Poradna duly
Jana Čurdová
No nas mladej je Jan Petr, ale to je krtenej, takze ofiko ja Jan
Mne se taky libi tahle kombinace a klidne bych to dala oficialne,........
miiri, muzes dat dve jmena, ale on pak oficialne bude muset pouzivat vzdy OBE jmena - ve styku s urady apod. ja bych taky rada dve jmena (pro kluka Matyas Jan), ale tohle me odrazuje (kdyz pominu, ze to neprojde ani pres manzela
).
Miiri Oliver Jan zni opravdu skvele…mne se Oliver taky strasne libi, ale tatka byl za:,–(ne proti, ti chlapy tomu vubec nerozumnej… Taky u nas byl Honzik na seznamu je to taky pekny jmeno,ale maji ho znami a jeste jich je strasne moc… takze hlasuji pro OLIVERA A jak psala Kata da se zdrobnelit sice je toho min nez u Honzika, ale zas o to je to originalnejsi!!
Jestli bude muset pouzivat obe a mate kratky prijmneni je to jedno…Jan ma jen 3 pismenka
U nas zustal pro porodnici Kubik
Takze uz jen aby neprirostl Vikouskovi ten pindicek to bychom asi pene cumeli
![]()
Nooo ani uz radsi nevnimam co v mem okoli rikaj na Viktrorku vcetne rodinnych prislusniku, ale uz je jisty ze mi to tatka podepise bude to Viktorka…v CR jich je asi 3000 coz taky jde:-)
gratulace k princeznam:-) tak baby zas vedou
Miiri na to srdicko posilaji vsechny? mne nerekli jeste nic a na kontrolu jdu ted ve ct?
Holky moc vám děkuju za pozitivní reakce na Olivera ![]()
raveno-nevím jestli posílají na echo všechny, ale já tam jdu, že jsem měla v tripple nízké HCG a nejdu na plodovku, tak aby měli jistotu, že srdíčko je v pořádku. Na UTZ ve 20tt vypadalo, že je vše OK, tak snad to zítra dr potvrdí a budu mít klid.
Tak hlásím, že jsem se vrátila z kurzu pro budoucí maminky. Naskočila jsem do páté lekce, dnes bylo téma nemoci a úrazy dětí a jejich řešení. Je fakt, že si to člověk může někde přečíst, ale bylo příjemný tam posedět a poslouchat. Vede to moc sympatická ženská. Po hodině povídání byla hodina cvičení v bazénu, byla jsem v něm tak asi po pěti letech, tak uvidím, co mi to udělá s kůží. Ale teď je mi fajn, už jsem si doma umyla vlásky, hledím na Kluky v akci a jsem taaaaaaaaak příjemně unavenáááááááááááá…
Ahojky,
nejdřív gratulace holkám k holkám ![]()
Zuzajdíku moc děkuju,my to asi vyřešíme úplně jinak. Zrovna dneska se přítelovi ozvali z jedné firmy a pozvali si ho na čtrvrtek,tak třeba ještě nakonec změní od 1.7.zaměstnavatele. A jak to bude v listopadu si zatím necháme pro sebe a budeme to řešit na poslední chvíli (myslím jeho nástup na mateřskou)-ale já doufám,že by se to dalo v této firmě nějak skloubit i s mojí prací.
Jinak Miiri já jsem jednoznačně pro Olivera,ať už s přívěškem Jan nebo bez. Přiznám se,že jméno Jan mně osobně blízký není,nevím proč,prostě není.
Jééé,další Sofinka ![]()
Míno ,
tu Sofii vymyslela tchýňka (jeden z jejích mála dobrých nápadů
) a je to jediné exotičtější jméno, se kterým manžel souhlasí, tak jsem se toho hned chytla. Kdyby bylo na mě, byla by to Ariana nebo Ariela, ale to je u nás bez šance
.
Gratulace k holcickam !!! ![]()
Miri , jednoznacne Oliver ![]()
My zatim vybirame ze sirsiho seznamu kandidatu:
Marian, Kristian, Jaroslav, Alexandr, Patrik ![]()
Co vy na to??? Prijmeni bude mit kratky a takovy „mekky“ - tak proto ty R ![]()
teda to fakt čumím, jak nám to s těma vytouženýma holčičkama a chlapečkama vychází…
![]()
Což mi připomíná - gratulace k dceruškám ![]()
zuzajdiku - takže dobrý?
Miiri - Oliver…krásný a málo používaný jméno…co řešit???
krisulka píše:
Gratulace k holcickam !!!
Miri , jednoznacne Oliver
My zatim vybirame ze sirsiho seznamu kandidatu:
Marian, Kristian, Jaroslav, Alexandr, Patrik
Co vy na to??? Prijmeni bude mit kratky a takovy „mekky“ - tak proto ty R
Krisulko tak z tech jmen se mne osobne nejvic zamlouva Kristianek… navic se mi etremne libi jeho anglicky prepis Christoper
k ostatnim jmenum mam spis zadny nez negativni vztah
Krisulko chtělo by to vědět přesně příjmení,ale i tak zkusím za sebe - Kristián.
Siamino,já chtěla vždycky Karolínu,už Kuba jí měl být,ale pak jsem jednou potkala paní s malou holčičkou,takovou krásnou,sladkou a ona na ni volala - Sofi. Nikdy by mě nenapadlo,že to může tak nádherně vyznít.
Krisulko - ze jmen která píšeš se mi nejvíce líbí Kristián. To jméno je krásné, zvláštní a připadá mi i vznešené.
Holky, teď jsem vyběhla na balkon vše schovat, najednou hroznej vichr a slejvák. Hezky to asi pročistí vzduch. Rozjely se popelnice a flákly to do nějakého Pasata. Jsou plastové, tak snad v pohodě, ještě že moje milované autíčko stojí jinde, i tak ho budu sledovat.
tady se jen zvedl vetrika trochu ochladilo, ale stejne uz mam kotniky jak bambule:( zitra ma byt pry zima…tak jsem zvedava
TAk u nas palilo slunce a do toho se pustil takovy dest az jsem cumela.........byt tak venku tak si to uzivam ![]()
No a ted se trosicku ochladilo
RAveno, nohy nahoru, nejlepe do PRAKu ![]()