LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
11.6.07 09:36

Ahojky holčiny!!!!

Zuzajdíku , vše nej do manželství, ať se vám to vydaří přinejmenším tak, jako ta svatba :D

Jinak horka jsou hnusné…včera to u nás vypadalo na bouřku, tak jsem sklidila všechny lahátka, deštníčky…no a nic :evil: . Naštěstí my máme u našich v domě docela chládek, takže se tam budu jezdit přes léto chladit. Na bytě je to ovšem katastrofa. Jsme pod střechou, sice jenom 4 patra, ale stačí to…no a ložnice samosebou na západ.....kam jinam, ne :?:

No, já se zatím nemůžu přidat mezi ty všechny kopající miminka, protože to naše asi prostestuje a rozhodlo se, že bude pěkně v klídku…tak doufám, že dnes na kontrole bude vše OK!
Jinak dnes jsem měla velmi nepříjemné bolesti břicha, ale to je asi to roztahování dělohy, takže to neřeším!

Holky, v práci pěkně v klídku…a maminky, co jsou doma, hlavně odpočívat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.6.07 09:50

ahoj pri pondelku, jeste budu docitat, ale musim nahlasit, ze jsme dneska rano maminku uplne vzorove kopli :wink: (zatim jsem si uzivala jen kopancu od aji, ktera obcas usoudi, ze si to s tim bolavym briskem vymyslim, a rozsafne na me skoci :D )…
u adely jsem citila pohyby ve 20. tt, ted takove smrdlani uz driv, ale dnesni kopanecek byl prvni… cili v 17. tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.6.07 10:01

Gratuluji k prvnímu kopanečku :D a tiše závidím náš prcek ještě nic :( a vůbec si nemůžu vzpomenout kdy začala Natálka :oops: :oops: to jsem ale matka co? :roll: :roll: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.6.07 10:12

kaci neboj, ja si to pamatuju jen diky tomu, ze me aja poprve kopla presne v ten den, co jsme byli na velkym UZ ve 20.tt, jinak to taky uz nevim :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 10:17

Zuzajdíku,
gratulujem k svadbe a prajem len to naj naj. Tesim na fotecky. Ja som si tam dala tiez svadobne, tak tam okrem misek a brusiek budu aj nadherne nevesty.

Adelina, gratulujem k prvemu kopanecku. Ja mojho dubacika citim od 16 tt a na konci 17 tt kopol prvykrat, takze uz vyse tyzdna kopka a kopka. Ked bude vacsi, tak asi budem dostavat riadne buchnaty, ked uz teraz ma hyperaktivitu, xixixi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 10:19

Adelino taky velká gratulace ke kopanci :! To se asi ve tvém bříšku pořádně odrazil a udělal salto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 12:14

Mína, ty uz mas deturence, prosim porad,
objednala som si kociarik v dvojkombinacii Peg Perego, hlavne pre to, lebo mi to vlezie do sedanu. golface sa mi totiz nepacia. A ten kociarik - teda hlboky ma maximalne tusim 80 cm na dlzku. To sa mi tam do akej dlhej doby vlezie mimisek? lebo to musi vydrzat celu zimu. Tak neviem ci si nemam radsej kupit vacsi, ale ked vsetky kociare su take mrnave, tak neviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 12:30

Luli všechny kočárky mi příjdou malý,ale tu jednu zimu to vystačí. Horší by to bylo rodit teď nějak a mít v zimě půlroční mimi - to by byl fakt problém nacpat ho tam ještě s fusakem. A navíc mi přijdou i ouzký.
Ale příští zimu už to sporťák jistí,to už je do hlukové verze nenarveme ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.07 12:33

Ahojte

Luli 80cm je slusna delka.......jane ma jen 74 a mimi se tam vejde cca do 6 mesicu. takze zima bude v pohode

S tou stitnou zlazou, ja nemam strumu ale jen hypofunkci........pocas tehu mi upravovali davky, po porodu se to trochu rozhodilo ale pak zase vratilo do normalu a ted je to relativne v klidu, i kdyz leky beru a budu brat uz asi cely zivot

No a ted ve ctvrtek jdu k endokrinologicce a asi mi pry zvedne davku, podle vysledku

Kacherie mame to s kopanim stejne, nas miminek taky rano se provali a vecer kdyz prilozim ruku, tak me stouchne jen tak lehce abych vedela ze je OK a tot vse..........je to uplne jine nez u Jendy, ten radil jak fotbalista od 19tt......

Jdu si nakrajet melona. vcera sme koupili 2 9 kilove kousky..........tak mam na tyden pozranicko, a jeste kazdy den chodim ke tchyni na tresne......, normalka vecer v 23.30 jsem dostala chut na tresne a sezrala asi kilo. jesteze jsem je nezapila, to by byxla noc :-D

No a ja dnes v noci kojila nasi Jitusku, mela sisatou kebulku a mluvila… a to mela jen par hodin......ale to kojeni jsem prozivala jako naozaj, nastesti rano zadne fleky na pyzamu :-D

Zuzajdiku, vitej v klubu vdanych pani!!!!! Moooc gratuluji ke svatbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 12:39

Katko tvoje sny taky dobrý :lol: :lol: :lol:

Luli zrovna jsem ti chtěla napsat,já mám vybraný kočárek Jané Slalom 2007 a tam uvádějí vnitřní rozměr 78. Říkám,všechny kočárky jsou jak na panenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 13:03

No dievcatka,
ak bude nase miminko po ocinkovi, ktory ma skoro dva metre, nohy 48-cky a vyse 100 kil, tak som zvedava :lol: :lol: :lol: , on ked bol male babo, tak tiez bol problem ho vopchat do kociara a to vtedy boli velke a siroke kociare, nie ako teraz, xixixi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
11.6.07 13:05

luli, my mame po aje peg perego culla (2004) a ta hluboka korba byla hodne prostorna. ale mame ji urcite o neco delsi nez 80 cm, protoze mi v tom aja spala jeste na roce (narodila se v unoru a na poledni spani jsem hlubokej pouzivala i tu druhou zimu), a to mela presne 80 cm. ale urcite neboj, prcek se ti tam v pohode vejde. jaky presne typ to mas? hod odkaz nebo obrazek, at se pokochame :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 13:17

ADELI,
ani neviem aky je to typ, ja som behala dva mesiace po celej Bratislave a zhanala nieco cenovo vyhodne co nam vlezie do auta, lebo mame Hyundai ale sedan, nie hatch-back. A nakoniec som v Auparku nasla jeden, co mi vyhovoval, tak som si ho objednala, ale ked ma zabijes, tak som zaudla typ, ale skusim to zistit pripadne vyhrabat fotku a hodim to do albumov. Hehe, prave som tam volala tak je to Peg Perego - Centro Naveta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 13:41

Holky,
tak som dala foto kociarika do albumov, ale len v sportovej verzii, lebo ako hlboky ho neviem nikde najst. 

• skusam to dat sem, ale zase sa mi to asi nepodari, xixixi. :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
11.6.07 13:46

Luli delas jednu velku chybu

kdyz klikas na ty vlastosti a kopirujes adresu, nedavas ji celou, je tam jeste skryta cast. vzdy to musi koncit jpg...... zkus to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí