Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky, hlasi se PANI MAGISTRA
!!! jste ale strasne ukecany, tak to nestihnu docist, dorazila jsem ze statnic a ted se musim venovat rodine.
nedovedete si predstavit, jak moc se mi ulevilo, ze mam dalsi starost z krku… a ted uceni nechci aspon pet let ani videt
…
Adel si jednička - obrovská gratulace k Mgr. Pořádně to oslav vrámci možností ![]()
Adel no super.........
BAby ja nevim co cekame, pristi tyden jdu na velky UZV
Adelino, velká gratulace ke státnicím!!!! Fakt jsi dobrá!!!! Já je dělala bez dítěte a vím, jaký je to záhul…takže gratuluju!!!
Jinak ty typy na pohlaví jsou na koho????
petule26 píše:
Adelino, velká gratulace ke státnicím!!!! Fakt jsi dobrá!!!! Já je dělala bez dítěte a vím, jaký je to záhul…takže gratuluju!!!Jinak ty typy na pohlaví jsou na koho????
Petule na moje miminko ![]()
Katy, tak to bude jistě holčička!!!! Takže já typuju holku!
Jinak teď jsem si všimla, že jsem právě dnes zahájila 5 měsíc (tedy jestli počítám dobře)!!!!! JO a zítra volám na výsledky tripple testů na tak mě holky myslete! Určitě se ozvu!
Kat-uš tak podle toho jak mlžíš, tak to buď ještě nevíš a nebo je to chlapeček - s holčičkou už by si to psala obr písmem ![]()
Chi, Adel - si radši napsala paní magistra..... to aby si to někdo nehodil do té oblíbené zkratky, co?
(magorka
) Ale jinak teda klobouk dolů…seš šikulka
![]()
Petule - neboj, budem na tebe myslet
Však ti stejně řeknou, že je to v pořádku.....
Míno - na tebe budu myslet nejvíc
Zítra jdeš na to amnio, že? Drž se, holka
A ať tě to moc nebolí…
Dobré ránko maminky,
Adeliiii, veeelmi gratulujem k „pani magistre“. Si fakt dobrá. ![]()
Kati, podla mna by sa k Tebe hodilo dievcatko, ved syna mas a aspon by sa spolu mohli natahovat
Ale clovek nikdy nevie.
Petule, neboj nic, testy budu ok a miminko je zdrave ![]()
Holky tuto spravu pisem uz asi tristvrte hodiny
, stale ma niekto otravuje ze nieco potrebuje - to je hruza..... ![]()
ahoj holky, diky za gratulace! napoly, ty potvoro jedna
, ja ti dam magorku!!! ale je fakt, ze ten titul neni nic moc, vsak taky planuju po navratu do prace (az mi mozek zase bude normalne fungovat) si udelat malej doktorat. PhDr. by vypadalo mnohem lip, ze jo
. ale na druhou stranu - porad lepsi Mgr. nez ty moje dva predchozi Bc.
.
katko, asi bys chtela holcicku, a prala bych ti ji moc, ale tipuju kluka ![]()
petule, vysledku se neboj - uz jsme tu tri se spatnyma vysledkama, a to staci, ty budes v pohode ![]()
dobré ránko
Adel, si myslíš, že PhDr ti pomůže?
Však na tebe pak taky něco vymyslím
Ale jak už jsem psala - klobouk dolů ![]()
Luli - to se mi taky stává, že to píšu strašně dlouho…ale taky to pak dopadne tak, že se pak rozkecáte a než to odešlu, tak je napsaných 5 příspěvků a já to tím pádem píšu " mimo mísu"
Holky, kde jste všechny??? ![]()
A hlavně Mína!!! Ani spát už nemůžu!!! To je kozenka
Jsem napnutá, jak kšandy…
MÍNO, KDE JSI???
Napoly, ja som stale tu, ale v praci je chaos, bordel, anarchia a to som si zase naivne myslela, ze ked je piatok, tak tu bude kludnejsie - a houby. ![]()
A este mi vcera aj minule nejaky dobrodinec „dosral“ pocitac, na co som strasne alergicka, tak sa ho snazim dat dokopy, ale asi to budem musiet preinstalovat, bleeeeeeeee
.
Fů, tak to ti nezávidím…seš taková všestranná děvčica, co? ![]()
Já nevím, jak vy to v té práci zvládáte
Sice mě ta moje bavila, ale už bych se asi nedokopala k tomu si pohnout, když bych nestíhala…
Mám co dělat, abych se dokopala k vaření a úklidu…Což mě mimochodem čeká dneska…BRRRR!!!!!!!!!!!!!