LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
22.6.07 08:29

Dobré rano :)
Tak dneska zataženo ale aspoň je super vzdoušek :)
Zuzi neboj brzo začne a zrovna když to nebudeš čekat :wink: to mě mimísek už 3den nic ale včera na UTZ bylo živé a zdravé tak snad dobrý :? sestra říkala že ze začátku to není každy den ale já bych chtěla abych mohla být klidná že je vše OK!

:evil: Dnes ráno byl ve školce vyvěšen papír že se objevili VŠI :evil: no malou sem tam už nechala na ty 4hodky ale od pondělka si jí radši nechám doma :roll: nebo eště na dovolenou potáhnem vši :lol: Nechápu jak se v dnešní době ještě můžou objevit já myslela že to bylo jen za nás :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
22.6.07 09:10

Ahoj holky,
přeju krásný ráno :D
Zuzajdiku co se týče těch pohybů tak se ničeho neboj, já je při Aničce začala cítit ve 20. tejdnu a to fakt málo, celý hodiny jsem čekala a nic. Ty zvuky ho asi taky neprobudí, někde jsem četla, že miminka slyší až od 6. měsíce. Buď v klídku, uvidíš, že za 14 dní bude všechno jinak :D
Kačiku taky jsem si myslela, že vši jsou doba minulá, ale tady byly taky. Největší šok jsem ovšem zažila, když jsem v roce 99 přijela jako au pair do Anglie a zjistila, že vši má celá rodina včetně babičky atd… Byl to děs, oni to maj běžně kolik let, protože všechny přípravky nakonec přestanou působit a tak pořád vyčesávaj a vyčesávaj… Já jsem odolávala půl roku a pak jsem je chytla taky. To jsem pak musela na pár dní vždycky do Čech, protože tady to vždy jako zázrakem zmizelo… Nikdo si neumí představit co to bylo, když jsem s těma dětma šla třeba do obchodu a z mojí vejšky viděla, jak jim to přebíhá po hlavě, vždycky když se poškrábaly, tak měly nějakou tu potvoru za nechtem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 09:28

Ahoj holky
Hildo - no to je teda humus. U Verči ve škole jsou taky každou chvíli, takže vždycky preventivně myjeme nějakýma přípravkama.
Jinak už mám rovnátka, manžel mi říkal, že vypadám jako puberťák :lol: Zatím je to dobrý, ale prý to za chvíli začne bolet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.6.07 09:39

Hildo tak to je síla to by mě asi … :evil:

Miiri dík za radu (to by mě nenapadlo :oops: )to já dnes koupím nějaký ten přípravek a preventivně stím Natálce umyju vlásky!

Kdy mi metřík přeskočí do 5.měsíce??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 09:42

Kačíku - 17+6. To máš za dva dny. Já už půjdu v úterý do 6.měsíce :lol:
Najednou to nějak utíká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
22.6.07 09:57

Tak to je super a jak to že máš takový přehled kdy začíná jaký měsíc? :lol:

A co rovnátka bolí?Přeji ti ať tě ta bolest obejde :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.07 10:01

Miiri jak to vis stema mesicema?
Noo stejne mi prijde ze to moc neutika:(

Tedy holky dneska je mi pekne mizerne…hlava mne tresti, zaludek na vode a krece v brisku:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 10:05

Holky ty měsíce jsem vyčetla z nějakého příspěvku tady a emiminu. V naší diskusi jsem je někdy u začátku uváděla, podle metříku to sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
22.6.07 10:24

Ahoj Těhulky. :D
Já jsem ostuda, ani nestíhám dočítat :oops: Teď se o to pokusím a přihodím seznámek :wink:

A ještě se musím pochlubit, moje maličkost dneska slaví narozeniny :D Ale na žádnou pitku to nevypadá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
22.6.07 10:24

Čauky,čauky,

hlásím návrat z KO - vše v pořádku a už mám jen půl kg pod původní váhu,takže roste mimi i já :!

Další KO mám už 3.7. protože pak jedu na dovču a míjíme se s dr.,který se vrací až 6.8.- a to by už bylo dlouho (pro mě teda ne,ale pro dr.jo) :lol:

Koupila jsem ty borůvky,takže odpoledne peču :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.07 10:29

Martasku vse nej nej nejlepsejsi :-)

Mino a v kolik, ze to mam prijed na kolacek :?: :?: :P
ty jo to je nespravedlivy vcera jsem se vazila sice vecer, ale mnela jsem 8 kilo navrh :( a pak Miiri rika ze to nejni videt :( :( za chvili mi doktor napise dietu :oops: Tak taky dej pupicek :! :!

A kde jsi koupila boruvky????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
22.6.07 10:34

Marťásku - přejeme Ti všechno nejlepší!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 10:41

Marťásku - všechno nej nej nej :srdce:
raveno - myslím že ti dr na váhový přírůstek nic neřekne, pomalu začínáš 6.měsíc, tak o co jde? Já mám 6kg. A bude hůůůůř :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 10:43

Míno - gratuluju ke kontrole a co nějaké fotečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
22.6.07 10:48

Ještě jsem Vám chtěla napsat, že jsem objevila v únoru 2008 Kikiju, vypadá to, že se ji podařilo znovu otěhotnět.
Kikijo - moc držím palečky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital