Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Luli, mám něco podobného. Některý den to je až nepříjemný a druhý den mám třeba zase čisto. Mě taky doktor říkal, že to nic není. Nosím malinkaté vložky, takže si ji přes den vyměním a moc mě to netrápí.
Jarouchu moc děkuju,jasně že si přejeme holčičku,ale my na to mimi tak dlouho čekali,že je pro nás úplně to nejdůležitější ,ať to všechno dobře dopadne a mimi je zdravý. Tak nějak podvědomě stejně víme,že to bude Samuel a taky na bříško mluvíme v mužském rodě
Občas koukám co holky ze října, a tam je taky jedna co čeká třetího chlapečka,prostě příroda si to vybírá jak potřebuje ![]()
Adelino určitě to ve čtvrtek zmákneš,a máš můj obdiv
všechno to dohromady zvládat s rodinou. ![]()
Dneska jsem v práci jen krátce - do 11 hod. Přítel si vzal volno,zajdeme na oběd a zkusíme ještě vyrazit kvůli té proklaté sedačce.
Luli ahoj,je to fakt fyziologické
Budeš to muset vydržet. Věř dr. ![]()
luli, bud v pohode, je to uplne v poradku. pokud je bily, tak je to OK. ja minule nosila slipove vlozky skoro cele tehu (a to jsem se tesila, ze si od nich oddychnu
), ted ten vytok nemam tak silny, spis jen kdyz jdu na wc, tak to utru do papiru. ale dr. ma pravdu, jestli je bily a takovy „tahavy“, tak je to uplne v poradku.
Dobre ranko
Tak mne se dnes opet zdali desne kraviny, nastesti ne o tehu ![]()
Holky co maji KO- drzim palce
Luli ja jsem se u 1. tehu taky desila, ze jsem furt mokra a lepkava........ale dr. me uklidnil, ze v tehu je zvysena sekrece, je to obrana proti vsem necistotam. a je to normalni..... teda pokud to nesvedi, neni zelene, a nesmrdi
A ted to mam taky.........uz s tim proste ziju, vlozky si dam jen nekdy, treba kdyz nekam jdu na dyl......intimky, jinak to neresim......
tak a ja mazu na krev, uz mi konecne jede auto, z a 3 tydny mi neco vybilo baterku, tak jsem byla nestastna.....
K
Uff, tak to ste ma ukludnili, ja som myslela, ze je to nejaky problem. Ale tak evidentne nie je ![]()
A jejda, niekto sa nam rozkopal. No ak ten nas prcek bude takto hyperaktivnit aj ked bude vacsi, tak to si uzijeeeeem. Akurat som sa napucila ovocim a uz sa roztancoval - teda rozbuchnatoval.
![]()
Jooooooooooooooooooo, a narodil sa mi synovcek v australii, strasne krasny, ak chcete poslem foto.
Mína,
inac krasny kociari, ja som tiez chcela taky, ale zistila som ze to nenacpeme do nasho auta, xixi ![]()
ach jo, holky, tak jsem volala na gyndu a geneticka si me objednala na pohovor. takze me amniocenteza opet nemine ![]()
Tak toto je moj malinky cerstvucky synovcek Marcus Riley Anderson - australcan.
Vsetky tri svagrine sme tehulky. Tak jedna uz to ma za sebou, druha rodi v septembri a ja v novembri. Hehe, svokrovci budu mat tento rok tri vnucata a stara mama styri pravnucata - este jedno sa narodi z druhej strany.

adeliii
tak to je smutne, ale neboj, musis verit, vsetko dobre dopadne a mimi bude zdraucke. ![]()
Luli nádherný mimi ![]()
Adelino je stokrát lepší chodit na pohovory a jít na amnio než něco podcenit. Ale akorát to přináší nervozitu,já vím. Říkáš že to samé bylo u Aji,a vidíš,vše pak bylo o.k. No,nemáš to teď lehký období . Věřím,že bude vše ve finále v pořádku ![]()
Adel, neboj, všechno bude určo v pořádku
Jak píšou ostatní, u Áji jsi si tím taky prošla a jaké máš zdravé dítko
Držím pěsti. Kdy jdeš na ten pohovor?
Luli, krásný prcek. Já ji tak závidím
Taky už bych to radši všechno měla za sebou.
diky, holky. taky doufam, ze bude vsechno v poradku. ale ted mam proste vyhledove mesic nervozniho cekani… (a to jsem si naivne myslela, ze po obhajobe budu mit konecne klid
). jinak u aji mi ty tripply vysly spatne kvuli spatnemu vypoctu terminu, to si jsem jista - tenkrat to delali podle PM a ja jsem pritom vedela, ze to byt nemuze, ze mimino je min. o tyden starsi (a taky jsem pak tak porodila). ale ted to vime naprosto presne, kdy k tomu doslo a i dr. z toho vychazel, takze se pochopitelne bojim. ale zas je fakt, ze je lepsi vedet, na cem jsme.
Adel oni ty výsledky mohou být falešně pozitivní i když se naberou ve správný čas. Hraje tam víc faktorů roli,proč to tak je . Dělali ti UZV kde měřili šíjové projasnění a prokazovali nosní kůstku
Dělá se to někdy kolem 12 ,13 t.