Poradna duly
Jana Čurdová
Raveno, taky zítra budu držet pěstičky. Jsem zvědavá, jestli to bude zase další pinďour ![]()
Já pořád řeším, jestli si to mám nechat říct. Já bych strašně chtěla, ale Radim ani náhodou. Říkal, že by ho mrzelo, i kdybych to věděla jen já. A já se znám, určitě bych se prokecla ![]()
Téda, to je dneska gratulací
![]()
Tak taky gratuluju.....sice jsem už zapomněla komu a k čemu, ale to neva
Jo, už vím
zuzajdíkovi k chlapečkovi ![]()
Fakt ještě nemáme žádnou holčičku
ale třeba zítra seč to rozlouskne
ravena, mína a ka-tka.........jééééé to by bylo tři na tři ![]()
Jinak hezkej pupík ![]()
Marťásek píše:
Raveno, taky zítra budu držet pěstičky. Jsem zvědavá, jestli to bude zase další pinďour
Já pořád řeším, jestli si to mám nechat říct. Já bych strašně chtěla, ale Radim ani náhodou. Říkal, že by ho mrzelo, i kdybych to věděla jen já. A já se znám, určitě bych se prokecla
neeeeeeeeeeeeee pindika neeeeeeeeeeeeee
Jooo a zitra se ozvu az pozdeji odpoledne musime jeste delat big nakup v Ikei:-)
Matasku taky bych se prokedla ale tatka je zvedavej snad vic nez ja
no zitra bud mit primej prenos…pry to bude trvat nejmene 20 min tak doufam a verim ze se ukaze…to bude dneska noc ![]()
Kato a co ten mix udelal se strevama??? Mne porad nic doufam ze mne to prepadne zitra po ceste to by byl pruser
![]()
No to je báječný,další chlapeček- Zuzajdíku velká gratulace ![]()
Marťásku ještě Miiri má potvrzeného chlapečka,ale jméno snad zatím nemají.
Raveno já sem tak napnutá jak ti to zítra dopadne,musíš se hned ozvat. V kolik jdeš ![]()
A dámy,jinak holčičky se prý na UZV objevují v pátek
![]()
Raveno zadne posrani se nekonalo...... jsem nejak v pohode.........
ale ja se pokakam ve ctvrtek to jdu na gyndu a to me vzdy prozene.....
zitra asi zapiju tresne mlikem
ravena píše:Marťásek píše:neeeeeeeeeeeeee pindika neeeeeeeeeeeeee
Raveno, taky zítra budu držet pěstičky. Jsem zvědavá, jestli to bude zase další pinďour
Já pořád řeším, jestli si to mám nechat říct. Já bych strašně chtěla, ale Radim ani náhodou. Říkal, že by ho mrzelo, i kdybych to věděla jen já. A já se znám, určitě bych se prokecla
Co máš proti pindíkům? ![]()
Tak teď jsem zjistila,že zítra jdete 4 na UZV
(lumi,Baboon,Petula a Ravena) a čtvrtek Katka. To je nálož. ![]()
tak já už se asi odmlčím. Má drahá polovička nutně potřebuje vyzkoušet jakousi hru, tak už mě asi k pc nepustí. Stejně jdu dělat kuřátkový rizoto, tak nebudu mít čas ![]()
Možná ještě juknu.
tak pápá, dobrou noc Vám i miminkům
![]()
Jo to je naloz,.,,,,,,,, do patku bude hodne pohlavi odhaleno ![]()
to je tento týden teda ultrazvukovej BOOM ![]()
Jo a míno - tomu moc nevěř, že se v pátek ukazujou holčičky
na nás kouknul pindík ![]()