LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
28.6.07 21:31

no ale zase mam modry fusak..........v hluboke korbe je to sumak, a pak asi koupim cerveny......... no asi to tak udelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
28.6.07 21:36

Tan fusak do autosedačky asi bude užitečnější, asi si ho taky koupím, ale ten medvídkový mě prostě dostal.. No co, usilovně pracuju, takže něco i vydělám a můžu si dovolit vyhodit občas z kopýtka. A navíc nebude ta dovolená u moře, že, takže si to musím vynahradit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 21:39

teda ja bych byla spis pro ten druhej, modro-zelenej. prave se mi zda pro holcicku takovej neznejsi, nez ten zeleno-cervenej. ale koukam, ze je to vec nazoru :wink:

teda mino , ale s tou salmonelozou to je sila. jestli jsem mu to takhle na dalku nediagnostikovala hned, vid :wink: . chudak, no ale jestli uz je z toho venku, tak je to fajn. a dobry, ze si to „uzil“ pred dovcou a ne na ni. ale ted stejne bude muset mit dietku, vid, to asi nebude na dovce moc prijemny… ale nejdulezitejsi je, zes to nedostala i ty, to by byl mnohem vetsi p…r :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
28.6.07 21:42

NE a NE a NE…já budu křečkovat :lol: :lol: :lol: A vipadá to, že pojedem už ráno…JUCHůůůůů :potlesk: :potlesk:
Prej proč se tak raduju, tak jsem řekla, že pak bude víc času na jiný obchůdky :wink:
No to si myslím, že to byla makačka :arrow: toho mýho bych neukecala…to by mi radši nějakej vyrobil..a nebo by šel do toho již zmiňovaného favorita :roll: Já jsem ráda, že jsem ho ukecala aspoň na desítku.. a teď řešíme postýlku, komplet vybavenou za 4000 :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Ku…, prachy v pr… , do výplaty daleko :! :! :lol: :lol: :P :P

Jsem stejnak divnej živočich :arrow: bych kupovala nejdřív ty velký věci a pak to ostatní… :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 21:48

tak napoly hlavne abyste zitra fakt vyrazili, aby ses zas nezasekla u jidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.6.07 21:59

teda ja fakt nechapu. ted jsem koukala na diskusi snazilek, a co nevidim - dalsi tatinek chce mit malyho jaroslava :roll: . tak holky to mi reknete, co proboha chlapi na tom jmene maji???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
28.6.07 22:22

No tak to snad ne?! :roll: to je nejaka virova nakaza! jenze u nas to vypada fakt blede :( jsme se dnes kvuli blbymu Jardovi i pohadali :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.6.07 22:43

Holky toho Jarouše vám nezávidím. To bych taky bojovala, jako o život. Jsem nějaká mrtvá, tak jdu chrnět. Snad zítra ráno ještě na chviličku kouknu.
Tak dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.6.07 23:22

Kamarádka z Písku

ahoj holky, není mezi vámi některá náhodou z Písku? Hledám někoho na společné kočárkování.
Pokud by měl někdo zájem můj mail: lelika1@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
29.6.07 07:49

Dobré ránko, holky, ještě chrníte? Já už zase sedím v práci. Ale je pááááátek, takže jen do oběda. Pak jedu koupit tu ušatou zavinovačku :wink:
Zjistila jsem včera,, že vlastně vůbec nevím, co mám všechno kupovat. Sice vím, že je to na spoustě stránek, v knížkách, atd. napsaný, ale stejně, stojím v obchodě plném zboží, hledím na ty věci a jsem úplně bezradná. Něco vůbec nevím, jestli je potřeba, něco se mi zdá brutálně drahý na to, jak je to jednoduchá věc, atd. Třeba jsem se včera dívala na vaničku, co stála 999,–-. No to mi fakt přijde na hlavu, když v IKEA stojí vanička (pravda, míň anatomicky tvarovaná, ale to je podle mě mimču jedno) pouhých 169,–-. Tohle jsem zrovna vyzkoumala, ale jak je to u jiných věcí?
Nebo třeba lahvičky.. Jak mám vědět, kolik a jakých potřebuju? Neměly to naše mamky lehčí? Byly rády, když nějakou sehnaly..
Taky jsme se dívali na krmící židličky (vím, že to zrovna ještě tak moc nehoří, ale pro přehled), cenový rozptyl byl od 1 200,–- do 4 500,–- a pak si na netu přečtu, že stejně nejlepší je ANTILOP z IKEA za čtyři stovky…
Jste na tom někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
29.6.07 08:13

Dobré ráno,

Zuzajdíku, také pracuji, ale až do 15:00.
A s tím nakupováním jsme na tom podobně.
U nás tedy nakupuje spíš taťka a jen se přijde zeptat, co já na to. Máme docela jasno v těch větších věcech, jako kočárek, postýlka, přebalovací pult a sedačka do auta. Ale ten zbytek nějak neřešíme. Oblečky zatím nekupujeme a lahvičky a podobné věci jsme řekli, že bude stačit koupit až se mimčo narodí. Dá se to koupit okamžitě, takže si myslím, že nebude problém.
Nechtěla bych zbytečně nakoupit spoustu věcí, které pak nebudeme potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 08:52

dobre ranko!

zuzajdiku, je to presne tak, z ty nabidky v obchodech ti pujde hlava kolem, pritom vetsina toho je zbytecna. s tou vanickou to je presne ono - jdi do te z ikey, je malinka, pro mimi uplne idealni, ze nanapoustis zbytecne moc vody, a dno ma protiskluzovy.
co se tyce zidlicky, tak ta z ikey je pochopitelne nejlepsi z hlediska pomeru kvalita-cena, ale pokud ti prcek nebude sam sedet v dobe, kdy zacnes s prikrmy, tak stejne neni vhodna a jsou lepsi ty naklapeci polstrovane. a nemusis kupovat novou, my jsme koupili pouzitou zidlicku chicco mamma v bazaru - nova stala 4.500, ja ji mam za 1.200 a je neposkozena a plne funkcni. a nase potvora stejne na roce a pul uz v ni nechtela sedet, ma maly dreveny stolek a zidlicky, a chce bastit tam, nechce sedet v te detske zidlicce s nami u stolu, ale my si musime s jidlem sedat k tomu jejimu malymu stolecku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
29.6.07 09:10

Krásné ráno.
Holky máte pravdu, jdu do krámu s tím, že nakoupím věci pro mimi a pak tam přijdu a koukám. Přemýšlela jsem, že i u oblečení si budu muset sepsat, co máme, ať nemám vše v jedné velikosti. No bude to hustý. Dupačky jsem koupila nejmenší č. 56, ale přijdou mi hrozně veliký. Tak asi koupím ještě nějaké menší, ale zase se bojím, že je užijeme tak 14dní a co pak s nima. Je to tak dlouho,co byla dcera mimi, a vůbec si nepamatuju, že bych tohle řešila.
Jak píšete o vaničce, tak já bych zase chtěla co největší, protože pak se tam to dítě nevejde a být ohnutá nad normální vanou, to by moje záda asi nevydržely. Lahvičky koupím od Aventu, jednu :,-(u těch malých a jednu velkou a pak ty kelímky na příkrmy, ty jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
29.6.07 09:21

miiri , tohle jsem si taky rikala s tou vanickou a nejdriv jsme koupili velkou. jenomze prave se mi nechtelo hrbit nad vanou a navic nam koupelna v zime nejde dvakrat vytopit, tak jsme koupali v loznici. ale prave jak ta vanicka byla velka, tak ja nebyla schopna ji plnou vody prvnich par mesicu po porodu tahat, musel tatinek. tak jsme pak koupili malickou, ona to vlastne neni vanicka, ale lavor na pradlo :wink: , a v tom se koupala az do roka. pak zacala neskutecne cakat, me uz nebavilo v loznici stirat, tak se presunula i s vanickou do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
29.6.07 09:36

A na co budou ty kelímky na příkrmy? To si do toho budu chystat dopředu, nebo jak se to vlastně dělá? A od kdy se vlastně tak přikrmuje? Holky, já jsem na to fakt úplné tele..
Zrovna včera jsem si vzala od AVENTU jejich katalog a šla mi z toho dost hlava kolem. Menší lahvičky, střední lahvičky, větší lahvičky, kelímky, sterilizátory, odsávačky, a další milion blbinek. Kdo se v tom má vyznat. Po přečtení toho katalogu má samozřejmě člověk pocit, že z toho potřebuje úplně všechno, ale to je nesmysl, že? No, bude to fakt těžké :evil:
Ale co vím je, že příští týden začneme chystat pokojíček - minimálně vymalujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí