Poradna duly
Jana Čurdová
jarouchu,
ja chodim do prace na siedmu a o pol siedmej mam problem sa vyplazit z postielky. A cesta trva tak 15 minut autom po dialnici, takze to rano len umyt zubky, obliect a vypadnut
![]()
ahoj ahoj ahoj,
tak já se dobrovolně hlásím na to žehlení
Nevím, jak to dělám, ale mě se to prádlo prostě nekrčí ![]()
Míno, nastavíš si to jak chceš a pak zkopíruješ ten druhej řádek od IMG po IMG v závorkách. a je to ![]()
Dneska mi teda začal den pěkně blbě
hned ráno jsme se pohádali s Peťou kvůli debilnímu DVD
jééé, teď mi volal a už je to v pohodě…ale nas…mě
..... ![]()
Včera jsem si taky udělala srandu, že bude na mateřské on
a prej, že KLIDŇE
…že by???? ![]()
Ahoj děvčátka,
já to mám s prádlem tak, že jsem zabrala poličku pro miminko, kam jsem dřív dávala nevyžehlené prádlo a protože nechci, aby se mi povalovalo po místnosti, tak ho vyžehlím hned a žehlím po troškách, takže je to rychlovka. ![]()
Tak jestli se chcete zbavit prádla, tak ho dovezte ke mně a hned bude vyžehlené a nakomínkované ![]()
Mino tak to te trumfnu ja uz nezehlila cca 2 mesice:-) jen obcas Kubovo tricko aby mel v cem chodit, mam vyzkouseny ze mu zasoba vydrzi na mesic:-) radsi budu malovat cely byt nez 1/2 hodiny zehlit…fakt to nesnasim…brrrrrrrrr
kacheriiiii,
no kebyze nie je Uherske Hradiste od Bratislavy tak daleko, tak som poobede aj s hrcou pradla u teba
![]()
OK, Luli budu Tě čekat a než to vyžehlím, tak Ti můžu nabídnou jahodový dort ![]()
raveno, tak teď trumfnu já tebe
já nežehlila snad 2 roky ![]()
Jůůůů, kaccherie, tak to já teda přijedu taky
sice bez prádla, ale ten dort bych taky dostala, ne? ![]()
jo to já kdybych věděla
Mě se to prádlo prostě nekrčí…Z pračky to hodím ven na sušák a pak to složím do skříně
Jsem prostě umělec ![]()
Napoly, dort bys určitě dostala
V neděli jsem dostala celý, tak mám každý den dortové hody a pak se divím, že ručička na váze stále poskakuje ![]()
kacheriiii,
tak to na ten dort by som prisla aj hned teraz, ale.......... Ale mozme to urobito opacne. Prides ty s dortem a ja ti zatial pripravim dosku s pradlom a ponuknem ta gulasom. xixixi ![]()
Luli, tak to zní moc hezky, ale já mám dnes tak nárok jenom na zeleninový salát
![]()
Holky přeji vám hezký den a jenom dobré zprávičky ![]()
Ahojte!!
Konečně se dostávám k PC, tak můžu psát.
Co se týče toho žehlení, tak já toho mám taky plný koš a ne a ne se přesvědčit k tomu, abych to ožehlila…a to si vždy řeknu, že to ožehlím hned, jak to sundám se šňůry…ale nějak mi to nejde!!!! A to mě žehlení docela baví…ale musím se přinutit!
Jinak já jsem se dnes od kolegyň dozvěděla, že určitě čekám holčičku, prý mi ztvrdly rysy…no nevím, jak topoznaly, ale nezlobím se na ně ![]()
My letos na dovču pojedeme asi někam sem, protože Ladik (manžel) taky nechce, abychom jeli někam pryč, má strach. No tak budeme tady. Minulý rok jsme byli v Paříži nasvatební cestě, tak jsme si to vybrali i za letošní rok! Jinak pokud by bylo na mě, tak jedu na Podkarpadskou Ukrajinu na kola…to byl můj sen, ale loni nám do toho vešla ta svatební cesta a letos už to bohužel nestihneme. Tak snad se mi to někdy splní!!!
Jinak nemáte typ na nějaou super dovolenou tady u nás pro těhulky??? Potřebuju inspiraci!
Míno, tobě přeju klidnou dovolenou…jistě si to zasloužíš!!! A vy letíte na Krétu,že??? Tak pak jsem zvědavá, jak se vám tam bude líbit! A letíte sami nebo s dětma???
Teda holky, vy mi ale děláte chutě s jahodovým dortem.
Za chvíli jdu na oběd a vidím to tak, že zpátky to vezmu přes cukrárnu.
Tak tedy dobrou chuť!