja seloucim.........malej se vzbudil

krasny den a holky zpravy o KO!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...