Poradna duly
Jana Čurdová
** Seznámek **
Těhulky kaccherie nar.82, vdaná, TP podle PM 18.10. , ko 19.6., UZV 25.6., těh. 22+3 , holčička Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 28.6.těh. 21+2 holčička Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , UZV 18.6., těh. 21+0 chlapeček lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 20+5
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 20+5 holčička Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , UTZ 19.6., ko 20.6., těh. 20+5
Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 20+2
Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 20+2
Zuzajdik nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , ko 20.6., těh. 19+6 chlapeček Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko 18.6., těh. 19+2 chlapeček Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 19+1
Luli nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko+UZV 25.6.,těh. 19+1
Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , ko 27.6., těh. 18+5
Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 18+4
Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 18+3
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , genetika 18.6., ko 21.6., těh. 17+5
petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , UZV 12.7., těh. 17+3
Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , ko 27.6, UZV 2.7., těh. 17+3
Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 21.6, těh. 16+6
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , ko 22.6., těh. 16+6 holčička
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná
Kikija nar.81, panna, vdaná
Teda Martasku, ja te obdivuju
- neztratit prehled ve vsech tech babach a terminech
klobouk dolu ![]()
Jinac s opravami domecku jsem na tom podobne - az na to, ze my jsme teprve ve fazi „bordel musi ven, aby se dalo neco delat“
hruuuuza!
jejda, jak já Vám závidím
Taky bych hned něco předělávala, přestavovala…ale máme se měnit s rodičama (teda pokud k tomu vůbec někdy dojde) tak se mi nechce opravovat jedno a pak začínat nanovo s druhým
Kdyby to záleželo na mě, tak bych se vyměnila ještě před příchodem Fildy…ale prej ne, že bych nemohla pomáhat a kdesi cosi…ale to jsou jen výmluvy ze strany mojí mamky…ale co nadělám ![]()
Hehe, no to prave je na tom jediny pozitivum, ze se muzu tvarit, jakoze nic nemuzu delat, jenom radit ![]()
To mas teda Napoly peknou maminku, ze chce pockat, az budes moct pomahat
![]()
Ahojky, tak vás po týdnu všechny zdravím ![]()
Asi dvě hodiny sedím a čtu a čtu a čtu ![]()
Gratuluju k Mgr
![]()
Míno, na tebe jsem v pátek myslela a móóóc gratuluju k SOFII
![]()
Jinak mám po tom čtení v některých věcech trošku guláš, takže gratuluju i všem ostatním, pokud se nepletu samé holčičky.
![]()
Jinak jsem nebyla na Slapech ale na Lipně a bylo super. Každý den chvilku pršelo, takže super vzdoušek, jinak tak okolo 25°C. Procházky, výlety, papáníčko, lehárko na terase, no bomba. ![]()
Dneska se mi vrátila i dcera ze Španělska a se slovy ty vado, ten pupek je hustej mně mile přivítala
Mimísek je strašně živej, mele tam sebou jako o závod, každý den několikrát kopne i manžela ![]()
Zítra jdu na další UTZ na srdíčko, tak snad bude vše v pohodě.
Tak jsem krásně zrelaxovaná…a už se těším, jak si sednu s knížkou v ruce na balkón (jinak se tam moc nedá, když je takové horko). Zítra mě čeká poslední zkouška a tak se už spíše vidím v obchodech, do kterých poté zamířím, než na zkoušce! Ale bude to za mnou a já budu mít na chvíli klid!!!
Jinak my jsme předělávali byt a to jsem zase ráda, že to máme! Stejně to bereme jako přestupnou stanici a tak uvidíme, co bude za pár let. Ale teď si budme užívat tady!!!
Napoly nevim jestli to je vyhra uprostred tehu bourat a prestavovat, ja uz ted vim ze bych to nezvladla, dneska jsem s hruzou zjistila ze uz mi pupik pekne prekazi…fakt netusim co bude za 2 mesice…to se snad ani nezvednu:( Mi delame jen kosmeticky upravy, spis ja si vymyslim a tatka montuje:-) tedy jsem rozhodnuta malovat loznici a koutek pro Viktorku a natrit par veci, ale musim co nejdriv!!! Dokud se muzu alespon trochu hejbu
…Takze holky co se do toho pustily obdivuji!!!
Jeeeeeeeeee holcicky vedou
![]()
taky uz jsme snedla pulku toho melouna a pekne funim
jeste ze je to jen voda
![]()
Napoly taky od mi matinky slysim samy vymluvy a zmeny nalad a nazoru (asi ma nove heslo co plati dnes neplati za hodinu a uz vubec ne zitra), ale uz jsem si skoro skoro zvykla…
Jeste pidi dotazek holky ze Viktorie je krasny jmeno? Dneska na mne zas byli osklivy, uz skoro zacinam premyslet jestli jsem nahodou neulitla, ale mne se strasne libi!!!
Miiri, vítej zpátky!!!! ten odpočinek sis jistě užila jak se patří!!!! Jo a dcera je asi v dobrých letech, co?
Raveno, Viktorka je krásný jméno!!! my o něm taky uvažovali, jenomže já už dlouho chci Emu, tak pokud to bude holka, tak to bude asi Ema. Jinak na kluka stále jméno nemáme! Takže nevím…asi to bude muset být holka, nebo bude bez jména!!! ![]()
Jeeejda, Raveno, nic si z lidi nedelej
Viktorie je krasny a vzneseny jmeno, navic se z neho daji delat vselijaky jinotvary - cili ideal! ![]()
Hlavne, ze se libi vam, ostatnim je po tom prd!
Petule26-tobě taky gratuluju ke zkoušce a držím palce na zítřek. ![]()
raveno- Viktorie je moc krásné jméno, nebýt to jedna slečna, která i dlouho po naší svatbě stíhala mého miláčka, tak bych o něm taky uvažovala. A Viktorie - královna, a znamená vítězství
Nenech se odradit.
Holky diky to jsem potrebovala slyset
Nejak mne asi selhavaji hormony ![]()
jééé Miiri - Slapy nebo Lipno
to je fuk…stejně si mě nechala doma
A budem dvě, kdo zítra uvidí prcky ![]()
Raveno - tak já si na to nezvyknu snad nikdy
Mamina totiž nemůže strávit přítele, tak se pouze tolerují…a teď je „strašně zaměstnaná“ u bráchy - dělá podkroví, tak mu musí, chudáčkovi, pomáhat…a tady doma to všechno počká…ona MUSÍ být tam
A navíc jí nezapomenu, jak vyváděla, když jsme řekli, že budem mít chlapečka - taťulda nadšenej, ale ona??? úplně jsem z toho brečela, fakt!!! Mrzí mě, že se teď tak chová
nejradši bych vypadla a odstěhovala se, ale prostě na to nemáme!!! A ona to ví, což je fakt hnus ![]()
Napoly no nemas to lehky:( ono cim delsi je to dobu tim vic se obrnis!! No moje mati spis nemusi mne a ani moc segry…coz je smutny:( ma svuj svet a nejak tam nezapadame ![]()
Miiri vítám tě z dovči
![]()
Raveno,jméno Viktorie je nádherný,takže bych se jen opakovala po holkách. Já bych si do jména určitě mluvit nikým nenechala,vybrali jsme ho s přítelem společně a ostatním je do toho kulový. Apropo - včera jsem měla srazík s kámoškama a tak přítel že pojede za svým nejlepším kamarádem se mu pochlubit co čekáme - a volal mi od něj jaký že jsme to vybrali jméno,že to zapoměl
![]()
Napoly nemůžeš mít s matkou horší vztahy než já. Mě zavrhla úplně a já se cítím příliš stará na to,abych si nechala řídit jí život. Nepochopila to a tak se prostě nestýkáme. Jen je mi líto táty a moc se mi po něm stýská,zakázala mu se mnou komunikovat.