Poradna duly
Jana Čurdová
KAcherie tak hod foto ![]()
Miiri, no krasny miminek ![]()
MArtasku, nesil.....mimi tam je
Vidíš, Marťásku, teď to dožene za celý den
Já prckovi říkávám, aby nekopkal a neunavoval se a rostl a když chvíli nekopká, tak ho zase prosím, aby se mi ozval
Takže vlastně nevím, co pořádně chci ![]()
kaccherie píše:
Holky, akorát je nahalatáa já se asi stydím
Slibuji, že budem hodnotit jen bříško ![]()
AHoj holčiny!!!!!!!
Tak to mám dnes úspěšně za sebou a vstupuji tedy do druhého ročníku!!
Jinak všem gratuluju ke kontrolám!
Adel, moc na tebe budeme myslet, ale jak jsi psala, za ten klid to stojí. Nakonec by ses nervovala celé těhu a dítě by pak mohlo být malý nerváček:-)
S tím kolem jste mě trochu nahlodaly. Na netu jsem četla, že to nevadí, ale jak tak sleduju, skočím se zeptat ještě doktora. A kdyžtak tam pojedeme na pěší turistiku…ta je povolena!
Holky, docela jste mě pobavily s tím, jak vám bylo dnes zle. Já jsem totiž dnes ráno vstala a šíleně se mi motala hlava. to se mi ještě nestalo (byla jsem jak po draku)…myslela jsem, že ani nedojdu na nádraží. Ale naštěstí se to během dopoledně upravilo…ale příjemné to nebylo. Takže opravdu nějaké erupce na slunci!!!
Marťásku přesvědčila jsi mě a tak mě tam teda máte
Je to po probuzení ![]()
Petule 26, blahopřeji, jsi šikula. Obdivuji všechny pracující a studující ![]()
Péťo, gratuluji studentko.Jak teď budeš pokračovat se školou?
Ktacherie, super bříško!
Miiiri, krásné mimi! A vy jste si nenechali říct, co to bude nebo mi to uniklo???
Holky, díky za gratulace. Já budu studovat bez přerušení, spolehám na dobré spolužáky, že mi budou informace posílat. Spíše se jedná o ten zimní semestr, ten letní už by měl být lepší. Jinak je nás v kruhu devět a tři jsme těhotné, takže docela dobrá statistika ![]()
Kaccherie to je nádherný pidibříško ![]()
Miiri pěkný záběr, já si při pátečním UZV opět zapoměla o foto říct,ale mám´takové tušení,že se to nahrávalo dr.do PC tak se příště zeptám.
Petul si dobrá,fakt. Já jsem teď v těhu nějaká omezená,nic si nepamatuji,u ničeho dlouho nevydržím. ![]()
Marťásku až bude další úprava seznámku,prosím dopsat UZV 23.7.-děěěkuji ![]()
Napoly mě to fakt nebolelo,jen jemný štípnutí při vpichu - a to jsem spíš vnímala švih ruky doktora.Na jehle byl nástavec do kterého sestra napíchla zkumavku-ta se okamžitě naplnila,pak dala druhou a bylo hotovo. Přísahám necelých dvacet vteřin
Vůbec žádný podtlak a opakovaný nasávání. Dělali ti to stejným působem ![]()
Petule26 - jsi skvělá, moc gratuluju
![]()
Kaccherie- no vážně už máš bříško, to jsi mě překvapila
Nemáš se za co stydět, moc ti to sluší. Ty už jsi v 6.měsíci,co?
Vidíš, Miiri, já to říkala, že už roste
Podle PM mám přesně za 4 měsíce termín ![]()