LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
28.6.07 08:32

Aha, já jsem až do teď myslela, že tu dečku budu kupovat jen když bude nějaký problém. Teda, vy ty moje názory měníte kždým dnem… No, momentálně to vidím tak, že monitor dechu zatím asi nekoupím a uvidím, jak to ponesu. Pokud bych pořád k mimču lítala, tak ho koupím dodatečně, to by asi neměl být problém. Samozřejmě, pokud se mimoušek nenarodí s nějakým problémem, to by pro něj hned táta uháněl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 08:37

teda ale ja mam ted problem s tim jmenem pro kluka :roll: . kdyby byla holcicka, tak jsme to meli vyreseny hned, proste by to byla dorotka, to se nam libilo obema. ale na jmenu pro kluka se nemuzem shodnout.
ja chtela vdzycky matyase, manzel je tvrdosijne proti, protoze jeden jeho znamy se tak jmenuje a je to hroznej magor (stupidni duvod, co?). navrhuje jaroslava, coz je pro me jedno z nejhorsich muzskych jmen, jarda, jarous, to zni skoro hanlive :roll: . to zase nezkousnu ja.
tatinek nechce ani vojtiska, simonka, adamka, ach jo. jakz takz jsme se shodli na benjaminovi, ale nejak se s tim jmenem porad nemuzu szit, nedovedu si to predstavit pro to uplny miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.6.07 08:42

Adel, my pro kluka taky vůbec nevíme… Holka by byla Barunka, to je jasný, ale ta to nebude.. Ve hře je zatím Tomáš a Petr, ale fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
28.6.07 08:46

Adel kdybych byla na tvem mistě tak bych dala rozhodně Vojtu. To byla u nás varianta č. 2 nebo bych dala Matyáše, protože mu můžeš říkat Matýsek a to je prostě úžasný. Jméno Jaroslav mi spíš sedne k někomu, kdo se narodil před rokem 50. Zdá se mi, že to jméno už je zastaralý… Zkus jít na manžu přes romantickou véču, třeba povolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
28.6.07 08:53

Přeji krásné dobré ráno!

Tak monitor dechu taky kupujeme. U nás je to jasně BabySence. Není o tolik dražší. U Nanny je jen ta jedna dečka a když se dokoupí druhá, vyjde to na 3000,– a BabySence se dá koupit za něco málo pře 3000,–. Stačí projít několik obchodů a člověk zjistí, že se dá ušetřit i několik stovek.

Závidím těm, co mají jasno ve jménech. My se zatím dohadujeme, ale nějak to nevede ke zdárnému konci. Teď nám do toho začal kecat moje budoucí supertchýně a to je konečná. Už aby bylo možné jezdit na dovolenou do vesmíru. Zaplatím jí první třídu bez návratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
28.6.07 08:54

Ahojte

Tak medailonku se vam zachtelo :-D

Jo muj muge je romantik co se tyce vyroci a podobne......ja jsem spise pragmatik, ale to mu nevadi :-D

Monitor, zatim neplanuji, ale pokud bude mit mimi problemy tak zakoupim…nebo da se i pujcit h olky!!!! minimalne na pul roku, treba v porodnicich......zkuste se zeptat.

Adelinoa co Tadeas? Nebo Ondrej? Nebo Martin? To jsou jmena docela hezke......

ZA chvili jdeme k babci, to zas bude :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
28.6.07 08:54

Adelin mym favoritem number one byl vzdycky Matysek, ale tatka je hroznej jeste, ze to bude Vikousek :-) tedy jestli pan dr. mel dobry oci :D :D A Jarda fakt nic moc :( to bych mu taky rozmlouvala…Benjaminek nezni tak zle :wink:
Jooo a taky mne napadlo ze vsichni chvali medailonky :D :D je videt na co myslime :D :D romantika super, ale hlavne jidlo :D :D :D
pomalu mizim na bus, jeste ze nejni takovy vedro…doufam ze nebudete moc ukecany vratim se az vecir a jeste tu budu mit nakyblovanou tchyni:( tak jeste jdu schovat zehlicku…sice zehleni nesnasim, ale jeste vic mi vadi kdyz se sem pririti a nekontrolovatelne a nepovolene mi tu „pomaha“ :evil: :evil:

Zuzajdiku Tomasek je hezci, alespon pro mne :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
28.6.07 08:57

Dobré ránko Těhulky, :D

Adel, moc gratuluji ke chlapečkovi :D Už jsou chlapáci v přesile :wink: Jinak s tím jménem taky nevím. Pro holčičku jsem měla jméno vymyšlené hned. Měla to být Nicol, ale s klučičím jménem se budu muset taky poprat. :D

Kaccherie, trošku si mě „uklidnila“ :oops: , jak si psala o tom bolení bříška při chůzi. Já se totiž s tím taky trápím a včera jsem se zapomněla zeptat doktora, co to je. Ale uklidnili jste mě a já zvolním tempo :)

Jinak já měla včera pěkný večer. Martínek byl u babičky a byl pěkný sexík. A navíc manžel se už vůbec nebránil a chtěl vědět, co čekáme. Ukázala jsem mu fotky a on měl hroznou radost z toho, že čekáme kluka. Hned říkal Martínkovi, že čeká bráchu. Byla jsem pěkně dojatá. Vůbec se s tím netají a všude hrdě vykládá, že bude mít druhýho syna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 09:07

katko, tak tadeasek by mi fakt neprosel :lol: (spis by se mi libil tobias, ale oni ti chlapi maji nejakou averzi vuci jmenum se s na konci…). jinak mame par jmen (ondrej, martin,…), ktera „neurazi“ a nejsme proti ani jeden, ale neni to to, u ceho bych si rekla „jo, tak tohle je presne jmeno pro toho nase mrnouska!“. a treba ten ondrej u nas nejde, protoze mame prijmeni zacinajici na J a to je pak fakt blby na vyslovovani. no je to veda vybrat jmeno :roll: :roll: :roll: .

zuzi, mezi petrem a tomasem nevim, mozna spis ten tomas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 09:08

jarouchu, prosim te, kdybys narazila nekde na netu na dobrou cenu u toho baby sense (ale u solidniho obchodu), hod sem prosim odkaz. ja vsude videla min. za ctyri tisice, spis za 4.500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 09:13

Ty jména...... to je dílo, a ještě aby to sedělo k příjmění a líbilo se oboum. :lol:

My měli druhou verzi pro kluka Šimon,ale příjmení končí na - on tak to z toho důvodu bylo blbý.

Adel,tvého muže chápu,já mám taky tu úchylku,že jména pojím s jejich jinými majiteli. Dost to omezuje.Kolikrát jde o pěkný jméno,ale buď ho má sousedovic čuba,nebo někdo, kdo mi není sympatický.

Z toho co tu bylo uvedeno,se mi moc líbí Matyáš a Tomáš :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 09:24

adel třeba : http://www.detskydum.cz/ dále viz monitory dechu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.6.07 09:56

Já jsem taky spíš pro toho Tomáše, ale už jsem to tady jednou řešila: problém je v tom, že manželův synovec se jmenuje Tomáš. Ale je mu už 15 a bydlí asi 80 km od nás, vídají se tak 3× za rok, tak snad by to nevadilo..
Kamarádka už mu pracovně říká Tomášek:)
Tomáš byl moje puberťácká platonická láska.. příští sobotu mu jdu na svatbu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.6.07 10:02

Ahoooooj holciny!
hlasim, ze jsem ukoristila priteluv komp 8) tak jsem sem hned jukla - ale tech stran :roll: no, ale neco neslo nepostrehnout:
Martasku, Napoly, Adelin , obrovske GRATULACE ke klukum!!! :pankac: :-) :potlesk: s takovouhle brzo zalozime fotbalovej tym :lol:
Jinac, Adelin , o jmenech mne ani nemluv! schvalne, ze neuhodnete, co je drahousuv favorit?! ano, JARDA :! :roll: ja se fakt picnu! no, jeste se ho pokousim zlomit, ale ztracim sily :? A benjamin je moooc pekny! a da se tak rikat i malymu mimuskovi - Benji, Ben…
No, a posledni zprava, pridavam se do skupiny, ktera jen tise zavidi a vyhlasuje sex za zakazane slovo! :cry: ach jo, kde jsou stare zlate casy… :roll: Takze prosim vas, az tu zas budete licit, jakej to byl odvaz, zretelne to oznacte, at to nebozi abstinujici nemusi cist a trpet uzirajici zavisti! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
28.6.07 10:03

Zuzajdíku já bych v tom problém neměla,jen o té platonické lásce nemluv před manželem,to by si to jméno mohl zbytečně s tím pojit :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí