LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
17.6.07 20:09

Mino stim jmenem je to krasny :D to ja uz ho doma rikam tak od brezna tak ho ani nemuze zapomenout kdyby chtel :D :D, ale jeste ji
predemnou jmenem nerekl :(

Holky doufam ze se povedeme jako maminy lip nez ty nase vlastni!! Mino tatka ma kvuli mne doma taky problemy, ale nastesti to zatim tak daleko nedoslo…preci jen se stane ze i moje mati ma svetlejsi chvilky, jen jich je cim dal min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.07 20:11

a co briska rostou? :D :D Ja uz si na nej vidim i pres hrudnik :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.6.07 20:12

raveno - u nás je to podobný :arrow: mě se ségrou ji nějak moc nezajímáme, ale jakmile něco brácha, tak to by se po… :! :! Když něco řekne Peťa, tak to je blbost a pak to řekne brácha a to je prostě svatý a on má pravdu!!!
Míno - jen mám strach, že to u nás dopadne stejně! Peťa mi říká, že to mám nechat být, že mám být v klidu, ať nemáme nerváčka :) , ale já to teď nedokážu - ještě když jsou těhu hormony na pochodu… A pokud se odstěhujem, tak je to 100%, že veškerá debata mezi námi skončila (teda ze strany mamy)

Ale obraťme list…stejně se to nezmění :?
Normálně jsem úplně zapomněla, že mám zítra kontrolu :oops: Nebýt Miiri, tak to fakticky zazdím 8) Jsem já to ale nezodpovědná děvčica :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.6.07 20:15

a s tím pupíkem mi ani nemluv :lol: už si sotva čapnu :arrow: musím roztáhnout nohy, aby se mi tam pupík vlezl…no je na mě pohled… 8O

Jo a pokrok - tatínek se rozhodl, že Filip není konečná a že se ještě musí kouknout do kalendáře :potlesk: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.07 20:18

Napoly, ale jestli mu uz tak rikate tak tezko prejdete na jiny:) a navic je to vazne pekny jmeno!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.6.07 20:20

Raveno to je normální že mu to chvíli bude trvat než jí řekne jménem,musí se totiž nejdřív srovnat s tím,že na mimi musí mluvit v ženském rodě. Vůbec se neboj,všechno příjde a budeš valit oči :!

Napoly tak bych aspoň nebyla jediná kdo na něco zapoměl :lol:
A pupíček už mi taky pomalu začíná růst,začínám si rozepínat rifle když sedím :lol:

Dnešní ranní váha je stále mínus 1 kg od původní,ale pozor - přítel má za týden přírůstek 2 kg :! Že by to bylo tím že jde na mateřskou on :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.6.07 20:23

My máme ale jiný problém,Sofie není v kalendáři :! Kdy bude zlatíčko slavit svátek :?: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.6.07 20:26

raveno, jenže on mu tak zatím neříká :? Jen, že je to jeho syn… a já mu taky většinou říkám prcku, broučku......Takže zatím by změna nevadila…ale už jsem se s tím jaksi vyrovnala :P aspoň budem v okolí „origoš“ :wink:
Hele, Míno, ty ženská jedna :lol: :lol: ne ne ne, budeš v tom sama :arrow: zapomnětlivá Mína :-P :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.6.07 20:33

Míno, tak Sofinka bude mít svátek na Žofii, protože je to převzatá varianta tohoto jména z ciziny, takže 15. května. Ale aby sis nemyslela, že jsem tak chytrá, tak máme doma knížku od dr. Knappové „jak se bude jmenovat“ a tak tam jsem to našla. Jinak vůbec nevíme, ajk se bude jmenovat ten náš kluk…tedy pokud by byl…asi budu muset nějaké nové jméno vymyslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.07 20:34

Mino nejni v kalendari ale kukni na toto :
Druh jména: ženské
Používá se: řídce užíváno
Jde o variantu jména: Žofie
Jmeniny: 15. května

15.května

„PONECH SI ZLATO A PONECH SI STŘÍBRO,
ALE VYDEJ SVOJI MOUDROST.“
(Arabské přísloví)

Svátek mají Žofie a Jindřich z Ebrantshausenu.

Dnes se shodují občanský i církevní kalendář na tom, že svátek má Žofie. Základem tohoto jména je řecké slovo sofía, po našem „moudrost“. Vězte tedy, že všechny Žofinky, Žofky, ale i Sophie jsou ženy nejen krásné, ale i moudré.

Světicí dnešního dne je Žofie Římská, která se narodila ve 3. století v Římě. Přijala evangelium a v době císaře Diocletiana, kdy vrcholilo pronásledování křesťanů, podstoupila asi roku 305 mučednickou smrt. Kolem roku 846 přenesl papež Sergius II. její ostatky do kostela sv. Martina di Monti v Římě, kde je pochoval pod hlavním oltářem. Někdy je zobrazována s mečem a neckami, což snad ukazuje na její smrt stětím, ale většinou ji můžeme spatřit s knihou a palmou. K Žofii se lidé modlili, aby se přimluvila proti pozdním mrazům a podpořila růst polních plodin. Ještě dnes mnozí vystavují balkonové květiny až po dnešním datu.

Dnešní den je někdy nazýván dnem studené nebo uplakané Žofky, která uzavírá triumvirát „ledových mužů“ Pankráce, Serváce a Bonifáce. Nyní by tedy mělo už natrvalo přijít teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.6.07 20:35

Tedy, je to strašné, že někteří rodiče se dokáží tak chovat ke svým dětem. Já mám s našima naprosto skvělý vztah, za což jsem minimálně dvakrát denně vděčná…je mi totiž jasné, že to není samozřejmost a i kolem sebe mám dost případů nefungujících rodičů. Tak se holky držte a uvidíte, že vy budete o to víc super mámy!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.07 20:40
.Mína. píše:
Raveno to je normální že mu to chvíli bude trvat než jí řekne jménem,musí se totiž nejdřív srovnat s tím,že na mimi musí mluvit v ženském rodě. Vůbec se neboj,všechno příjde a budeš valit oči :!

Napoly tak bych aspoň nebyla jediná kdo na něco zapoměl :lol:
A pupíček už mi taky pomalu začíná růst,začínám si rozepínat rifle když sedím :lol:

Dnešní ranní váha je stále mínus 1 kg od původní,ale pozor - přítel má za týden přírůstek 2 kg :! Že by to bylo tím že jde na mateřskou on :?:

Mino to ja uz dloho nevim co jsou knofliky natoz dziny :D :D :D Jooo a Kubicek je taky krasne tehotnej :D :D ma tak +-2-3 kilicka nahore sikulka, alespon budeme dietit pak oba :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.6.07 20:40

Ježiš holčiny vy jste tak hodný,že jste nám to tak osvětlily. My si tak přáli,aby měla svátek v květnu (uvažovali jsme o tom,že by ho slavila na narozeniny přítele 8.5.) No já mám radost -MOC DĚKUJEME :! Jéééé a ještě podle jména bude krásná a moudrá :lol: :lol: :lol: ( to už ale nevím po kom :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.07 20:43

Mino krasna a chytra preci po rodicich po kom jinym :D :D jeste nekdy se stava ze po sousedovi, ale to nebude Vas pripad :P :P :P :P
No nam se povedlo, ze v rodine nemel nikdo narozky ani v rijnu ani pripadne v litopadu, hezky jsme se trefili…Viktorka je v breznu a to jestli se nepletu ma svatek i mati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.6.07 20:51

Petul,ano,buď moc vděčná za takové rodiče. Jak koukám,nemám špatné zkušenosti sama a tím,že jsem o tom z okolí s nikým mluvit nechtěla,měla jsem pocit,že mám smůlu snad jen já. No jo,i to je život.

Ještě prosím o názor - nevíme pro jaký tvar jména se rozhodnout - Sofie,Sofia,Sophie,Sophia. (příjmení Gedeonová) - doufám ,že si jednou nevezme např.Hnidopicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí