LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3077
12.6.07 08:07

Ahoj Luli, mám něco podobného. Některý den to je až nepříjemný a druhý den mám třeba zase čisto. Mě taky doktor říkal, že to nic není. Nosím malinkaté vložky, takže si ji přes den vyměním a moc mě to netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.07 08:09

Jarouchu moc děkuju,jasně že si přejeme holčičku,ale my na to mimi tak dlouho čekali,že je pro nás úplně to nejdůležitější ,ať to všechno dobře dopadne a mimi je zdravý. Tak nějak podvědomě stejně víme,že to bude Samuel a taky na bříško mluvíme v mužském rodě :lol: Občas koukám co holky ze října, a tam je taky jedna co čeká třetího chlapečka,prostě příroda si to vybírá jak potřebuje :)

Adelino určitě to ve čtvrtek zmákneš,a máš můj obdiv :arrow: všechno to dohromady zvládat s rodinou. :!

Dneska jsem v práci jen krátce - do 11 hod. Přítel si vzal volno,zajdeme na oběd a zkusíme ještě vyrazit kvůli té proklaté sedačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.07 08:13

Luli ahoj,je to fakt fyziologické :! Budeš to muset vydržet. Věř dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.6.07 08:13

luli, bud v pohode, je to uplne v poradku. pokud je bily, tak je to OK. ja minule nosila slipove vlozky skoro cele tehu (a to jsem se tesila, ze si od nich oddychnu :) ), ted ten vytok nemam tak silny, spis jen kdyz jdu na wc, tak to utru do papiru. ale dr. ma pravdu, jestli je bily a takovy „tahavy“, tak je to uplne v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
12.6.07 08:15

Dobre ranko

Tak mne se dnes opet zdali desne kraviny, nastesti ne o tehu :-D

Holky co maji KO- drzim palce

Luli ja jsem se u 1. tehu taky desila, ze jsem furt mokra a lepkava........ale dr. me uklidnil, ze v tehu je zvysena sekrece, je to obrana proti vsem necistotam. a je to normalni..... teda pokud to nesvedi, neni zelene, a nesmrdi

A ted to mam taky.........uz s tim proste ziju, vlozky si dam jen nekdy, treba kdyz nekam jdu na dyl......intimky, jinak to neresim......

tak a ja mazu na krev, uz mi konecne jede auto, z a 3 tydny mi neco vybilo baterku, tak jsem byla nestastna.....

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.6.07 08:17

Uff, tak to ste ma ukludnili, ja som myslela, ze je to nejaky problem. Ale tak evidentne nie je :lol:
A jejda, niekto sa nam rozkopal. No ak ten nas prcek bude takto hyperaktivnit aj ked bude vacsi, tak to si uzijeeeeem. Akurat som sa napucila ovocim a uz sa roztancoval - teda rozbuchnatoval. :lol: :lol: :lol:

Jooooooooooooooooooo, a narodil sa mi synovcek v australii, strasne krasny, ak chcete poslem foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.6.07 08:20

Mína,
inac krasny kociari, ja som tiez chcela taky, ale zistila som ze to nenacpeme do nasho auta, xixi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.6.07 08:28

ach jo, holky, tak jsem volala na gyndu a geneticka si me objednala na pohovor. takze me amniocenteza opet nemine :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.6.07 08:30

Tak toto je moj malinky cerstvucky synovcek Marcus Riley Anderson - australcan.
Vsetky tri svagrine sme tehulky. Tak jedna uz to ma za sebou, druha rodi v septembri a ja v novembri. Hehe, svokrovci budu mat tento rok tri vnucata a stara mama styri pravnucata - este jedno sa narodi z druhej strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
12.6.07 08:32

adeliii
tak to je smutne, ale neboj, musis verit, vsetko dobre dopadne a mimi bude zdraucke. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.07 08:36

Luli nádherný mimi :!

Adelino je stokrát lepší chodit na pohovory a jít na amnio než něco podcenit. Ale akorát to přináší nervozitu,já vím. Říkáš že to samé bylo u Aji,a vidíš,vše pak bylo o.k. No,nemáš to teď lehký období . Věřím,že bude vše ve finále v pořádku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.6.07 08:49

Adel, neboj, všechno bude určo v pořádku :wink: Jak píšou ostatní, u Áji jsi si tím taky prošla a jaké máš zdravé dítko :wink: Držím pěsti. Kdy jdeš na ten pohovor?

Luli, krásný prcek. Já ji tak závidím :wink: Taky už bych to radši všechno měla za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
12.6.07 08:53

diky, holky. taky doufam, ze bude vsechno v poradku. ale ted mam proste vyhledove mesic nervozniho cekani… (a to jsem si naivne myslela, ze po obhajobe budu mit konecne klid :D ). jinak u aji mi ty tripply vysly spatne kvuli spatnemu vypoctu terminu, to si jsem jista - tenkrat to delali podle PM a ja jsem pritom vedela, ze to byt nemuze, ze mimino je min. o tyden starsi (a taky jsem pak tak porodila). ale ted to vime naprosto presne, kdy k tomu doslo a i dr. z toho vychazel, takze se pochopitelne bojim. ale zas je fakt, ze je lepsi vedet, na cem jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
12.6.07 08:58

Kdy jdeš na ten pohovor, Adel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
12.6.07 08:59

Adel oni ty výsledky mohou být falešně pozitivní i když se naberou ve správný čas. Hraje tam víc faktorů roli,proč to tak je . Dělali ti UZV kde měřili šíjové projasnění a prokazovali nosní kůstku :?: Dělá se to někdy kolem 12 ,13 t.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí