LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
25.6.07 16:56

No nas mladej je Jan Petr, ale to je krtenej, takze ofiko ja Jan

Mne se taky libi tahle kombinace a klidne bych to dala oficialne,........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
25.6.07 17:00

miiri, muzes dat dve jmena, ale on pak oficialne bude muset pouzivat vzdy OBE jmena - ve styku s urady apod. ja bych taky rada dve jmena (pro kluka Matyas Jan), ale tohle me odrazuje (kdyz pominu, ze to neprojde ani pres manzela :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.6.07 17:11

Miiri Oliver Jan zni opravdu skvele…mne se Oliver taky strasne libi, ale tatka byl za:,–(ne proti, ti chlapy tomu vubec nerozumnej… Taky u nas byl Honzik na seznamu je to taky pekny jmeno,ale maji ho znami a jeste jich je strasne moc… takze hlasuji pro OLIVERA A jak psala Kata da se zdrobnelit sice je toho min nez u Honzika, ale zas o to je to originalnejsi!!
Jestli bude muset pouzivat obe a mate kratky prijmneni je to jedno…Jan ma jen 3 pismenka

U nas zustal pro porodnici Kubik :-) Takze uz jen aby neprirostl Vikouskovi ten pindicek to bychom asi pene cumeli :) :)
Nooo ani uz radsi nevnimam co v mem okoli rikaj na Viktrorku vcetne rodinnych prislusniku, ale uz je jisty ze mi to tatka podepise bude to Viktorka…v CR jich je asi 3000 coz taky jde:-)

gratulace k princeznam:-) tak baby zas vedou

Miiri na to srdicko posilaji vsechny? mne nerekli jeste nic a na kontrolu jdu ted ve ct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.6.07 17:41

Holky moc vám děkuju za pozitivní reakce na Olivera :lol:
raveno-nevím jestli posílají na echo všechny, ale já tam jdu, že jsem měla v tripple nízké HCG a nejdu na plodovku, tak aby měli jistotu, že srdíčko je v pořádku. Na UTZ ve 20tt vypadalo, že je vše OK, tak snad to zítra dr potvrdí a budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
25.6.07 18:27

Tak hlásím, že jsem se vrátila z kurzu pro budoucí maminky. Naskočila jsem do páté lekce, dnes bylo téma nemoci a úrazy dětí a jejich řešení. Je fakt, že si to člověk může někde přečíst, ale bylo příjemný tam posedět a poslouchat. Vede to moc sympatická ženská. Po hodině povídání byla hodina cvičení v bazénu, byla jsem v něm tak asi po pěti letech, tak uvidím, co mi to udělá s kůží. Ale teď je mi fajn, už jsem si doma umyla vlásky, hledím na Kluky v akci a jsem taaaaaaaaak příjemně unavenáááááááááááá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 18:33

Ahojky,

nejdřív gratulace holkám k holkám :lol:

Zuzajdíku moc děkuju,my to asi vyřešíme úplně jinak. Zrovna dneska se přítelovi ozvali z jedné firmy a pozvali si ho na čtrvrtek,tak třeba ještě nakonec změní od 1.7.zaměstnavatele. A jak to bude v listopadu si zatím necháme pro sebe a budeme to řešit na poslední chvíli (myslím jeho nástup na mateřskou)-ale já doufám,že by se to dalo v této firmě nějak skloubit i s mojí prací.

Jinak Miiri já jsem jednoznačně pro Olivera,ať už s přívěškem Jan nebo bez. Přiznám se,že jméno Jan mně osobně blízký není,nevím proč,prostě není.

Jééé,další Sofinka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
25.6.07 18:54

Míno ,
tu Sofii vymyslela tchýňka (jeden z jejích mála dobrých nápadů :wink: ) a je to jediné exotičtější jméno, se kterým manžel souhlasí, tak jsem se toho hned chytla. Kdyby bylo na mě, byla by to Ariana nebo Ariela, ale to je u nás bez šance :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
25.6.07 19:12

Gratulace k holcickam !!! :srdce:
Miri , jednoznacne Oliver :!
My zatim vybirame ze sirsiho seznamu kandidatu:
Marian, Kristian, Jaroslav, Alexandr, Patrik :roll:
Co vy na to??? Prijmeni bude mit kratky a takovy „mekky“ - tak proto ty R :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
25.6.07 19:12

teda to fakt čumím, jak nám to s těma vytouženýma holčičkama a chlapečkama vychází… 8O :potlesk:
Což mi připomíná - gratulace k dceruškám :dance:
zuzajdiku - takže dobrý?
Miiri - Oliver…krásný a málo používaný jméno…co řešit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.6.07 19:37
krisulka píše:
Gratulace k holcickam !!! :srdce:
Miri , jednoznacne Oliver :!
My zatim vybirame ze sirsiho seznamu kandidatu:
Marian, Kristian, Jaroslav, Alexandr, Patrik :roll:
Co vy na to??? Prijmeni bude mit kratky a takovy „mekky“ - tak proto ty R :wink:

Krisulko tak z tech jmen se mne osobne nejvic zamlouva Kristianek… navic se mi etremne libi jeho anglicky prepis Christoper :D k ostatnim jmenum mam spis zadny nez negativni vztah

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
25.6.07 19:40

Krisulko chtělo by to vědět přesně příjmení,ale i tak zkusím za sebe - Kristián.

Siamino,já chtěla vždycky Karolínu,už Kuba jí měl být,ale pak jsem jednou potkala paní s malou holčičkou,takovou krásnou,sladkou a ona na ni volala - Sofi. Nikdy by mě nenapadlo,že to může tak nádherně vyznít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.6.07 19:44

Krisulko - ze jmen která píšeš se mi nejvíce líbí Kristián. To jméno je krásné, zvláštní a připadá mi i vznešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
25.6.07 19:47

Holky, teď jsem vyběhla na balkon vše schovat, najednou hroznej vichr a slejvák. Hezky to asi pročistí vzduch. Rozjely se popelnice a flákly to do nějakého Pasata. Jsou plastové, tak snad v pohodě, ještě že moje milované autíčko stojí jinde, i tak ho budu sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
25.6.07 19:56

tady se jen zvedl vetrika trochu ochladilo, ale stejne uz mam kotniky jak bambule:( zitra ma byt pry zima…tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
25.6.07 19:59

TAk u nas palilo slunce a do toho se pustil takovy dest az jsem cumela.........byt tak venku tak si to uzivam :-D

No a ted se trosicku ochladilo

RAveno, nohy nahoru, nejlepe do PRAKu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí