LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
17.6.07 20:52

Loucime se pa pa rano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.07 20:54

Mino ja bych dala Sofie, ostatni tvary ji budou lehce leckde komolit! Na uradech ve skole, nebudou vedet jak se to pise:( No tak se pan Hnidopich prejmnenuje na Gedeona a bude :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.6.07 21:02

Míno, já bych také dala Sofie…normálně. I ¨malé se to pak bude lépe psát. Já vždycky chtěla Emu a to jako Emma…ale asi by se to dobře nepsalo, tak bych zůstala u klasiky. Ono to jméno Sofie je samo o sobě dost nezvyklé a samozřejmě krásné. A k příjmení se skvěle hodí (/i když u holek je ot jedno).

Míno, mám ještě dotaz…v kterém budeš týdnu, když poletíte na tu dovolenou? Já plánuju dovolenou, ale mělo by to být spíše turistické, možná trochu na kole…no a v tom termínu bych byla asi ve 23 týdnu. A co kolo? Vadí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
17.6.07 21:15

no já bych taky dala normálně SOFIE… Sofia je spíš do slovenštiny a Sophie/a by chuděrka pak musela říkat, že je Sofie s Pé Há…takže klasika a k příjmení se to fakt dokonale hodí :arrow: no než se vdá :wink: ( Hnidopich by ještě šel, ale co takovej Šulibrk :lol: )

Peti, buď fakt ráda… Já už vím, že taková matka, jako je ta moje, NIKDY nebudu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
17.6.07 21:31

Dám na radu,asi to je opravdu nejlepší a hlavně nejrozumější.

Petul jedeme 6.7. - 20.7.,t.j. že bych měla být 19+4 - 21+4. Konzultovala jsem to teď při amniu s dr. a neměl výhrad. A co se týče kola - u druhého jsem jezdila ještě týden před porodem,ale samozřejmě ne Tour de France - pěkně pohodově pár km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.6.07 22:08

Petule, ja ted byla ve 20t cely tyden na kole - jizni cechy, cili zadny vrchy, ale 90km jsem davala bez problemu - a citila se lip nez doma, kde nic nedelam :wink: takze vrele doporucuju :D Doktor mne k tomu rikal, ze si jen mam dat bacha, abych nejezdila na kyslikovej dluh, jinak ze v poho. Takze tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.6.07 22:21

Krisulko a jezdila jsi jenom po cestách nebo i „necestách“. Já totiž nevím, jaké přesně tam budou terény…ale také si myslím, že je lepší něco dělat než jenom sedět doma! Ale taky vím, že až někomu řeknu, že bych chtěla těhotná na kolo a ještě k tomu do ciziny, tak si bude klepat na čelo…jenomže já už jsem takový živel…kolo prostě můžu. Tu dovolenou jsem vybrala už minulý rok, ale vklouzla nám do toho svatební cesta, která byla překvápko a tak jsme nikam nejeli. Takže teď nevím, ale s mimčem budu raději jezdit k moři…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
17.6.07 22:27

Vylozene lesem z kopce dolu to nebylo, taky mam treka, ale ze by to byl rovny povrch, to se taky rict neda :roll: takovy ty polnacky - s klasickymi ceskymi vymoly :twisted:
My uz ted vybirame takovy ten vozik za kolo - abychom mohli jezdit vsichni 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
17.6.07 22:46

To jsi mě uklidnila, protože pokud znám typické české cesty, tak to mám docela dobrou průpravu!
Jo a ten vozík je super…taky o něm uvažujeme. Ještě pak pořídíme krosnu, abychom mohli chodit a příští léto můžeme vyrážet na různé výlety!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
18.6.07 08:12

Dobré ránko dievcatká,
tak sa hlásim po víkende, nemala som vobec cas ani len na pocitac pozriet. Tak to asi musim dohnat a docitat.
Inac na mna lezu nejake tehotenske nevolnosti, ktore doteraz neboli, lebo mi je strasne zle. Este aj kolegyna fajci vonku, mne to ide do okien a asi idem teda obimat zachodovu misu :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
18.6.07 08:19

Dobré ránko,
luli, tak to je mi tě líto - chuděrko :srdce:

holky tak já frčím na tu kontrolu :potlesk:

pá pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
18.6.07 08:34

Zdravím po prodlouženém víkendu!
Konečně jsem dočetla všechny příspěvky.

Míno - hrozně moc gratuluji k holčičce!

Já teď nějak nestíhám ani číst. O víkendu se k počítači moc nedostanu a přes týden je v práci docela fofr. Skoro každý den jsem tu déle. A pořád někdo něco chce a mně nějak Ti lidé poslední dobou lezou na nervy. Ale neumím si představit, že bych měla být doma. Takhle mi to rychleji utíká. V červenci mám 14 dní dovolené, tak to si budu užívat volna.

Tak se zatím loučím, už mě tu zase úkolují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
18.6.07 08:40

Ahojte

Mino, Sofie........
S rodicema je to tezke..............ja napr. moji mamu nechapu......sice se vidime tak 3-4× rocne, ale stejne… ona si zije na vesnici mezi „slepicema“ a tak se z ni stava to same, a ja to nesnasim.. jinak ji mam rada…

Zitra jdu potvrdit Jitusku :-D Napoly, vzdyt Jitka je hezke jmeno, no ne????

Luli, mne je dnes taky na bliti.........po jogurtu

Miiri, no vitej, jsi mi chybela, ja uplne zapomnela zes byla dovcit

a vice si nepamatuji......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
18.6.07 08:51

krasny ranko tehulky,
no u nas je primo krasne vid Mino, chladek, destik, vetricek…no alespon se pustim do vetsiho uklidu a kdyz zbyde cas i do zehleni:-)

No mne je divne ale asi z hladu tak to pujdu otestovat :D

Napoly to utikej at neprijdes pozde :D :D

Petule holky maji pravdu jestli ti je dobre a jsi zvykla tak by nemel byt problem, jen musis na sebe davat vic pozor, a hlavne na brisko… Ale byt tebou radsi to prokonzultuju s doktorem, treba ti da jeste nejaky doporuceni :D
Holky, ale obdivuju Vas ja mam pocit ze bych stim pupkem na kolo ani nevylezla a kdyz jo tak bych urcite nekde zbuchla, uplne se mi mneni teziste a nejak si na to nemuzu zvyknout :D :D
Ja letos dovolenou odvolala, nybrz chteli abych se rozhodla zrovna kdyz jsme blinkali o 106…a jako prvnicka netusim co mne ceka cervenci/srpnu…Tak kdyz mi bude dobre tak se za nima pojedem podivat alespon na vikend…Nastesti to Kubik pochopil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
18.6.07 09:12

Míno, rozhodně Sofie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie