LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
27.6.07 08:02

Držím všem dnes co mají KO palečky :! A že vás je požehnaně :wink:

Miiri když jsme si právě ty dva kočárky porovnali přímo osobně na prodejně,tak přesto jak sem vždycky právě toužila po Cortině,musela jsem uznat,že Jané je lepší. Design je podobný,ale to ovládání je u Jané snažší. Takže už máme definitíva jasno.

Raveno já to studovala celý večer,máš pravdu - baby sence je pro novorozence s jednou podložkou a pak když mimi povyroste přidává se druhá. To je výborný. U Nanny jsem ale toto nedokázala zjistit,nic takového nepopisují a tak si myslím,že to možné není. Tak mám zas brouka v hlavě,radši bych aby šlo pak přidat druhou,protože vím,že ségry malá, pak když byla větší, tím jak se odkulila,tak tropila plané poplachy.

Napoly myslím na tebe :! Výsledek bude určitě v pořádku :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.6.07 08:05

Mino a neda se u nanny koupit jeste jedna deska? Myslim ze jsem to nekde cetla, ze se da prikoupit…jeste se po tom podivam…pokud to nebylo treba jako druha do kocarku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.6.07 08:06

Ahojte

Jsem straaaaaaaaaaaaaaaaasne unavena :-D :lol: :lol: :lol: :lol:

Holky drzim palce na KO

Mino, myslim ze i u nany se da dokoupit 2 deska. a muzes mit jednu v postylce a druhou v kocarku...........nekde jsem to kdysi cetla

Jedu si pro maleho a do cistirny, pak napisu vic o oslave

Ale jeste ted se mi klepou kolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.6.07 08:12

Jo,jo,to jo.....ale,nedají se vzájemně propojit na jeden ovladač. Musíš mít jednu desku třeba v postýlce,druhou někde jinde (ale kočár je taky blbost,protože musí být úplně v klidu,nesmí ani foukat vítr-jinak to dělá poplachy) a přenášíš ten ovladač mezi deskami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.6.07 08:13

Ježiš Katko,já úplně zapoměla - okamžitě piš a přeháněj-co bylo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.6.07 08:15

Mino tak tady pisou o 2 podlozce http://www.jablotron.cz/nanny/cz … jenze asi jen jako druha na jine misto, o tom ze by obe mohli byt v 1 postylce a fungovaly tam nic nepisou…zkusila bych napsat email primo vyrobci :-)

taky jsem se docetla ze nesmi byt vibrace..to nevim jak udelam kdyz mi celej den budou vrtat do baraku:( vim jaky to bylo sileny kdyz to delali nasim:(

taky Vas jsem se chtela zeptat jestli stim nemate zkusenosti, kdyz budeme mit mimi, nejsme sezdany a trvaly bydliste mame kazdy jinde (i kdyz bydlime spolu) muzu zadat na socialce vic jako svobodna matka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.6.07 08:23

Raveno já nevím jak to je s dávkama. Neberu ani přídavky,nic. Já sem takový hodný sponzor, z daní naší firmy musejí mít na FU radost. :lol:
Ale pozor,pokud nebudete žít jako ve společné domácnosti ,tak si Kuba nebude moct Viktorku uplatňovat jako vyživovanou osobu - tedy nemůže mít nižší daně (dnes je to měsíčně 500,–KČ)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.6.07 08:25

RAveno, ja bych na to nespolehala, na socialce delaji kontroly, kvuli tomu, ze hodne obcanu zneuziva rozdilne trvale bydliste k obohacovani se- vime kteri, zejo???

Radeji bych to tak nedelala........

Uz fakt jedu

ZAtim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.6.07 08:40

No mi to bydliste mame jinde, protoze jsme neschopny si ho dojit zmenit :D nejdriv jsme chteli pockat na svatbu, abychim nemenily 2× doklady (coz jsme nejak prekombinovali :P :P ) a navic se ted Kuba rozhodl ho nechat u rodicu, protoze se tam stejne casem budeme stehovat, az nam nas bytecek bude maly :D, bude to sranda jedina Viktorka bude mit trvaly bydliste v nasem byte, no asi si tu obcanku taky vymenim…kdyz bude cas litat po uradech a svatba v nedohlednu :(

No jo myslela jsem si to, ze v tom bude hacek, ze nebude stacit jen nebyt svoji (stejne by mi neverili, ze jsme to jen nestihli :-))…ale klidne bych se taky obohatila, kdyz uz jsem odvedla za tech par let prace takovy sileny prachy!!! Takze ani prodlouzena materska se mne netyka:(

Mino nam taky nic nedaj, protoze se bude pocitat muj lonsky prijem…coz je fakt spravedlivy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
27.6.07 08:50

Raveno tak v tomhle ti poradím, při Aničce jsme to taky řešili. Není podstatné kde máte trvalý bydliště ale to, jestli spolu žijete. Pokud ano, tak nemůžeš žádat nic navíc. Dělaj se namátkový kontroly a stačí, aby našli 2 odestlaný postele a chlapský věci ve skříni a je průser. Potom se ty dávky musí zpětně vracet. Jo a malá bude mít trvalý bydliště tam kde ty, dítě ho má vždycky podle matky. Jde akorát o příjmení, pokud chcete, aby se malá jmenovala po příteli, tak si to musíte před porodem vyřídit na matrice. Když to neuděláte, tak se malá bude jmenovat jako ty a řeší se to pak zpětně třeba za tejden :D
Napoly držim všechny pěstičky ať to dobře dopadne :D
Adel a Marťásku taky držim a už se těšim na všechny ty dobrý zprávičky :D
Kikijo JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :-) všechny ti moc držíme pěsti aby to tentokrát dobře dopadlo. Hlavně buď v pohodě a nenervuj se :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
27.6.07 08:52

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
JSME V POŘÁDKU :! :! :! :! :! :! :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
27.6.07 08:53
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
27.6.07 08:59

Napoly super to bychom meli oslavit!!!! :-) :-)

Hildo diky, ale moc jsi mne nepotesila :( i kdyz jsme si to myslela… ze ty moje odvedeny penizky nejsou pro mne ale pro jiny :D :D :D
O matrice vim chystame se tam v srpnu… Noo a to jako ji automaticky nahlasi k nasim? To ji nemuzu nahlasit k nam domu, i kdyz mam bydliste ofiko jinde???? To jsou zmatky…no tak si zkusim predelat obcanku jste pred porodem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
27.6.07 09:03

JO JO, TO BYCHOM MĚLI…KDE JE ZUZAJDIK S TĚMA RYCHLÝMA ŠPUNTAMA :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tu ránu, jak mi spadl šutr ze srdíčka muselo být slyšet snad až na Ukrajině :! :! :! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
27.6.07 09:09

napoly, to je PARADA :! :D :D :D :-)
ale my jsme to stejne vedely, ze ti to dobre dopadne, ze jo holky :wink: :?:

ja jdu na ko az odpolko. nam se to dneska dobre seslo, ze ted rano ma aja kontrolu na neurologii, tak tam s tatinkem jeli. jsem zvedava, jak to aja zvladne, obcas tam predvadi sceny, kdyz ji pani dr. klepe tim kladivkem a pak ji ho nechce pujcit na hrani :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí