LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
8.6.07 09:35

Raveno,Miiri se včera dozvědla,že to bude kluk a určitě od té doby slaví že se už pak ani neozvala. Vidím to na spoustu panáků mlíka :lol:

Jinak včera jsem se pobavila,nakupovala jsem ve „špáru“ a dělali tam ochutnávku ferneta, a jak jdu okolo tak mi ten jeden kluk nalil takovou lampu a prý jestli mi to může nabídnout. Že jsem autem nemohl vědět,ale je vidět,že ani nepostřehl,že jsem těhu :lol: No,popravdě to není ještě vůbec znát,mě by teda rozhodně v autobuse nepustili sednout,ale snad se dočkám :D
Uź mě zas berou ty stavy jako před minulým UZV,že co když tam mimi není. Ale ráno když potřebuju čůrat,tak už vleže mám pěknou bouli.Tak snad tam je :wink: A prej se mlíko tlačí na mozek až po porodu :arrow: co mi tam tlačí teď bych chtěla fakt vědět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 09:38

Jéé,Miiri byla rychlejší než můj příspěvek. Tak co doma,byla velká radost viď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
8.6.07 09:41

Míno, buď v klidu, myslím, že nám všem něco tlačí na mozek. Ale až bude kopat, tak se pěkně uklidníš. :lol:
Sice neslavím, ale jsem z toho chlapečka fakt v euforii :lol: :lol: :lol: Je fakt, že na tom UTZ jsem byla tak naměkko, že i kdyby řekla dr holčičku, tak bych brečela štěstím stejně. Teď se začínáme dohadovat o tom jménu, tak uvidíme, co z toho vyleze. Už jsme se dohodli, že pokud bude ECHO na srdíčko 26.6. v pořádku, tak konečně začneme nakupovat :lol: :lol: Jé to budou penízky lííítat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 09:46

Mino to ja takhle litrama mlika budu oslavovat tu holcicku :D :D nebo zapijet klucika…cim vic maminy pisou ze uz vi jsem jak na trni…a to jsem chvili uvazovala ze bych si nechala prekvapeni :D jestli se nepochlubi tak at si mne nepreje budu stavkovat hladovkou (no cca hodinku :D :D )

Nooo mne by to uz nenabidl ani slepej:( ale zas mas vyhodu kdyz to tajite, u mne by to tajeni fakt neproslo!!!

Nastesti ja vim, ze tam je krasne tuka, ale spis mne berou stavy co bude po porodu, aby se mu pak neco nestalo…proste magorim takze stim mlikem/nemlikem na mozku jsme na tom stejne!!! S tim ze mas vyhodu ze alespon vis co te ceka a nemine!!

Jooooooo a hlasim ze jsme dneska presne v 1/2…20+0 to mi pripomnelo ze musim udelat foto „briska“ a pridat na vystavku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 09:47

Miiri kdy se chodi na srdicko? mne o tom jeste nic nerikaly:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
8.6.07 09:51

Ahoj holky :D
Miiri OBROVSKÁ GRATULACE K CHLAPEČKOVI :D :D :D Kdybys věděla jak závidím, chci taky kluka a strašně :D Myslela jsem si, že si to nechám říct až na velkým UTZ ve 20. tejdnu, protože muj dr. za to chce taky 300, ale nevydržim to, takže ve středu budu mít snad jasno :D
Luli taky z té fotky nic nepoznám… ale určitě se ti splní ten kluk :D
Jinak Miiri, nedělej mi prosím chutě s jahodovým dortem, bylas to ty, že jo? Já teď jedu k našim na třešně, heč, otázka je, jestli už budou zralý :D
Ad monitor dechu… Ještě nevím, jestli si ho koupím, Anička neblinkala i když je pravda že jsem jí taky pořád dávala zrcátko na pusinku jestli dejchá… No ale já se budu budit tak i tak, takže je to jedno… Teď už jsou Aničce skoro 4 a budim se asi tak 100× za noc, jestli jí neni moc horko, nebo zima a občas i teď do ní šťouchnu jestli je živá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 09:59

Mino jak se ti povedlo dat tu fotku primo do diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 10:01

No zrovna včera jsme dohadovali, kdy to konečně klukům řekneme. Jestli před odjezdem na dovolenou a nebo až koncem července. Ale to už si myslím je zbytečný tak dlouho mlžit. Už jsem to pustila mezi kamarádky v Jablonném a mám tam i příbuzenstvo a nerada bych, aby to hochům aktivně donesl nějaký dobrák. Asi uděláme rodinné sezení těsně před odjezdem. To už budu mít dávno i výsledky z amnia. Ale ještě nevíme,jestli prozradit či ne pohlaví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 10:02

Mino i kdyz neprozradite tak se urcite prokecnete kor kdyz prckovi zacnete rikat jmenem:-) tedy u mne by to tak dopadlo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.6.07 10:05

Míno, já půjdu do práce také z pracovních důvodů. Jsem ve služebním poměru a musím se vrátit po tom půl roce. A příteli teď dělají v práci dusno, protože už jim řekl, že půjde na rodičovskou dovolenou, tak jsme se rozhodli, že nastoupím do práce hned ty dva měsíce po porodu a na první rok si požádám o zkrácený pracovní úvazek (asi na 6 hodin). A také mám o dost vyšší příjem než přítel - i když budu chodit jen na 6 hodin budu mít víc peněz než on za 8 a navíc on je v práci každý den tak 2 hodiny přesčas (samozřejmě neplacený).
Taky mi všichni dávají najevo, že jsem debil a proč to dítě chci, ale to dítě přeci není jen moje a nevidím nic špatného na tom, že s ním bude taťka. Navíc je přítel vystudovaný učitel, tak má pro výchovu i předpoklady. A těch šest hodin beze mne jim uteče jako voda.
Jen se trochu bojím, že to děcko bude mít taťku radši než mě.

K tomu monitoru dechu: my budeme mít ten nejdražší, protože jen ten může být kvalitní. Až taťka začne skutečně nakupovat tak abych si na to snad vzala hypotéku. Zatím jen vybírá - tedy už máme dvoje botičky Adidas s čepičkou - nejdřív koupil růžové pro tu holčičku a když jsem mu místo nadšení řekla, že to holčička být nemusí, tak koupil ještě modré. On je prostě blázen.

S tím tlačením na mozek to mám stejné. Zatím se to u mne projevuje hroznou sklerózou. Jsem schopna zapomenout i koupit večeři, ale taťka je asi pořád zamilovanej, protože mi to vždycky odpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 10:08

Holky pupek na vystavce + jeste pridam tabulku tak pro pobaveni a zkuste jestli to vyjde:-)… Mino mne vychazi holcicka protoze jsem si to spositala na leden, ale jestli jsme se sekla +- 2 dny tak ji priroste pindik :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
8.6.07 10:11

Raveno nejprve jsem si musela upravit formát té fotky (do 100 kb a 600 pixel) ,nechtělo mi to jinak vzít - dále ti přeposílám Katky návod

Ok

takze je to jednoduche

Jdi na www.lilypie.com
pak si dej cokoliv, treba kids birthday, vypln info, je jedno jak........a pak je tam left side photo
nesmi byt moc velke...........vlozis tam foto a nechas udelat metrik

Pak mas klasika kody, kliknes na bbcode zkopirujes tu prvni cast od - je tam za nim opet img, to uz nekopiruj a das to do nastaveni pred tvuj metrik bez mezery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 10:12

Jarouchu, Mino…ja sice zustavam na materske, ale druhy pokud by to bylo vyhodnejsi bych klidne nechala s tatkou…kor kdyz si muzete prac dobu prizpusobit!!! Presne tak mimi ma 2 rodice, sice je to trosku obtiznejsi s kojenim :D :D ale i to uz se da krasne zmaknout…
Ti co to odsuzuji jsou proste konzervy a ignoranti…Je to kazdyho vec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
8.6.07 10:14

jeee promin myslela jsem foto jako ty tabulky co jsme vlepila do galerie:-) jak si davala pupik, nejsem schopna to dohledat v diskuzi :D …snad to predctete kvalita zobrazeni nic moc a presazovat se mi to zrovna nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
8.6.07 10:16

**JSME DOMA!!!!!!!! :potlesk: **
Míno - nebolí to, ale je to fakt dost nepříjemný :? Není tam vzduch, tak to tahají na několikrát…ale dá se to vydržet.

Dělali mi ten UTZ, tak zatím vše je v poho - žaludek, ledviny, srdíčko, už máme 3 tepny :P
Tak se ptala, jestli to amnio chceme podstoupit…Výsledky budou do měsíce a kdybychom chtěli ty rychlejší, tak bysme platili 2000Kč. Tak to musím zvládnout.

Jo a už vím, co to bude :arrow: **CHLAPEČEK :-) :-) :-)

**

Tak je tatínek pyšnej.

Holky dočítat Vás nebudu…jdu si lehnout PÁPÁ
a DÍKY ZA PODPORU :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení