LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
13.6.07 09:51

dobré ránko,
no, můj chlap chtěl holčičku. A taky když jsme se bavili, tak říkal, že mu to zatím ani nepříjde, že by měl být tátou…
Ale když si oblíknu šaty, ve kterých jde bříško dost vidět - mimochodem už jsou mi taky pěkně těsný - tak mi hned dává ruku, když jsme venku :arrow: no aby to každej věděl, že patříme k sobě :huban:
Asi jim to trvá fakt dýl…vždyť chudáčci jsou zanedbaní a svým způsobem ošizení…

Míno - třeba tu ruku budeš mít fialovou ty 8) Tady tohle ten můj fakt prožíval. Venku mi říkal, že to bylo hrozný, že mi nemohl pomoc a že ho z toho bolí břicho :lol: Takže tohle bude asi prožívat víc chlap - ženská cítí jenom bolest :?

A stím porodem to už ani neřeším…jen něco řeknu - třeba že se má, když uvidí našeho chlapečka první - , tak hned je to podle něho citové vydírání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 09:55

Zuzajdíku nádherný fotky,moc vám to sluší :! Můžu se zeptat kde jste měli ten obřad :?: Vypadá to netradičně.
Tak ať jste šťastný a klape vám to,jako ve svatební den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583

Dobré ráno maminky,
Raveno já mám taky Kozoroha a taky to těhotenství zas moc nevnímá nebo to spíš možná nedává najevo, co cítí. Momentálně je pro něj velký přínos, že se mi zvětšily prsa a bříško komentuje, že jsem se zase zvětšila - na to mu vysvětluji, že bříško rosto, protože i to malé v bříšku roste. :-)
Možná poté, co viděl prďoška na ultrazvuku, tak si to víc uvědomuje a když jsme ho sledovali na obrazovce, tak se usmíval a pokyvoval na mě. Taky chtěl chlapečka a já více méně také, ale zatím si nepřipouští, že to bude holčička, tvrdí, že doktor se plete a když se ho někdo zeptá na jméno pro holčičku, tak říká, že to bude Přemek. K porodu chce jít určitě, nechce si to nechat ujít a dokonce se hrne i na předporodní kurz - příští týden máme jít na porodní sál a mají nám pouštět porod se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136

jůůů, krásná nevěsta, krásná svatba, krásný fotky…já chci takýýýýý 8) A se vám vydařilo počasí, že? Tak přeji hodně štěstí a tu nejlehčí cestu životem :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.07 10:00

Moc hezké fotečky a krásná nevěsta. Taky bych se hned vdávala ještě jednou. Přeji hodně štěstí a lásky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 10:12

Zuzajdiku fakt to vypada uzasne!!!! Pridavam se k Napoly ze chciiiiiiiii taky :D taky…no snad kdo si pocka se taky docka :D Prejem hodne stesti na spolecne ceste zivotem…

Kaccherie naopak oni vnimaji az moc citlive, jen to vsechno uzavrou do sebe :D taky jdeme na preporodni kurz, ale az tak v srpnu nebo zari…jen doufam ze mi ho tam sestricky moc nevydesi :wink: S tema prsama nevim ja uz je mela dost velky i pred tim :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 10:13

Já bych se teda už nevdávala :lol: :lol: :lol: ale zbožňuju tuhle svatební atmosféru.

Kaccherie vždyť máš taky takové pěkné pidibříško,to bude ještě ten tvůj koukat jak povyroste :lol: A i ty prsa :lol: Já už skočila z dvojek na 4,dle mě otřesný,ale doma se to taky líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.07 10:17

Raveno, někdy to s těma chlapama není jednoduché :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
13.6.07 10:21

Míno, je to pidibříško, ale dřív bývalo mnohem mnohem menší, jak psala o svém bříšku Luli spíš takový lavórek :D Já si s těma prsama už teď připadám jak kojná, ale chlapům se takové přednosti očividně líbí :) Říkala jsem mojemu, že ve městě se mi lidé už začínají dívají na bříško a on mi řekl, že se mi dívají spíš na kozy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 10:23

Kaccherie to neni, ale co bychom si bez nich pocaly :D :D

Mino ja mam C :arrow: DD fakt hruza kdo se stim ma tahat :( no a pupik mam fakt vystavni kouly ted jsme se metila a 106 cm no to nevim co budu delat v zari…to uz mi ani metr stacit nebude :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 10:33

Ale Raveno mě to na té tvé fotce nepřijde tak hrozný, 106? To se mi nezdá. To si vzala přes prsa :lol:
Když jsme u těch prsou,já ještě nosím normální věci co před těhu,ale jak je teď vedro,tak jsem chtěla natáhnout k riflím nebo sukni tílka - a to jsem narazila. Nápisy na nich vypadají jak transparent a naprosto to je nenositelný,protože bych si připadala jak provokující štět..... Takže můj šatník musím začít měnit a hlavně zatím horní dily :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
13.6.07 10:43

tak s tím zvětšování je to hrůza…hlavně s těma prsama :roll: jsem přemýšlela, že budu rezignovat na podprsenku a hodím si je do šátku :lol: Už teď si ze mě přítel dělá srandu, že moje podprdy jsou jak čepičky pro dvojčata :wink:
No já si obvod pasu ani neměřím…to bych se teda zapotila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 10:46

Mino diky :D, ale pres prsa mam o 2 cm min… Bohuzel je to tak obri koule s velkejma prsama a fotky zkresluji, kor kdyz je to jen detail na pupek :( Do tricek se vejdu jen mi z nich leze pupek, ale kalhoty ani omylem a to uz pekne dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
13.6.07 10:50

Takže se teď držte - hlavně Napoly a Adelino: volala jsem pro výsledky triple a mám je pozitivní :! Nebo spíš prý hraničně pozitivní 1:290 a negativní jsou od 1:300. Už jsem volala i dr.do Gennetu a ten mě uklidnil ať to vůbec nevnímám,že to určitě bude v pořádku,že si to naberou sami a že to vyš.v 13.t. je průkaznější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
13.6.07 10:52

Mino to urcite nic neznamena!!! Verila bych jim v tom Genetu, treba je to prave duvod proc si ty testy delaji radsi sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí