Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte dievcatka,
tak ja sa lucim, idem uz pomalicky z workovne prec a hajde na vikend.
Prajem vsetkym krasny vikend plny slniecka a nech tie Vase slniecka sa maju dobre v brusku.
Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ozvem sa az v pondelok.
![]()
Zuzajdiku ať se svatba povede a Tobě i Tvému vyvolenému přeji mnoho krásného na společné cestě životem
![]()
Napoly moc ti gratuluju k chlapečkovi, má závist roste
Musim ještě vydržet, snad se to příští týden taky dozvím ![]()
Holky, jdu s Aničkou ven, musíme venčit tchánovcům psa, tak se zatím mějte a kdybych se už neozvala tak všem přeju kráááásnej víkend ![]()
Ahojda Těhulky,
jsem v tom vedru nějaká vyřízená. ![]()
Jdu dočíst a konečně dodělat ten seznámek ![]()
Ahojky těhulky
To ležení mě zabíjí ![]()
Hele, taky s tím pohlavím…doktorka se nás ptala, jestli chceme vědět, co to je
a než jsme stačili odpovědět, tak na nás vystrčil prdelku s roztaženýma nožkama..Tak se to nedalo přehlídnout
No prý po tatínkovi
Ten odběr prožíval docela statečně, ale byl bílej jak stěna
Chudáčinek ![]()
Jo a Marťásku a ostatní
doufám, že nevadí, že jsem si dala stejný metřík ![]()
Napoly a máte už rozhodnutý jméno ![]()
Jsem moc ráda,že už to máš za sebou a že si v pořádku,dodává mi to odvahu. Když bude náš mimi příznivě příští týden natočený tak bych se to pohlaví mohla za odměnu taky dozvědět ![]()
Ufffff, tak jsem něco dočetla, ale pěkně jsem se u toho zapotila.
Napoly, super. Tak chlapeček, jo?A neboj se, výsledky budou určo na jedničku
Pěkně odpočívej.
A prosím kaccherie a luli o doplnění údajů v seznámku. Díky ![]()
Monitor dechu: U Martínka jsem ho taky měla a nemůžu si ho vynachválit. Určitě si ho koupím zas. A taky si nemyslím, že by člověk potřeboval ten nejdražší.
Ještě jdu juknout do galérky a hodit ten seznámek
Holky, zdravím vás!!!!!
Napoly, gratuluju ke klučinovi…je super! Fotečka je fakt moc hezká, alspoň to nejde přehlédnout:-)
Co se týče toho břcha, tak já teda žádné ještě nemám..teda skoro. Dnes jsem byla ve škole a kolegyňka je taky tak těhu jak já a bříško jí nejde přehlédnout! Ale ono to prý od toho 16. týdne hodně roste…a hádejte, v kterěm týdnu budu příští týden???? ![]()
Jinak v pondělí jdu na prohlídku a v úterý na tripple testy, tak mám docela strach. Doufám, že vše bude OK!
Jo a dnes je zase pěkné horko! Ne že by mi to nějak zvlášť vadilo, ale pokud člověk cestuje autem a pak vlakem, tak to moc příjemné není!
Holky, zdravím vás!!!!!
Napoly, gratuluju ke klučinovi…je super! Fotečka je fakt moc hezká, alspoň to nejde přehlédnout:-)
Co se týče toho břcha, tak já teda žádné ještě nemám..teda skoro. Dnes jsem byla ve škole a kolegyňka je taky tak těhu jak já a bříško jí nejde přehlédnout! Ale ono to prý od toho 16. týdne hodně roste…a hádejte, v kterěm týdnu budu příští týden???? ![]()
Jinak v pondělí jdu na prohlídku a v úterý na tripple testy, tak mám docela strach. Doufám, že vše bude OK!
Jo a dnes je zase pěkné horko! Ne že by mi to nějak zvlášť vadilo, ale pokud člověk cestuje autem a pak vlakem, tak to moc příjemné není!
** Seznámek **
Těhulky kaccherie nar.....vdaná, TP podle PM 18.10. , těh. ......
Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , UZV 12.6., ko 28.6.těh. 20+0
Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , UZV 18.6., těh. 19+5
lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , ko 12.6.,UZV 13.6., těh. 19+3
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , ko 12.6.,UZV 18.6., těh. 19+3
Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , UTZ 19.6., ko 20.6., těh. 19+1
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 19+0
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , ko 14.6., těh. 19+0
Zuzajdik nar.80, ryby, svobodná, TP 5.11. , UZV 11.6., ko 20.6., těh. 18+4
Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , amnio 8.6., těh. 18+0
Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 17+6
Luli nar…, vdaná, TP ...... , těh. 17+6
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 27.6., těh. 17+3
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 17+2
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 17+1
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , ko 21.6., těh. 16+3
petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , těh. 16+1
Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , ko 27.6, UZV 2.7., těh. 16+1
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 21.6, těh. 15+4
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , amnio 15.6.,ko 22.6., těh. 15+4
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Ahoj Marťásku, jsem ročník 1982, dnes jsem těhu podle PM 21+1,ale podle ultrazvuku fakt nevím, protože každý rozměr jsme měli trochu jinak - podle stehenní kosti bych dnes byla 19+6, ale podle hlavičky 19+0
Kontrolu mám 19.6. a ultrazvuk 25.6. ![]()
To horko je dnes šílené nebo to nějak divně snáším, protože jsem byla ve městě a musela jsem se držet, abych sebou nešvihla ![]()
Míno, jenom se zeptám…ty jdeš na amnio? A pokud jo, tak kvůli čemu? Špatné výsledky tripple nebo něco jiného. promiň že se tak ptám, jenom bych chtěla mít jasno!
Petule u mě je indikace věk - prej jsem stará
Ale mám už vyšetření ve 13 t. kde to dopadlo dobře a už bych na něj ani nemusela,ale dohodli jsme se s dr. že to podstoupím.
Kacheria,podívej se na to jak jsi měla velké mimi na UZV kolem 9 - 12 t. V té době se určuje stáří těhu nejpřesněji. Stanovení termínu podle posl.menses je už pravěk ![]()
Marťásku jenom takový nápad,pokud s tím ostatní holky budou taky souhlasit,šlo by nějak psát i zjištěné pohlaví miminek,ať víme skore a i pro lepší přehled ![]()
Míno, tak to ano…já si myslím, žes udělala dobře, že tam jdeš! Takže na Tebe budeme moooooc myslet!!!
Já bych se také přikláněla k zapsání i pohlaví mimča k mamince…alespoň budeme mít jasno! Jé, já už se tak těším, jak půjdeme na ultrazvuk…zdá se mi to teď taková hluchá doba, kdy se už dlouho nic nedělo!
no jo, Mína by chtěla vědět, že chlapečci budou vybraní a na ni zůstane holčička
![]()
Takže zatím máme 2 jasný pindíky - možná 3 od luli ![]()
Děvčata, tak tatínek rozhodl jméno - FILIP…prej už o tom nebude diskutovat…
No nevím nevím.........Co vy na to?
Teď šel do obchodu pro dobrůtky,takže využívám PC. Pak zas musím ležet ![]()