LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1686
25.6.07 09:12

raveno - gratuluju k 6 :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Já bych měla přeskočit snad zítra, nedávno jsme tady s Hildou slavily přechod do 5.měs. a najednou už je tady 6. :lol: :lol:
Napoly - to je super, že se to hýbe, ale jak říká Ka-tka, začněte stěhovat co nejdříve, ať si to nerozmyslí.
Jinak máte pravdu, najednou je tady nějak lepší vzdoušek :oops:
Míno, jak píšeš - teda jestli se budu někdy chovat jako moje máti nebo jako některé vaše tchýně, tak si za to můžu sama, jak mě budou mít děti rády a jak se ke mně pak budou chovat. Vždycky říkám manželovi, že když se začnu chovat jako moje máma, ať mi raději hned jednu vrazí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 09:32

Sem přesvědčená,že kdyby se naše matky a tchýně sešly na chatu jako my,tak nás tak budou drbat,že ty naše hlášky o nich jsou slabej odvar :lol: Takže je nešetřeme a do nich :! :lol:
A že jednou budeme starý protivný matky a tchýně zas my,tak to si taky pište :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.6.07 09:35

Krasny ranko tehulky
Napoly uz bal a rychle se stehuj, protoze matinky (moc dobre znam) nekdy (v meme pripade porad) meni nazor podle toho jak se vyspi nebo co zrovna snedly :D …rozhodne to neodkladej, az bude prestehovany uz to nemuze vratit :wink:

Miiri mne neprijde ze to moc utika:( ale asi je to tim ze se moc tesim a vsechno chci hned :oops: :oops:

Mino jooo priveze jeste mi to nasklada do skrine, zkontroluje jak mam poskaladany ty co mam, pripravi spravne tasku do porodnice a jeste bude cekat ze ji 1/2 dne budu dekovat :evil: :evil: brrrr uplne mi z toho naskocila husi kuze…a to uz jsem nekolikrat celkem durazne rikala, ze vse co bude mala nosit chci vyprat v 1 prasku, aby se pripadne poznalo jestli ji nebude delat nejaky problemy a ze si musim sepsat seznam co mam a co jeste musim dokoupit… Nooo a to jste nevideli reakci kdyz jsem rekla ze si pak v srpnu vezmu kocarek domu!!! malem 3 svetova, ze v zadnem pripade nebo se stane neco hrozneho a do smrti si to budu vycitat!!! Ono ji asi preskocilo, pry ho chodi kontrolovat kdyz jde kolem pokojiku…kocarek ma totiz nozicky a vyskocil by z okna :D :D :D
ted uz se jen modlim aby neco z toho nezdedila nase Viktorka…

Ja porad doufam ze se mi podari najit zlatou stredni cestu neco mezi tchyni a matinkou!!! A porad mam jeste sanci ze se mi to povede :D malicko naivni :D :D a kdyz to zkazim tak dobre mi tak ze o mne budou takhle smyslet :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 09:40

Dobré ránko těhulky! Mám za sebou skvělý víkend na chatě u kamarádky v Jeseníkách, výlet, lenošení, opíkání nad ohněm (to už jsem nedělala tak pět let, teď už vždycky grilujeme..). A včera jako návdavek koncert Čechomoru a pak Kryštofa. Fakt super…
A teď zase do práce :cry: :cry:
NAPOLY, skočím teď do té Flóry, po desáté dám vědět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 09:47

Raveno já si myslím,že u Napoly může nastat ještě jedna častá věc-nekonečné připomínání co pro ní tím přestěhováním udělali a že jsou za to nevděčný.Aspoň tak jsem to z domova znala já.Cokoliv jsem si chtěla osobního pro:,–(it,tak přišly výčitky a dost zákeřné - to já bych nikdy svým rodičům neudělala,nemyslíš na naše zdraví,nemůžeme kvůli tobě spát ........ a nakonec to nejhorší - jestli se rozvedeš tak tě neznáme....... a tak se neznáme. Už to přebole.MOckrát sem myslela na to,že snad nemůžu být jejich,že dokážou do vlastního dítěte kopnout........Se moc omlouvám,že tu tím otravuju.

Kde je to slibované sluníčko :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.6.07 09:54

Mino to mas bohuzel pravdu :( taky znam nekoho (snad s tim nejhodnejsim srdcem) s podobnym osudem jako mas ty s mamou… trvalo to hodne let nez to vzala a prestala se snimi stykat a tim ji prestali i ublizovat…je to strasne smutny…tak se drzte!!! Nikdy jsem nepochopila jak vlastni rodice muzou svy deti tyrat a je jedno jeslti fyzicky nebo psychicky, proc si je pak porizuji :?: :?: :?:

ja proti neslunicku nic nemam, krasne se mi funguje :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 10:24

V neděli jsem skočila do páteho :lol: A jak se tak raduju,tak tu hned všichni hlásíte jak skáčete do šestého a já blednu závistí :wink: Ale fakt to utíká :!

Holčiny kdy se chodí na ten cukr :?: Až se vrátim z dovči budu 23.t. a můj dr.tu nebude 2týdny,takže k němu půjdu až v 26.t. A není to pak pozdě :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.6.07 10:26

Někdo tu volal sluníčko??? TAK JSEM TADY :wink:
No až jsem se sama divila, že to šlo tak hladce 8) Asi to bylo tím, že jsem jí řekla, že jí NIKDY neodpustím, jak reagovala na to, že bude mít vnoučka a ne vnučku! Příští týden má můj drahý dovolenou, tak budem vyklízet chodbu :arrow: to, co tam matinka nakřečkovala (samej zbytečnej nábytek) a vyměnit se chceme tak v srpnu. Bude nás to stát minimálně 30 000 :? …ale budem ve svým :potlesk:
A taky mě napadlo, že to začnou vyčítat ..nebo s tím spíš počítám, ale už nebudeme kolem nich procházet (z venku šupnem rovnou domů), takže když nebudeme chtít, tak se neuvidíme 8)
Jo a s tím, ať si to nerozmyslí :arrow: to by mohla zkusit :! :! :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.6.07 10:28

teda vy jste mi daly :wink: - nez ja prisla na to, co znamena „sesta kyticka“ :lol: … ale zavidim, ach jo, taky uz bych chtela byt v sestym, co v sestym, nejradsi bych uz rodila :) . ne ze bych byla tak nedockava (to snad jen u toho prvniho teh.), ale uz bych chtela mit jistotu, ze to mimco ve zdravi donosim.
to vase trapeni s mamkama vam fakt nezavidim, nejhorsi na tom je, ze na tu tchyni clovek muze byt nastvanej bez vycitek, protoze ji nic nedluzi, ale na mamu… no, nemate to lehky holky.
katko, s tim magnezkem uz jsem to vyresila - od vecera jsem to zacala brat jen po pul tablete - a problemy prestaly! asi proste nesnesu tak velkou davku najednou.
jinak mi dnes prisly vysledky z endokrinologie a hormony mam v norme, takze JUPIIIIIIII :lol: :! dal mam brat v tehotenstvi i pak pri kojeni jodid, a na kontrolu az po sestinedeli. tak to je konecne dobra zprava!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 10:30

Jsem si odskocila nakoupit

Mam slehacku :-D

Mino, ja pujdu na cukr az kolem 26tt, Ko mam az 24.tt takze pak nejak. a je to jen krev po snidani, doufam, ze me na nejake OGTT hnat nebudou, to bych neunesla, fuuuuuuj sladke :-D

koupila jsem si tresku v majoneze, jestli se po ne nepos… tak uz nevim
I kdyz dnes rsano jsem byla, ale bylo to jakoby nebylo

U nas slunicko nikde, a to uz peru druhou pracku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.6.07 10:30

mino, ja myslim v pohode. mne sestra rikala, ze na to posilaji po 25.tt, takze muzes byt v klidu. ale na to stejne nepujdes ke svemu gyndr., nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 10:40

Tak NAPOLY, ve Floře je to tak, že jsou tam každé pondělí předporodní kursy s cvičením nebo plaváním, a to takhle:

10-11 povídání
11-12 plavání
14-15 cvičení s balony
15-16 povídání
16-17 plavání

Můžeš si nakombinovat povídání s plaváním nebo se cvičením, případně cokoliv samostatně. Ceny jsou:

plavání + povídání 190,–
cvičení + povídání 160,–
jen plavání 150,–
jen cvičení 120,–
jen povídání 120,–

Povídání má celkem 11 lekcí, nechce se mi je vypisovat, ale týkají se prostě těhotenství a péče o dítě. Dnes jsou u páté, ale dá se klidně ještě začít as ty čtyři první pak dochodit na konci.
Výhoda: platíš jen ty lekce, na které přijdeš. Vždy při příchodu. Vede to porodní asistentka.
Zjistila jsem, že moje pojišťovna na tohle přispívá až Kč 1000,–-, takže mi vlastně půlku zaplatí:) Já do toho jdu, začínám dnes..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 10:41

Tady v Lípě se chodí přímo na biochemiii do nemocnice,vloni byla ségra a měla z toho hrozný zážitek - dvě hodiny sezení v čekárně :!

Katko ty si zahráváš s tou majonézou,ale já takový jídla taky můžu- sem schopná mít tatarku namazou jen tak na chleba :lol: :lol: :lol: A s tou šlehačkou navrch to máš dneska na hajzlíku tutový :wink:

Hele sluníčko Napoly, tak až se přestěhujete tak ti přijedeme udělat kolaudaci :lol: a pořádnej bengál :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 10:44

NAPOLY, u mě ta Flora vyhrála hlavně proto, že ji mám asi tři minuty od kanceláře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.6.07 10:45

Mino ja mam napsano ze se tam mam dostavit nmezi 24-28 tt…takze to stihnes s prehledem:-) a navic sestricka rikala ze kdyz se zapomene jde to do nejakyho 30-31 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí