LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
18.6.07 18:26

KAcherie tak hod foto :-D

Miiri, no krasny miminek :-D

MArtasku, nesil.....mimi tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 18:28

Kaccherie, tak šup sem s fotečkou pupíku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 18:29

Vidíš, Marťásku, teď to dožene za celý den :) Já prckovi říkávám, aby nekopkal a neunavoval se a rostl a když chvíli nekopká, tak ho zase prosím, aby se mi ozval :D Takže vlastně nevím, co pořádně chci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 18:30

Holky, akorát je nahalatá :oops: a já se asi stydím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 18:31
kaccherie píše:
Holky, akorát je nahalatá :oops: a já se asi stydím :oops:

Slibuji, že budem hodnotit jen bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
18.6.07 18:33

AHoj holčiny!!!!!!!

Tak to mám dnes úspěšně za sebou a vstupuji tedy do druhého ročníku!!

Jinak všem gratuluju ke kontrolám!

Adel, moc na tebe budeme myslet, ale jak jsi psala, za ten klid to stojí. Nakonec by ses nervovala celé těhu a dítě by pak mohlo být malý nerváček:-)

S tím kolem jste mě trochu nahlodaly. Na netu jsem četla, že to nevadí, ale jak tak sleduju, skočím se zeptat ještě doktora. A kdyžtak tam pojedeme na pěší turistiku…ta je povolena!

Holky, docela jste mě pobavily s tím, jak vám bylo dnes zle. Já jsem totiž dnes ráno vstala a šíleně se mi motala hlava. to se mi ještě nestalo (byla jsem jak po draku)…myslela jsem, že ani nedojdu na nádraží. Ale naštěstí se to během dopoledně upravilo…ale příjemné to nebylo. Takže opravdu nějaké erupce na slunci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 18:39

Marťásku přesvědčila jsi mě a tak mě tam teda máte :) :oops: Je to po probuzení :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 18:40

Petule 26, blahopřeji, jsi šikula. Obdivuji všechny pracující a studující :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 18:42

Péťo, gratuluji studentko.Jak teď budeš pokračovat se školou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
18.6.07 18:45

kaccherie, krásné bříško :D A fakt se nemáš za co stydět :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1347
18.6.07 19:14

Ktacherie, super bříško!

Miiiri, krásné mimi! A vy jste si nenechali říct, co to bude nebo mi to uniklo???

Holky, díky za gratulace. Já budu studovat bez přerušení, spolehám na dobré spolužáky, že mi budou informace posílat. Spíše se jedná o ten zimní semestr, ten letní už by měl být lepší. Jinak je nás v kruhu devět a tři jsme těhotné, takže docela dobrá statistika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 19:23

Děkuji holky :)
Petule 26, tak to fakt klobouk dolů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
18.6.07 19:33

Kaccherie to je nádherný pidibříško :D

Miiri pěkný záběr, já si při pátečním UZV opět zapoměla o foto říct,ale mám´takové tušení,že se to nahrávalo dr.do PC tak se příště zeptám.

Petul si dobrá,fakt. Já jsem teď v těhu nějaká omezená,nic si nepamatuji,u ničeho dlouho nevydržím. :roll:

Marťásku až bude další úprava seznámku,prosím dopsat UZV 23.7.-děěěkuji :!

Napoly mě to fakt nebolelo,jen jemný štípnutí při vpichu - a to jsem spíš vnímala švih ruky doktora.Na jehle byl nástavec do kterého sestra napíchla zkumavku-ta se okamžitě naplnila,pak dala druhou a bylo hotovo. Přísahám necelých dvacet vteřin :! Vůbec žádný podtlak a opakovaný nasávání. Dělali ti to stejným působem :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
18.6.07 19:36

Petule26 - jsi skvělá, moc gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Kaccherie- no vážně už máš bříško, to jsi mě překvapila :D Nemáš se za co stydět, moc ti to sluší. Ty už jsi v 6.měsíci,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
18.6.07 20:21

Vidíš, Miiri, já to říkala, že už roste :D Podle PM mám přesně za 4 měsíce termín :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí