Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ránko,
no, můj chlap chtěl holčičku. A taky když jsme se bavili, tak říkal, že mu to zatím ani nepříjde, že by měl být tátou…
Ale když si oblíknu šaty, ve kterých jde bříško dost vidět - mimochodem už jsou mi taky pěkně těsný - tak mi hned dává ruku, když jsme venku
no aby to každej věděl, že patříme k sobě ![]()
Asi jim to trvá fakt dýl…vždyť chudáčci jsou zanedbaní a svým způsobem ošizení…
Míno - třeba tu ruku budeš mít fialovou ty
Tady tohle ten můj fakt prožíval. Venku mi říkal, že to bylo hrozný, že mi nemohl pomoc a že ho z toho bolí břicho
Takže tohle bude asi prožívat víc chlap - ženská cítí jenom bolest ![]()
A stím porodem to už ani neřeším…jen něco řeknu - třeba že se má, když uvidí našeho chlapečka první - , tak hned je to podle něho citové vydírání ![]()
Zuzajdíku nádherný fotky,moc vám to sluší
Můžu se zeptat kde jste měli ten obřad
Vypadá to netradičně.
Tak ať jste šťastný a klape vám to,jako ve svatební den.
Dobré ráno maminky,
Raveno já mám taky Kozoroha a taky to těhotenství zas moc nevnímá nebo to spíš možná nedává najevo, co cítí. Momentálně je pro něj velký přínos, že se mi zvětšily prsa a bříško komentuje, že jsem se zase zvětšila - na to mu vysvětluji, že bříško rosto, protože i to malé v bříšku roste. ![]()
Možná poté, co viděl prďoška na ultrazvuku, tak si to víc uvědomuje a když jsme ho sledovali na obrazovce, tak se usmíval a pokyvoval na mě. Taky chtěl chlapečka a já více méně také, ale zatím si nepřipouští, že to bude holčička, tvrdí, že doktor se plete a když se ho někdo zeptá na jméno pro holčičku, tak říká, že to bude Přemek. K porodu chce jít určitě, nechce si to nechat ujít a dokonce se hrne i na předporodní kurz - příští týden máme jít na porodní sál a mají nám pouštět porod se vším všudy.
jůůů, krásná nevěsta, krásná svatba, krásný fotky…já chci takýýýýý
A se vám vydařilo počasí, že? Tak přeji hodně štěstí a tu nejlehčí cestu životem
![]()
Moc hezké fotečky a krásná nevěsta. Taky bych se hned vdávala ještě jednou. Přeji hodně štěstí a lásky ![]()
Zuzajdiku fakt to vypada uzasne!!!! Pridavam se k Napoly ze chciiiiiiiii taky
taky…no snad kdo si pocka se taky docka
Prejem hodne stesti na spolecne ceste zivotem…
Kaccherie naopak oni vnimaji az moc citlive, jen to vsechno uzavrou do sebe
taky jdeme na preporodni kurz, ale az tak v srpnu nebo zari…jen doufam ze mi ho tam sestricky moc nevydesi
S tema prsama nevim ja uz je mela dost velky i pred tim
![]()
Já bych se teda už nevdávala
ale zbožňuju tuhle svatební atmosféru.
Kaccherie vždyť máš taky takové pěkné pidibříško,to bude ještě ten tvůj koukat jak povyroste
A i ty prsa
Já už skočila z dvojek na 4,dle mě otřesný,ale doma se to taky líbí ![]()
Míno, je to pidibříško, ale dřív bývalo mnohem mnohem menší, jak psala o svém bříšku Luli spíš takový lavórek
Já si s těma prsama už teď připadám jak kojná, ale chlapům se takové přednosti očividně líbí
Říkala jsem mojemu, že ve městě se mi lidé už začínají dívají na bříško a on mi řekl, že se mi dívají spíš na kozy ![]()
Kaccherie to neni, ale co bychom si bez nich pocaly
![]()
Mino ja mam C
DD fakt hruza kdo se stim ma tahat
no a pupik mam fakt vystavni kouly ted jsme se metila a 106 cm no to nevim co budu delat v zari…to uz mi ani metr stacit nebude
![]()
Ale Raveno mě to na té tvé fotce nepřijde tak hrozný, 106? To se mi nezdá. To si vzala přes prsa ![]()
Když jsme u těch prsou,já ještě nosím normální věci co před těhu,ale jak je teď vedro,tak jsem chtěla natáhnout k riflím nebo sukni tílka - a to jsem narazila. Nápisy na nich vypadají jak transparent a naprosto to je nenositelný,protože bych si připadala jak provokující štět..... Takže můj šatník musím začít měnit a hlavně zatím horní dily ![]()
tak s tím zvětšování je to hrůza…hlavně s těma prsama
jsem přemýšlela, že budu rezignovat na podprsenku a hodím si je do šátku
Už teď si ze mě přítel dělá srandu, že moje podprdy jsou jak čepičky pro dvojčata ![]()
No já si obvod pasu ani neměřím…to bych se teda zapotila ![]()
Mino diky
, ale pres prsa mam o 2 cm min… Bohuzel je to tak obri koule s velkejma prsama a fotky zkresluji, kor kdyz je to jen detail na pupek
Do tricek se vejdu jen mi z nich leze pupek, ale kalhoty ani omylem a to uz pekne dlouho…
Takže se teď držte - hlavně Napoly a Adelino: volala jsem pro výsledky triple a mám je pozitivní
Nebo spíš prý hraničně pozitivní 1:290 a negativní jsou od 1:300. Už jsem volala i dr.do Gennetu a ten mě uklidnil ať to vůbec nevnímám,že to určitě bude v pořádku,že si to naberou sami a že to vyš.v 13.t. je průkaznější.
Mino to urcite nic neznamena!!! Verila bych jim v tom Genetu, treba je to prave duvod proc si ty testy delaji radsi sami