Poradna duly
Jana Čurdová
RAveno, zitra si to vynahradis, no ne. pak na napises jaky jsi mela dorticek a mne padne sanice na stul ![]()
raveno - tos mě zase pobavila, bych tě chtěla vidět
![]()
Jinak se jménem pořád nevíme jestli Oliver nebo Honza. ![]()
Honza - plus je, že se mu dá říkat spoustou způsobů, nevýhoda, že jich je a bude všude hodně.
Oliver - plus je, že je to jméno zvláštní a není jich hodně, nevýhoda, že se mu pořádně nedá říkat zdrobněle.
Zatím dcera je spíš pro Honzíka, já pro Olivera a manžel to asi rozsekne
Dává si ještě pár dní na rozmyšlenou.
Raveno,vždyť si můžeš zavolat do Moravanky a přivezou ti pizzu nebo těstoviny až domů
Já bydlet přímo v Lípě,tak je využívám asi dost často ![]()
.Mína. píše:
Klidně přijet,aspoň poměříme pupíky
Jo,jo,můj syn si ze mě pořád dělá blázny,někdy nevím kdo koho vlastně vychovává
Jasne stim tvym S jooooooooo…no tak to vedu tak alespon 5:0
![]()
Jenze ja nemam hlad ja mam chut na ten kolac
a to tam neprodavaj:(
Nooo jestli segra neco bude mit…pece vyborne…holky ona se matla i s medovnikem…to bych umrela!!! Ale nejspis jdem do hospudky tak snad v Usti dobre vari
Medovník je skvělej,ale na to,abych se s ním patlala mi zas tolik nechutná ![]()
fůůůj, tak já teď v těhu nemůžu med ani cítit…
Ať už v jakékoliv podobě…
Tak jsem zase osiřela
Tak asi hodím plaváčka, kouknu se na Closera a půjdu brečet do polštáře
![]()
Tak holky moje já jdu na to…pápá a dobrou noc
![]()
Dobré ranko
Kde jste?Já už byla odvést malou do školky,v obchodě a tady se snad ještě spinká???
![]()
Dobré ráno,
nespinká, ale pracuje. V tomhle počasí bych teda radši spinkala. Ještě není ani 9 a už tu máme vedro jako v peci. Ani snídaně mi nechutnala.
Ahoj těhulinky ![]()
Předem VELIKÁNSKÁ GRATULACE KRISULCE A KATCE
![]()
Já tak závidim jak vám to holky vychází… Já to budu vědět zítra, tak mi držte palce. Už jsem se smířila s holčičkou, kdyžtak bude ještě jedno
Až mi to zítra dr řekne, tak půjdu koupit malinkatý dupačky ![]()
Míno tvůj syn má fakt smysl pro humor, že moc pozdravuju ![]()
Katko s koláčem jsi mi udělala taky chutě, ale já teď měla borůvkovej řez s pudinkem, kterej tady prodávaj… Byl ještě teplej a křupavej, jsem na něm úplně závislá…
Tak já jdu něco dělat, než začne to dnešní úděsný vedro, zatim pá pá, potom se ozvu
Dneska se mi vůbec nechce pracovat! A to tu mám práce nad hlavu.
A ani nemůžu, protože držíme pěstičky Adelině77.
A samozřejmě také Krisulce a Zuzajdikovi (jestli se nepletu, tak mají dnes kontrolu).
Ahoj holky, hlásím se z kontroly. Všechno v pořádku, ale neudělal mi radost. I přes přemlouvání doma, že k moři jezdit nemám, jsem si říkala, že dám na názor doktora a ne domácích strašpytlů. Ale doktor se vůbec netvářil nadšeně. Ne že by mi to přímo zakázal, ale důrazně nedoporučil. Tak nevím, jestli není moc konzervativní… No, ale každopádně z toho vyplývá, že Český ráj a Šumava to letos jistí
Příští rok mě ale doma nikdo neudrží
![]()
Ahojte tehulky,
mam uplne den na houuuuby. Moj drahy je vo Svedsku na sluzobke, tak sa mu snazim aspon pisat, ale ako som zistila, tak aj ked je to najlepsi chlap na svete, ktory urobi co mi na ociach vidi, tak o miminko nema absolutne zaujem. Vobec nic ho nezaujima, ani sa este nikdy nespytal ako sa mimi ma. A to maly kope uz od 2. juna a nikdy si ani len ruku neprilozil aby ho citil. Jedine co ho zaujima je to, ze aku motorku za stvrt miliona si kupi. Len lezi na posteli s notasom na bruchu a kuka na ponuky - uz mesiac a pol. Ja som z toho strasne nestastna a aj mi teraz slzy tecu po tvari a neviem co s tym. Ostatni ocinkovia sa tak tesia z miminiek a ten moj to ma uplne na haku. Neviem ci je to tym, ze je to pre neho nove alebo co, ale mam pocit, ze som v tom tehu sama a ked mu nieco poviem o miminku, tak mi len na to povie „teda“ alebo prekruti ocami, kyvne rukou - proste ignoracia jak hovado. Fnuk.
Tak prepacte za moj citovy vylev, ale potrebovala som si aspon troska ulavit, lebo vy ma mozno pochopite.
![]()
Inac gratulujem vsetkym ku kontrolam. Ja idem az buduci pondelok, tak uvidime ci sa mi ten chlapcek potvrdi. ![]()
Zuzajdiku, gratuluji ke kontrole! A nesmutni, na Šumavě je také krásně. Prostě letos to musíš přežít a příští rok si to určitě vynahradíš.
Luli, netrap se kvůli chlapovi.
Miminko teď potřebuje štastnou a veselou mamku a uvidíš, že bude líp. Oni někteří chlapi to berou tak nějak, jako že se jich to netýká. Neumím se vžít do Tvé situace, protože já mám doma pravý opak. Někdy mám pocit, jestli není těhotný můj přítel. A věř mi, že mi to už docela leze na nervy. Jsem ráda, že se zajímá a stará, ale několikrát denně mi volá a většinou v tu nejblbější dobu (třeba, když máme jednání nebo poradu). A já se vždycky vyděsím, co se zase stalo, tak hned jak můžu, volám mu zpátky. Nějak si na tu jeho starostlivost nemůžu zvyknout. Dokud jsem nebyla těhotná, tak mi nikdy nevolal, dokud jsem nezavolala já, tak se prostě neozval.
Měj se moc hezky a pohlaď mimíska!