Poradna duly
Jana Čurdová
Hildo gratulece k Honzikovi!!!!!
no to je vazne super
Kaciku prcek Vas pekne napina
asi ho zlobite!!! Nebo se stydi ![]()
Holky mne mati taky jeste nic nedala a je ji 46
to tchyne se pretrhava, ale sysli si to doma, nevim na co ji to tam bude kdyz se vse musi vyprat a pripravit, ale kupuje to nejaky velky:-) tak asi se stim doma kocha
![]()
Kačiku já myslim že se ti taky povede co si přeješ, já vůbec nedoufala, a pak jsem si řekla, že to tady na fóru zatim vyšlo všem, tak by mě třeba mohlo taky… Už jsem si i pobrečela… Hlavně vytřu zrak tchýni, pořád mi točí prstýnkem nad rukou a říká, že to bude holka, že se prej ještě nikdy nespletla…
Ahoj holky,
dakujem vam vsetkym za podporu, ja som si myslela, ze to len moj chlap je taky, ale ako tak citam, tak su asi vsetci rovnaki, jeden menej jeden viac,
.
Inac gratulujem vsetkym ku kontrolam. Ja idem buduci pondelok tak hadam sa dozviem co mi to v brusku rastie. Drzte nam palce nech je to syn. ![]()
Hildi, gratulujem k Honzikovi, urcite mas velku radost.
Kačik, neboj nic, ja tiez neviem na 100 % co to bude a tiez sa neviem dockat.
Miiri, super brusko, uz sa ti pekne vyhuplo, nemas tam nahodou dve miminka? Mohla si si odfotit aj vlasky nech vidime, co si si to vyrobila. Ja som si teraz tiez farbila, lebo uz som bola nejaka vyplznuta a tiez na hnedo a chytilo mi to skoro na cierno. A jasne ze sive vlasy sa hlasia a to mam - teda o par dni budem mat 28, xixixi
Mne sa brusko tiez vyhuplo, a teraz sa mi zase podarilo schudnut, ani neviem ako a preco, hihihi
Ahojky,
dřív jsem radši nepsala,neboť jsem byla od včera zralá na svěrací kazajku ![]()
Hildo velká gratulace k Honzíkovi
Je to až neuvěřitelný,jak to vychází,fakt ![]()
Raveno včerejší obžerství ti závidím - já jsem teď nějak víc na maso,takže ty steaky-mňam ![]()
Jinak holky,nám nikdo nic nekoupí,takže nemusíme za nic nikomu děkovat
![]()
hildo, gratuluju k honzikovi!!! fakt parada, jak to vychazi…
s tema maminama, no ja jsem asi vyjimka, ale zijeme v baraku s nasima a uplne v pohode. mamka mi dost pomaha s ajou, hlavne to ocenuju, kdyz jsem nemocna nebo kdyz jsem se ucila do skoly nebo psala diplomku. i kdyz teda jen obcas me toci, jak se mamka snazi aje ve vsem vyhovet, zrovna ted o vikendu jsem ji vynadala, protoze uz to fakt prekrocilo unosnou mez, takhle by adel byla neskutecne rozmazlena. a hlavne kdyz by neuspela u me, tak by hned bezela za babi, protoze vi, ze ta ji vyhovi… ale jinak dobry. zato s manzelovymi rodici jsou ty navstevy 5×, 6× do roka tak akorat ![]()
Mino to ja se bojim co za to,ze neco koupi bude tchyne chtit!!! Ale nikdo se ji neprosil, je to sice fajn uznavam, ale zadna bezdecna vdecnost ode mne nehrozi…kdyz da tak podekuju to joo, ale abych skakala jak piska na to at zapomene!!!
HILDO, gratuluju k Honzíkovi!!!
Tady teď krásně sprchlo, pročistil se vzdoušek, nádhera. Mám dnes výbornou náladu, v práci se mi daří, takže pohodička.
Akorát jedna kamarádka mě dostala, čeká za měsíc třetí mimčo, je úspěšná advokátka a před měsícem si do toho všeho zvládla udělat doktorát. To je neskutečný.
ADEL, ty jsi mě v neděli nalomila, že do toho chceš jít a ona mě dnes dorazila. No, myslím, že budu mít přes prázdniny co dělat ![]()
Raveno tak jsem líčila mé polovičce vaši návštěvu ve steakové restauraci a musím tě prý okamžitě požádat o adresu a jméno - myslím té restaurace
Zářily mu oči už jen při představě jak sedí nad talířem půlkilového masa
.
Já vás holky obdivuju,jak jste dravý do dalšího vzdělávání a že vůbec ještě na to vyšetříte čas. A hlavně chuť
Já už se cítím zdeformovaná domácíma pracema a svým způsobem stereotypním zaměstnáním,že jediné po čem fakt toužím je,abych zvládala to co nutně musím a ještě se u toho občas dokázala tvářit,že mi to neleze na budku.
Kdo jste to psal,že chcete jet na pár dnů na „Mácháč“ do Doks či St.Splavů? Rázně nedoporučuji,předevčírem se mi v jezeře vykoupal prvorozený a dnes musel s exézem ke kožní
(prý to má tam z té vody-ošetřují ji nějakou chemií proti sinicím).
Zuzajdiku nechces nám taky trochu toho deště poslat do jižních čech? Tady je na padnutí a já jsem právě dovařila guláš, takže je to o to horší, asi se rozteču
Doufám, že přijdou ty bouřky jak slibovali ![]()
Mino maji tam ale jen 200g steaky
Jmenuje se to Spejchar a je to v centru Usti mrkni na http://www.ukazatel.cz/spejchar ..tam jsou podrobnosti
a jestli budete v Usti a mate radi masiko tak vazne doporucuju, byla to fakt mnamka ![]()
noo o tom vzdelani pomlcim, dneska jsem se vrhla do prace a trvalo mi vsechno 2× tak dlouho:( cim to asi bude ![]()
Raveno dík,ale ta váha není problém - zpravidla si dává dvojitou porci masa ![]()
Hildo hlásim,že tady u nás na severu je taky na padnutí.To by mě zajímalo, kde zas protekčně prší ![]()
ahoj těhulenky,
Hildo - gratuluju k Honzíkovi
![]()
Tak se nám to hezky vyrovnává, co? Pokud se zase nepletu…
Jo a ta bouřka tě asi vyslyšela, protože tady po ní není ani vidu - ani slechu
![]()
Míno - to jsem byla já, ale holky mi to už vymluvily…jsem to fakt nevěděla, že je to tam takovej humáč!!!
Zuzajdiku - sestřička mi říkala, že je tam něco placený a dost…tak ti nevím - jsme docela velký město na to, aby tady bylo nějaký cvičení pro těhulky,ne??? ![]()
Cus
ja mam dens naladu
tak ani nepisu
Hildo super kluk......
Jdeme k babce, venku je na padnuti, kua kde prsi????
No NAPOLY, taky bych si to myslela. V pondělí fakt začnu usilovně hledat.