Poradna duly
Jana Čurdová
Ano.tak to je klasika.
To můj nebožtík (bývalý manžel) se ještě k tomu celou noc dávil do kýble. Úžasná romantika
![]()
Tak my o svatebni noci meli virivku, ze ktere jsem chytla mykozu ![]()
Ale jedno ciselko se nam povedlo, pak uz nebyla sila… teda u mne, manzel byl nadrzenej jak bejk, ale taky strizlivy, to ja vypila nak moc berentzenu, kdyz me unesli ![]()
Míno - no počkej
až pojedu do České Lípy
(a vypadá to, že to bude hóóódne brzo
) tak si tě tam někde odchytnu
Však už tě poznám
![]()
Zuzajdíku - pod smajlíkama, co máš vlevo, je Zobrazit další smajlíky ,tak tam jsou ![]()
zatím pá pá
:NAPOLY: ![]()
Jo a u nas sexujeme dle potreby, cca 3-4× do tydne.........normalne cumim, je to jak zamlada........
Dr. rikal, ze cipek mam krasne dlouhy, takze to asi nevadi
Katko o svatební noci by to měl řídit ženich-pěkně vzít do náruče a ....... takže se Zuzajdík nemá za co stydět.Přeci ho neznásilní jako Ravena v sobotu chudáka Kubu
(a ještě ve 4 hod ráno
)
Fakt, usoudili jsme, že by to bylo jen proto, že je to svatební noc a rozhodli se, že se přeci kvůli tomu nebudeme přemáhat. Já jsem byla fakt vyřízená, všechno mě bolelo od tancování a byla jsem vzhůru už 21 hodin, uznejte, že už to, že jsem celou svatbu v pohodě a bez únavy zvládla, byl výkon. Když jsem se ráno vzbudila, musela jsem si do lavoru dát heřmánkový odvar na opuchlé nohy a ty vyvařené čajové sáčky připlácnout na oči. Úžasná novomanželka ![]()
Zuzajdíku já bych k tomu ještě přidala okurku na čelo a vytahané tepláky - …a má co chtěl ![]()
No my zustavali na pensionu.......... takze tak, a pres prah me prenesl ![]()
Ale nebyla jsem tehotna, tak to i docela chapu
Mino, vic nam nedovolujou podminky, Vlada je pres tyden v Praze, ted odjel v pondeli a prijede az zitra...... a ve ctvrtek jede na rafty, takze tenhle tyden bude bida ![]()
jo, ještě jsem úplně zapomněla pogratulovat Kaťule k Jitušce
![]()
A Krisulce ke chlapečkovi
![]()
Holky, tak pokud dobře počítám, tak je to 5:4, že?
No jo..Mína…sexuální mašina
![]()
Katko nemůže být každý týden posvícení
Však si to vynahradíte ![]()
Napoly
Asi vlítnu já do Olomóca
........toje bladá závist,nebudu se rozčilovat,jsem těhotná ![]()
Napoly, muj muzskej porad rika, ze chce rodinnou pritelkyni
Tak kdyz ten tvuj nechce.........
Holky, já toho našeho mimouše pořád vůbec necítím, uklidněte mě, že je to v pořádku!!! Já už bych tak chtěla..
tak pojď…pojď…
Zlatý oči, děvče…zlatý oči
![]()
No co já bych si bez tebe počala, kdyby tě tu nebylo ![]()
Katuš, ten můj by bral taky rodinnou přítelkyni -kdykoliv......
![]()