Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko!!!
Tak se nám trochu ochladilo…ale alespoň se nám bude dobře dýchat!
Raveno, tak pak dej fotku toho tvého kočárku, ať ti ho můžeme zkontrolovat
Jinak já nevidím problém v tom, aby holčička jezdila v modrém kočárku…a pokud to udělá tatínkovi radost, tak proč ne???
jinak já nakupuju spíše ty praktické věci…takže už mám židličku na krmení, jednu postýlku, dvě matračky, povlečení…no a takové věcičky. A z oblečení už mám rifličky, lacláčky a nějaké bodyčko. Ale vše v neutrálních barvách…takže se těším, až začnu nakupovat trochu konktétněji!
Taky všechny zdravím,
Raveno modrý kočárek je krásný - i pro princeznu,takže tentokrát podporuji Kubu
A přeju vám,ať dobře pořídíte. My se včera ptali na ten náš v Babystar na Č.mostě a měli ho skladem.No,zajedeme ho objednat po dovolené,koncem července,mají ho případně prý do 6 týdnů.
Konečně je příjemný vzduch,po dlouhé době se zas normálně vegetí ![]()
ahoj holky, ja teda nevim, ale modrej kocarek pro holku mi prijde uplne v pohode. akorat by mi prisel divnej kluk v ruzovym nebo fialkovym kocarku nebo obleceni, ale jinak…
aja taky mela modrej kocarek a nijak ji to nepoznamenalo
. obleceni nosi podle toho, co ji slusi, a ne jestli to je zrovna „holcici“ barva. bledemodra ji slusi moc (je svetlovlasa s modryma ocima), tak ji nosi, naopak v te tzv. neutralni zelene nebo zlute je desna bledule. vubec tohle deleni na holcici a klucici barvy je trochu na hlavu, deti maj mit to, co jim slusi (a v cem se mamince libi
).
Já bych taky řekla, že v současné době se už barvy nikterak nerozišují. Já mám například ráda zelenou, takže mimi bude určitě zelený oblečky mít. Hlavně že se to líbí mamince a ostatním je po tom prd!!!!
ahoj holciny!
tak uz mam po zkousce a muzu vyrazit za odmenu na veledobry obidek
zve tatka, tak se s mimcem rozsoupnem
![]()
preji pekny den a vesela briska!
http://www.patron-bohemia.cz/…_180_150.jpg
Dneska uz je nas, mely ho na prodejne tak jsme si ho rovnou odvezli…jen je tam trochu vic ty tmavy modry:-) az si vezmu fotak ke tchyni tak vyfotim original Viktorcin
+ rovnou zimmni fusak z beranka…taky urcite udelam fotecku…je fakt uzasnej:-)
Holky dik za podporu trosku mi trva nez se smirim s modrym:-) nejak mi to porad nesedi…vzdycky jsem chtela oranzovy nebo zeleny… no alespon je tatka spokojenej ![]()
ahojky holky,
raveno, ten kočárek je fakt moc hezoučkej..počkej, jak se v tom bude Viktorka vozit - jako princezna ![]()
Míno, už jsem si tam vložila fotku
sice to není ta „spešl“ protože jsem ji nenašla (díky Bohu)
Tak jsem dala tu nejnovější…i když to už taky neplatí
Takže doufám, že už jsi spokojená ![]()
Holky ja pracne hledala a nenasla vubec nic pouzitelnyho, vim proc se nerada fotim:-) jeste zkusim prohledat lonskou dovcu!!
Napoly diky:-) mne se taky libi jen ta barvicka
, ale Viktroce to bude stejne jedno, hlavne ze ji bude nekdo vozit
jen jestli mi nekdo rekne jeee vy mate krasnyho chlapecka tak se neznam
![]()
však bude mít naušničky, ne?
Ale oni se ty miminka stejně pletou.....i když mého synovce se až do 14ti ptaly, kdy si nechá nastřelit nějaký hezký naušničky
že holčičky je nosí
nebo že je pěkná hočička…chudák ![]()
to my jsme měli taky slíbené naušničky od babičky
Ale teď prý bude motorka
......babička je ráda, že ušetří ![]()
Napoly už jsem spokojená ![]()
Normálně jsem po obědě usnula jak dřevorubec ![]()
Raven,kočárek je pěknej,fakt moc. A až se Lípě potkáme,tak se aspoň podle toho poznáme-protože holčičky v modrým budeme mít jen my dvě
![]()
Mino to je pravda, jen si ze mne ted delali srandu at si na nej necham nastrikat napis tady jezdi holcicka
![]()
ahojky a hezký podvečer ![]()
Tak dneska jsme byli na výletě
v Globusu mají levnej meloun ![]()
Zrovna přemýšlíme, že skočíme na pivko
já teda na matonku - BRRR ![]()