LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
21.6.07 20:29

jo, to je dobrý - mají tam dobrý hlášky :lol:
No já se dívám jen do monitoru, jelikož mé přerostlé miminko spí a pokud není večeře, tak NEBUDIT
Stejně ho obdivujju - má noční, příjde v 6 ráno, spát jde kolem osmé, budím ho po 14té a pak jde v pět zase spát.A to ho budím tak kolem 21…MEDVĚD :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.6.07 20:32

Miiri - brrr, tak to si teda užij 8)
Já bych rovnátka potřebovala jako sůl, ale to vydrží až příští rok :oops: :wink:
Hele, holky, my už jsme nakecaly 200 stran :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: (teda 201 :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
21.6.07 20:33

TAk ja mam v PC TV kartu takze surfuji i koukam na tv.......... :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.6.07 21:37

Ka-tko to máš pěkně zmáknutý. My máme PC v předsíni, tak nakukuju do obýváku na televizi. Říkala jsem si, že mi asi v těhu a s malinkým mimi ty rovnátka rychleji utečou. Nemám nijak zvlášť křivé zuby, ale hodně hluboký skus, takže si otiskuju horní zuby do spodního rtu. Dr mě děsil, že se tam může vyvinout nádor, takže buď rovnátka, nebo vybít přední spodní zuby a udělat můstek tak, aby upravil ten skus. Tak to raději rovnátka a říkám si, čím dřív, tím líp. Doufám, že mi manžel dá ještě pusu, nedovedu si to představit a on taky ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.6.07 21:47

Miiri s rovnátkama dát pusu je v pohodě - jen jedna věc jde obtížněji :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.6.07 22:05

teda Míno :oops: :wink: :lol:
Tak na druhou stranu můžu být ráda, že je teď nemám, co? :wink: Bych pak byla „hendykepovaná“ na ruce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
21.6.07 22:08

Napoly ale já myslela čištění zubů - je s tím děsná práce a kazí se moooc zuby :lol:

pa,pa dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
21.6.07 22:10

však co jsi myslela??? Já to samé :wink: :lol: :lol: :lol: Právě, že by mě z toho čištění pak hodně bolely ruce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.6.07 22:31

Hele Napoly a Míno, vy dvě toho nenecháte, co? Nebýt toho, že mě dr v poradně prohlídne, tak zarostu asi mechem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
22.6.07 08:00

Dobré ráno,

Hildo - gratuluji k Honzíkovi!

Míno - Špejchar v Ústí nad Labem vřele doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.07 08:05

dobry ranko :D
tak jsem si vyfotila „pupicek“ asi tak za mesic se nevejde do objektivu :( :( pridam do galerky

Jarouchu taky chodite na steaky? Fakt to bylo zradilko :D

tak zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
22.6.07 08:08

Raveno, právě že chodíme. Maso je prostě maso. Ale jen občas, protože se odtud valím jako koule. Když mně je líto jim tam něco nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
22.6.07 08:13

Dobré ránko, já mám tak ráda pátky :! :! :!
Pracuju jen do oběda, pak šlofíček a večer jedeme ke kamarádce na chatu do Jeseníků. Hrozně se těším, už jsem dlouho nikde nebyla.
A mimouš pořád nekope :cry: :cry: :cry: Včera jsem četla v knížce, že mimča reagují pohybem na vysoké náhlé zvuky, tak jsem je zkoušela vydávat (si mě představte, jak ležím na koberci a vydávám zvuky:)), ale stejně nic. Akorát jsem si připadala jak idiot. Fakt už by mě nějaké to hýbnutí uklidnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
22.6.07 08:23

Zuzajdiku to Viktorka reaguje na napapani :D kor kdyz sedim u stolu… asi to bude malej otesanek :D :D :D

Jarouchu taky jsem do sebe natlacila vsechno na taliri :D , mela jsme stejnej pocit, ze jim tam nemuzu nic nechat, ze by to byl skoro smrtelny hrich :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.6.07 08:23

Ahoj holky,
Zuzzajdiku, to čekání je šílené. Já už jsem se pozorovala od 15. týdne, ale to příjde, uvidíš a ještě si toho užiješ až až až :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí