LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1347
27.6.07 18:50

Adelin neboj, výsledky budou OK a ty se budeš těšit z kluka jako buka!!!! :lol:

S tou únavou je to asi u všech stejné! Já jsem včera ušla asi 4 km a byla jsem z toho docela unavená! A to nemluvím o práci doma…to se mi ještě k tomu moc nechce, takže když se to sečte, má výkonnost je na bodu mrazu!!!! Ale co bychom pro ty naše kuřátka neobětovaly, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.6.07 19:40

Chvíli tu nejsem a to je novinek :!

Takže chlapečkové zas začínají válcovat holčičky - gratuluju Marťáskovi a Adel :srdce:

Raveno,ano,příští středu máme rodinný mejdan s překvapením :lol:

Tak Katko :?: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.6.07 20:13

No takze :-D

Cekala jsem na Vladu do 19.30, holt pracoval dlouze, takze jsem se vykoupala, nalicila, hezky oblikla, navonela, no proste udelala jsem vse abych trochu vypadala hezky. a ze to bylo usili :-D

Pak prijel domu a hned mi ve dverich rikal, at jdu, ze nemame cas.........pri ceste k autu mi nezapomnel poznamenat, ze mam skrable auto- jsem si vubec nevsimla, nekdo me odrel :(

No a cestou do Liberce zacal probirat co bych delala kdyby mi rekl, ze ma nejake dite mimo...... nezabili bysteho????? V den vyroci???

No a pak sme zapluli do ambiente, podrzel mi dvere, malem me nesl v desti, ale rozmyslel si to..... asi by ho seklo v zadech :-D
V ambiente nas cekal stul a na nem krasna kytka s ruzema..... byli 3

Dali sme si koktail, ale nealko, no mojito bylo skvele, pak predkrm, a pak vyborne teleci medailonky- to jsem mela ja a Vlada tygri krevety- taky vyborne

Po jidle dlouho nic, a pak jsem malem zalezla pod stul......... :-D Cisnici sli k nasemu stolu s dortickem a na nem takova obr prskavka v obalu. no krasa, vsichni hoste koukali co se deje
No dost mi nechutnal, bo jsem se precpala, ale stihla jsem se o tu trubku popalit :-D

TAkze tohle byla vecere a pak sme jeli domu........
no a co se delo dal je uz bohuzel s hvezdickou.........ale muzu rict, bylo to jak zamlada, bricho nebricho.......a hlavne ten pozdni prichod domu si pekne vylizal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
27.6.07 20:53

Ahoj holky, teda, vy jste se dnes zase rozepsaly :! :!
Napoly, Adel, Marťásku, gratuluji ke skvělým novinkám.
Já jsem dnes byla na otočku v Opavě, je to jen 80 km, ale po hnusné cestě, samá vlnka, zatáčka, atd. Byla jsem z toho řízení tak vyřízená, že jsem pak přišla do práce, dala si velké kafe, to vůbec nepomohlo, takže jsem to zapíchla, šla domů a okamžitě usnula. Až teď začínám fungovat. A jdu konečně na ty špunty :! :!
Zítra se opět plnohodnotně zapojím do drbání 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.6.07 21:01

Katko to je romantika, nejvíc závidím ty medajlonky :lol: No se fakt vytáhl,to musíš uznat. To bych mu i ten pozdní příchod pro tentokrát prominula :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.6.07 21:03

Mino, ja mu to taky odpustila :-D

Zuzajdiku, nech si chutnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.6.07 21:12

TAk ja jdu spat...... v tv nic neni, chjo

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
27.6.07 21:24

Holky, hledím na Růžovku ze včerejška a u toho projíždím internet. Vy budete kupovat ty monitory dechu i když mimčo nebude mít žádný problém? Nerozumím tomu, jak moc je to nutné nebo užitečné, tak chci vědět vaše názory.. Prosím, prosím. A%t něco nezanedbám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
27.6.07 21:34

Zuzi já tedy učitě. Příjde mi to dnes už taková samozřejmost jako u auta airbag (možná je to hloupé srovnání,ale obojí může zachránit život). A syndrom náhlého úmrtí může postihnout i úplně zdravé mimi. Při dnešních cenách výbavičky už ty 3 tis.navíc nejsou tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3765
28.6.07 07:00

Ahoj, Míno můžeš mě doporučit od jakýho výrobce tu dečku kupovat. Taky o ní uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.6.07 07:27

Čau holky :D
Adel mooooc gratuluju, to je bomba :D
Katko teda ty máš doma romantika :D To je dobře že jste si tak užili a ty medailonky bych si taky dala :D
Zuzajdiku já monitor nekupuju, při Aničce jsem ho taky neměla a osobně ho považuju za zbytečnej ale nikomu to neberu. Já se stejně budu pořád budit, takže mě to na klidu nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.6.07 07:48

Krasny ranko tehulky :P
Kato to je skoro jak z cerveny knihovny :D nooo to se u nas stat nemuze, ale kupodivu vcera zas byla laska, pane jo po 2 za tyden to uz tady od ledna nebylo :D :D a uplne jsem koukala na to jak driv resil brisko (a to ve srovnanim s tim dnesnim skoro zadny jeste nebylo) tak jako by se ho prestal bat a jeste si delal srandu ze ma vlastne 2 baby v posteli :D :D :D ze se ma…no konecne!!!

Janni myslim ze jsou 2 dostupni Nanny (cesky) a pak BabySence… ja budu mit ten BabySence. Jinak si myslim, ze to v podstate vyjde na stejno. Vyhodu Sence vidim v tom ze se na 1 pristrij daji napojit 2 desky kdyz se z prcka stane cetovatel… Cenove je rozdil cca 1000 Kc…

Zuzajdiku ja ho chci, protoze jsem hysterka a prvorodicka :D 100% jistotu mi to neda, ale budu mit pocit, ze jsem udelala maximum abych miminko pohlidala a hlavne jak pisou maminy vnitrni klid kdyz vidi zelene blikajici svetylko na postylce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
28.6.07 07:50

Dobré ráno těhulky,

Katy, tak to je opravdu jako ze zamilovaného románu. Taky bych si něco takového nechala líbit :wink:
Hezký den všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 08:19

Dobré raníčko,

Jani24 to se ptáš té pravé,měním názor ze dne na den. Ale jak jsem nad tím přemýšlela a porovnávala výhody a nevýhody,tak to o několik příspěvku výše přesně popsala Ravena - koupím BabySence,protože je vhodný i pro větší děti (dají se propojit dvě desky prakticky po celé postýlce a ty dvě desky jsou již v ceně - což u Nanny není,druhá se musí extra dokupovat a hlavně nejdou propojit dohromady).

A taky dávám na doporučení ségry,která rodila před rokem. Nemohla si dečku vynachválit. V noci jedním okem jukla jak na ovladači bliká zelené světýlko signalizující,jak mimi dýchá a s klidem znovu usnula.Když si vzpomenu,jak jsem kolikrát do kluků štouchala ,abych zjistila jestli jsou vůbec na živu,tak mě za ten monitor vyhozené peníze nepříjdou.

Ale je to na rozhodnutí každé. Nechci nikomu nic vnucovat,ani nic hájit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 08:30

ahoj holky,
me teda rozesmalo, jak se vsechny rozplyvate hlavne nad tema medailonkama :wink: , je videt, ze v tehu jsou jine priority :lol:

k tomu monitoru, mino, ty mi to uplne beres z pusy, taky jsem to prostudovala a mozna zainvestujem do baby sense, je fakt, ze ma lepsi rozmer tech desek. ale je drazsi teda ne o 1.000, ale podle kramu od 1.500-2.000, jak jsem se divala :roll: . jinak zuzajdiku, jde spis o ten pocit, ze muzes v klidu spat. ja jsem to tu uz myslim psala, nase aja prvni pulrok blinkala skoro po kazdem kojeni (a nemyslim ublinkavani, z ni to litalo, kdyz mela formu, treba az metr od postylky :roll: ), takze jsme hlavne ty prvni dva mesice moc nespali, porad jsme ji hlidali, jestli se nedusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí