Poradna duly
Jana Čurdová
Petule - 80 korun? Tak na můj nemáš
170Kč
Taky mě málem trefilo, ale co bychom pro sebe neudělali… ![]()
teď jsem dala do galerky fotku bebinka ![]()
A taky fotku jedné raubířky..... kecám - maminčina prdelka ![]()
Napoly, Sanny je úžasná…krásně spinká!
Jo, tak na tebe fakt nemám…to by bau asi trefil šlak! ![]()
Holky moc děkuju za podporu a je nádherný,jak mi všichni přejete holčičku. Ale já už se tak vnitřně rovnám s chlapečkem (dneska se mi o tom i zdálo
). U nás doma prostě určitě budě přepindíkováno ![]()
Jinak s tím melounem,já na něm teď taky ulítávám
. Dokážu naráz do sebe nacpat neuvěřitelný množství. A pak celou noc běhám a běhám s plným močákem.
Napoly bebíčko je strašidelný,ale vydržet se to musí
A máte nádhernýho pejska, my máme starou německou vlčici a ročního mlaďocha Anatolského pasteveckého psa (prozatím už váží jak já 56 kg
- já tedy taky prozatím
)
jee, mino, to ja beham nekolikrat za noc i bez melouna
… i kdyz tak hrozny jako to bude pred porodem to neni - a navic to ma i sva pozitiva, kdyz uz jsem vzhuru, tak aspon zkontroluju adelku, jestli je v poradku.
holky, trpite nektera jeste porad nevolnostma nebo jsem jedina??? obcas jsem uz pekne vztekla, si rikam sakra, melo to skoncit ve 12. tydnu, tak proc mi je porad spatne… pak si zase reknu, ze to mam za to minuly teh., kdy mi spatne nebylo
…
a jeste se zeptam - mate nektera z vas problemy se stitnou zlazou (myslim uz pred teh.)?
Krasnej nedelni vecer ![]()
Mino tak to je super, gratuluju!!! Noo ja si taky preji holcicku, ale kdyby na nas mela zbyt dohromady jen jedna tak at ji mas ty, protoze mne tatka slibil kdyztak 2 pokus
a ty uz doma mas tech chlapu nejak moc a fakt si zaslouzis princeznicku…
Jooo a nevim jestli to vis v Novem Boru je fakt super mimi kramek (na kruhaci u skoly hned prvni do prava projed kolem kostela hned pak zas doprava a rovne a tam je jmenuje se AJA) maji tam miliony uzasnejch veci a proti Lipe o dost jiny ceny:-)…byly jsme tam zkoumat kocarek a navic ho jeste meji v akci …sice modrej, ale tatka se mi do nej zamiloval
na prvni pohled..takze jestli bude Viktorka s pindikem v utery jedem pro nej…fakt byl krasnej v ty modry barve ![]()
A taky tam maji zimni fusaky ve vnitr s berankem cca za 1800 coz mi prijde super a taky moooooooc krasny…Hned jsme si musela koupit alespon kosilku na mimi a dokonce ma vychytavku na rukavkach ma takovy prehyby ze v pripade potreby se z toho udela rukavicka aby se prcek neposkrabal (omlouvam se jestli to je bezna vec, ale ja to videla poprvy a byla jsem z toho unesena)
No ja si v ramci prevence chodim kazdy den pro 1/4 melounak jinak bych sezrala naposezeni celyho a klidne 20KG…boze ja mam ted opravdu nostop hlad za chvili se neunesu
![]()
Napoly opatruj se a krasnou KO zitra…Filipek je krasny jmeno taky jsme ho mela na seznamu!!
Ravena (se mi to nejak odhlasilo
)
Čauky děvčátka moje těhotný ![]()
Jste hodný, že mi - teda tatinovi toho Filípka chválíte, ale mě to prostě nějak nesedí
Z těch jmen, co jsem koukala jsem Filipa přehlížela…Ale jak už jsem řekla, nebudu se do toho montovat…Prý když mu řeknu jiný jméno, co se mu bude zamlouvat, tak o tom popřemýšlí
No je to GRAND ![]()
Jůůůů, zítra kontrola
![]()
Raveno ty si mě úplně dojala,ale hlavní je,abychom všechny porodili zdravé dětičky a i my byli po porodu v pořádku.
A není ten kočárek moc tmavý
Do toho krámečku se určitě pojedu podívat,fakt sem o něm neměla tušení.
Vůbec se mi ráno nechce do práce,má zas být tak nádherně. Ale do čtvrtka to vydržím a pak víc jak týden volno ![]()
Adelino se štítnou žlázou naštěstí potíže nemám,ale ty nevolnosti se u mě objevily právě po 12 t. Ale už vím jak na ně,hned ráno sním dva loupáky,pěkně za jízdy na cestě do práce, a je to pak o.k.
Napoly co pupíček,už nebolí ![]()
Adelino, u mě ty nevolnosti začaly právě po 12. týdnu, takže jsem z toho byla docela vykulená. A mě teda nepomůže nic…prostě je jedno, jesti jsem najedená nebo ne. Ale už je to lepší a snad to bude postupně OK zcela.
Holky, zítra mám taky kontrolu, tak na mě myslete. Doufám, že se budeme panu dotorovi líbit…myslím po té medicínské stránce ![]()
Jinak zítra taky do práce…ale mě drží při životě to, že je to jenom do konce června a pak lehárko
Už aby to bylo!!!!
Holky, přeju krásný, pohodičkový večer!!!
Caute babizne
tak sme od vcera doma
Holky, teda sami bimbas. ale to je dobre, alespon nam s Minou zbydou ty buchty, zejo,????
JA jdu na Ko ve CT, se tesim snad uz bude videt buchticka
JA musim i na endokruinologii, sice nemam nevolnosti ale hypotyreozu ano
Jo a mam porad -1 kilo, toz jsem rada
Vsechny moooc zdravim od zitra uz budu casteji
Katka
No už moc ne, ale prcek se hejbne a šťouchne mě přímo do té bolístky
Nebo když dýl stojím…No uvidíme, jestli mě zítra bude dr mačkat, tak ho asi kousnu ![]()
To mělo být pro Mínu ![]()
Jinak Petulo tobě držim pěstičky na zítřejší ko a samozřejmě kačce na tu čtvrteční ko a holčičku ![]()
Jasně že na všechny budu mooooc myslet a držet palečky,ať kontroly proběhnou v pořádku. No máme to tento týden pěkně nacpané -samé Ko a UZV. To bude nových informací ![]()
Katko to jsme s tou váhou na tom stejně,ale ono to příjde. ![]()
Jdu hodit sprchu a hajat,takže přeju všem DOBROU NOC
no super, ja to mam od sesteho tydne doted
. ale aspon ze nezvracim, proste mi je „jen“ porad na zvraceni. ale nic s tim delat nejde, proste mi je blbe, at snim co snim, at jim nebo nejim - jako petula, tak aspon vim, ze v tom nejsem sama
.
katko, muzu se zeptat - mela jsi tu sz i pred prvnim tehu? a jestli jo, rozhodilo ti primo teh. nebo kojeni nejak hodne hormony? ja jsem to u prvniho neresila, vedela jsem, ze mam chronicky zanet sz, ale hodnoty jsem mela v poradku, tak jsem ani nebrala zadne leky. loni na podzim mi dr. navrhla operaci, ze mi vezmou celou sz, ale rozhodnuti nechala na me, jestli budu mit driv mimi. nechtela jsem riskovat, ze bych po operaci treba neotehotnela, tak jsem to odlozila. a porad ale mam brouka v hlave, jestli jsem udelala dobre. posledni tyden me totiz sz dost boli, tlaci a spatne se mi dycha. na kontrole jsem pritom byla v kvetnu, a tam bylo vsechno ok…