LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4424
29.6.07 11:29

Raveno díky, to jsem chtěla slyšet :wink:
Ne holky vážně, jsem hrozně ráda, že tu takhle můžeme pokecat, protože moc čerstvých maminek ve svém okolí nemám a mám strach, že jsem magor a v klidu vyházím peníze za něco, co bude úplně k ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.6.07 11:36

Zuzajdiku zrovna jsem u talire hranolek premyslela o tom samem :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.6.07 11:37

kde mame dneska Minu, rikala ze bude volat na ty vysledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
29.6.07 11:42

A kde máme NAPOLY? Zřejmě celé dopoledne nakupuje :wink: Jsem zvědavá, s čím přijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.6.07 12:23

Ahojky holky.
Tak se loučím a odjíždím na týden na Lipno. Budu na Vás myslet a držím palce na všechny výsledky i kontroly.
Pa Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.6.07 12:23

Napoly shani nakladni auto aby mohly vsechny ty pidi vecicky odvest domu :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
29.6.07 12:24

Miiri krasnou dovolenou :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.6.07 12:28

Zuzajdíku, tu rychlozavinovačku určitě užijete. Je to dobrá věc. Sestřenice ji měla na obě holčiny a kamarádka ji má taky a nemůžou si ji vynachválit. Hlavně v prvních měsících, dokud se mimčo moc nehýbe. Hlavně je hrozně praktický ten suchý zip. Je to super věc. Taky ji budeme kupovat a jednu budeme mít půjčenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 12:39

Miiri krasnou dovolenou!!!!

Holky, ja ty poharky od Aventu mam, byli u odsavacky...........davala jsem do nich mlicko a mrazila, pak pozdeji treba kase na ven, ovoce a podobne
Maji 2 velikosti

Jo a MM jsem mrazila jeste lepe v saccich na led...... mela jsem kostky a vytahla kolik potrebovala----
LAhvicky, zatim bych neresila, to je zbozi ktere koupite kdykoliv po porodu, odsavacka to same.....ja na Avent nadavam!!!! Lahvicky mi vsechny tekli.........a to jsem se o ne starala jak nevim co......nejhorsi to bylo s tema magic cup

TAkze ja pujdu kdyz tak do Chicca, nebo MAM, NUK, uvidime

Zidlicka- mame to ca Adelina Chicco mama, staroucka,ale slouzi nam skvele, je polohovaci omyvatelna, polstrovana, fakt super

Vanicku, nemame, koupim obyc asi tu vetsi, koupu ve vane.......ohybani mi nevadi...... lehatko do vanicky, taky nemam, spoleham na svagrusi, ze zapujci

Postylka- mame asi 35 let starou, slouzi, dokoupim jen novou matraci, starou ma Jenda jako zabranu, kdyby spadl z postele

Pliny ctvercovky- mame jeste po manzelovi, cili 35 let stare a ty jsou BOZI!!!!!! Ted se mi zda ze delaji hadry, neda se srovnat

Zavinovacka- jednu mam po malem, je to rychlozavinka 100×100cm, na suchac..........mne se z ni nevykopal, balila jsem ho napevno, stahovala i plinou,aby se nebudil rucickama. Dokoupim jeste jednu- stala neco kolem 260KC

Spaci pytel- doporucuji..........malej v nem spal skoro do roku, v zime mel vytepleny, pak dlouhy doma sity, jsou vyborne......neodkope se dite a je omezene v pohybu, treba kvuli Nany, nebo babysense

Perinky, nemame, mela jsem od svagrove, taky pocitam se zapujcenim......jsou praci, tenoucke, idealni
Povleceni do postylky, mame 3×, uplne staci
Mantinely do postylky, u J jsem nemela, ted uvazuji ze koupim-
NEbesa- radim nebrat..............je to krasne na oko, ale drzi se v tom prach a nedoporucuji to ani dets. lekari

Obleceni- Nejvice sme vyuzili bodycka, puncosky, ponozky, overalky, nejake katatka, mikci.......bryndacky, radeji vetsi, nez malicke
Velikost 56 jsem mela minimalne, malej mel 4kg, ale stejne v tom plaval, rychle dorostl, a presli sme na 62
cepicky- ano, na zavazovani, i kdyz male mimi si to neztrhne, rukavicky a backurky- takove latkove, na zimu teplejsi
Kombinezka- staci jedna ve velikosti 62, pak se popr. dokoupi vetsi, ale asi nebude potreba
Fusak.. mame 1, je prodluzovaci, jak do autosedacky, tak do kocarku
Deky- vyborna tepla je Fetexa- spanelska deka, pak mam jeste 2ks fleesovych- staci

Kosmetika............za mne koupali v porodce v Johnsonu- meli to z adara, ted davaji Sebamed.........ja doma koupala v ciste vode, maximalne jsem dala Linolu feet oilbad, napsane od DR. malej mel suchou kuzi......mazala jsem excipialem
Ted koupu v Babylove, nemazeme
RYbilka je uzasna masticka na prdelku, male mimi se musi mazat po kazdem prebaleni
Bepanthen- na bradavky super
na opruzeniny u nas zabiral jedine imazol- v lekarne, nebo na horsi Pevaryl- na predpis
Pliny- ze z acatku Pampers- c2 a 3, pak uz mi nevyhovovalai, presla jsem na Hugies superflex- docela dardy a od roku sme na Tesco Fialovych plinach. Ted planuji 1 balik Pampers Newborn a pak rovnou tesco
Ubrousky, pampers, babylove, Helen harper

a vic me nenapada............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 12:48

holky, jak si tu tak stezujete na ty svoje (skoro)tchyne, napadlo me, tykate si nebo vykate? ja tu ted prohlizim nove cislo betynky a zrovna tam o tom pisou.
a podle toho, co pisou, jsou nasi uplne vzorovi a tchanovci spolecensky nemozni :wink: . totiz u nas je to tak, ze mi hned pri prvni navsteve zacali sami od sebe naprosto samozrejme tykat. me to tak prekvapilo (protoze jsem zvykla od nasich, ze i vsem mym kamaradum/kamaradkam od stredni skoly automaticky vykaji), ze jsem jen zirala a nic nerekla. taky jsem byla jednadvacetilety trdlo, dneska uz bych jim naprosto asertivne taky „tykla“ a bylo by. jenomze timhle se mezi nama udelala zed uz od pocatku, me to proste urazilo, jsem preci dospela jako oni. tohle mi prijde takovy strasne povyseny od nich. tykaji mi porad a ja jim ze zvyku vykam, a nemam ani moc chut s nima komunikovat. podotykam, ze tykani mi nenabidli ani po svatbe ani po narozeni aji. manzel nasim po chvili chozeni rekl, jestli by mu nemohli tykat, ze by mu to bylo prijemnejsi, vyhoveli mu, a asi po roce mu nabidli tykani oboustranne.
ale tchanovci jsou proste zvlastni, dokonce byvala svagrova to s nima mela tak, ze tchan si s ni po narozeni synka potykal, ale tchyne ne, takze to vubec bylo na hlavu :roll:
jak to mate vy ostatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.6.07 12:49

Katko, super přehled!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.6.07 12:54

Adel, tak u nás je to tak, že naši příteli tykají (u nás je to takové běžné) a on jim vyká (od začátku jim říká paní mámo/pane otče). A má je radši než svoje rodiče. Jeho rodiče mi někdy vykají a někdy tykají (podle okolností) a mě to dost rozčiluje. Já jim vykám a vlastně je nijak neoslovuji. A teď už s nima ani moc nekomunikuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 12:59

Jeste me napadlo
Dudliky- siditka, vsichni co z nam kupuji silikonove kdyz jeste mimi nemaji, ale verte, je to pro miminka narocne dudat, jsou strasne tvrde. nejvice se nam osvedcili latexove bambule, za 11kc v DM, nebo v lekarne, a pak jsem presla na Canpol babies, delaji je jak anatomicke tak bambulky a hlavne svitici za 39kacek......
ale treba budete mi bezdudlikove dite

Adel, moje tchyne mi nabizela tykani a ja nechci.........a oslovuji ji babicko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 13:03

katko, vycerpavajici prehled :wink:
tak jen doplnim:
k tem jednorazovkam - mi prijde, ze ty pampersky vyhovuji spis holcickam, ja na ne nedala dopustit, kamaradky s klukama je menily nejcasteji za huggies.

lahvicky jsme nepouzivali, ale svagrova si moc chvali od NUKu - maji i fajnove savicky.

kombinezku uplne malou jsme neuzili, davala jsem aju do fusaku v zavinovacce a teplem svetriku, stacilo to.

kosmet. - olejicek linolu jsme taky pouzivali, dr. nam to sama napsala, v zime to dost pomahalo na suchou kuzi.

pliny souhlasim, ty nove se se staryma po nas nedaji vubec srovnat. maji nejakou nizsi gramaz ci co, musela jsem davat tri na sebe, aby to neprocurala.

deky - tenke fleecove je fajn koupit v ikee nebo kika, maji je levne, hezke a hlavne nechlupati.

jeste tip - vyborne je POLOHOVACI LEHATKO. dite se v tom uklidni, lehce se da houpat, ja si v tom nosila aju do kuchyne, kdyz jsem chtela v klidu varit apod. navic pokud budete prikrmovat uz pred 6. mesicem, kdy jeste nesedi, da se v tom v pololeze skvele krmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
29.6.07 13:08

Lehatko jsem nemela, nemohu slouzit :-D
Ale me pomahala autosedacka, obcas tam malej byl a houpala jsem ho

Dale overbal na houpani je idealni… krasne se na nem uvolnite a miminko uhoupat ke spanku… ja houpala temer do roka.......super na koukani TV pri houpani, da se i kojit

Kojopolstar jsem zkousela v porodce a neslo mi to s nim, nejlepe se kojilo v kresle, nebo pak v leze........ale zvladli se i u vareni a pohoda.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí