Poradna duly
Jana Čurdová
KAcherie, 77 cm je normalni velikost a mimi se vejde do dubna urcite a to uz ve fusaku nebude......
jaky kocarek jsi vybrala?
Líbí se mi X-Lander XT v zelené barvě. Neumím si představit, že bych si měla koupit něco jiného, protože žádný jiný mě nezaujal a co je podstatné, tak se hodně líbí i taťkovi. Kočárek mi platí můj kmotr, tak se klidně můžu rozšoupnout, ale pro mě je důležité, aby se mi hlavně líbil
a aby vydržel. No nevím.
Když chodím po městě, tak sonduji, co jiného by se mi líbilo, ale zatím jsem nic neviděla
Katy, děkuji, potřebuji rady zkušených maminek. Nemám tušení, jak prcek roste, ....................
kaccherie, nase aja mela na roce presne 80 cm - a to byla (a je) oproti ostatnim detem v jejim veku dost dlouha.
Asi dnes vyrazím do obchodu, abych si ho znovu pořádně prohlídla, protože jinak nevím a budu prcka nosit asi v tašce ![]()
Děkuji za každé info a velikosti miminek
Katko včera jsem koukala na to baby-cafe. Jednak tam je půlka odsud a moc to tam teda nežije.
Mino, ono loni se nejak neshodli admini emimina a tak se spravkyne rozuhodla seknout a zalozila sve stranky........BC, no a ted hoooodne od:,–( k ni odeslo
Kaccherie, taky si chci koupit X-lander. Mě přijde, že všechny kočárky mají menší tu korbu, ale jelikož to máme na zimu, tak si myslím, že se nám tam ty mrňátka vejdou.
kaccherie , tak jsem vzala aji „denicek“ a vypisu vsechny miry, ono to muze byt pro prvorodicky zajimavy i kvuli velikostem oblecku.
takze miry nasi aji:
pri narozeni: 3.33 kg a 51 cm (ale mam pocit, ze par cm ji ubrali
)
v 6 tydnech: 4.7 kg a 57 cm
ve 3 mesicich: 5.8 kg a 62.5 cm
v 5 mesicich: 7.41 kg a 69 cm
v 6 mesicich: 7.95 kg a 70 cm
pak jsme ji dlouho nemerili, az na tom roce mela 10 kg a 80 cm.
TAk nas Jenda mel narozeni 3900/50
22 dni 4480/52
6tydnu 5530/59
3 mesice 6740/63
4 mesice 7760/66
6mrsicu 8770/71
8 mesicu 9800/75
9 mesicu 10120/75
1 rok 11580/80
musim se pochlubit vyfotila jsem konecne ten fusacek, ale mam problem ho nacpad do kocarku
tak doufam ze se mi tam s Vikousem vejde
![]()

Mino je z toho obchudku v NB…je vazne super a bude v nem teplicko je to beranek…(cena 1800…)
Toho se taky bojím,že až malou narvu i s fusakem do hlubokýho kočáru,tak bude moct tak akorát mrkat. Mám už taky vyhlídnutý fusak,je celočervený a tk jen čekám,až mi fakt v pátek potvrdí XX. Ty brďo,já se ani nebojím výsledku že by to mohlo špatně dopadnout,ale jen toho,že pan dr.měl zamlžené brýle a spletl se ![]()
Raveno je krasny................jen aby Vikouskovi nebylo moc teplo, jestli bude zima jako letos ![]()
Ja mam Emitex 3v 1 tmavemodry.........jen mesic uzivany, kupovala jsem ho pred vanoci… a ted nevim, zda si ho nechat, nebo prodat a koupit jinou barvu.......jenze kdyz ho prodam, tak prijdu o dost penez
Katy, děkuji za odkaz. Teď jsem všechno dočetla a moc vám děkuji za míry vašich miminek. Je to bezva i kvůli oblečkům, protože taky nad vším moc přemýšlím a nechci kupovat málo nebo zase zbytečně. Není to vůbec jednoduché. ![]()