Poradna duly
Jana Čurdová
NAPOLY, tak to je fakt síla…tatínek uvidí kočárek a je to!!! Tak se to musí…ne pořád vybírat a rozhodovat se! Takže super!
A mě pořád nepočítá ten pitomý metr…tak nevím, nevím! Asi budu muset udělat nový!
ahojky…hlásí se nošní sůva ![]()
Nějak nemůžu spát…Byli jsme se chvilku projít na čerstvým vzdoušku, tak uvidíme, jestli to pomůže ![]()
Holky, s tím kočárkem to byla fakt haluz…A ono fakt ení nad čím koumat
pokud víš, co od kočárku chceš, tak pak je to jednodušší…a to už se přidává většinou i chlap, takže já jsem toho docela i využila…pak kdybychom šli někam jinam, tak by dělal ksichty a skončilo by to hádkou…takže jsem i ráda
Tu nejdražší položku už máme doma, babička s dědou koupí postýlku ( mimochodem našla jsem na netu celou komplet vybavenou za 3000 - jen se mi nelíbí to povlečení, tak to musím zjistit ) a pak už jenom autosedačku, fusak, deku a hadříky..no a dětskouk kosmetiku a flaštičky
A to pak už bude listopad a Filípka budeme mít doma ![]()
Jo, ještě jsem se chtěla poradit - chtěla bych si udělat takovej ten košík na prcka - ten proutěnej (máme doma), že bych do něj prcla matračku, nějak olemovala a malýho měla v něm, když budu čučet na telku nebo tak..co myslíte?
Jééé, teďka mi tady miláček jezdí s kočárkem, že vozí Filipka…no už asi musíme jít spinkat…byl totiž na pivku ![]()
Dobré ránko, Těhulky. ![]()
Jdu vás dočíst a hodit seznámek. ![]()
Včera jsem se dozvěděla, že asi nebudu mít celý prázdniny internet. Až v novém baráčku po prázdninách
Hrůza
Budu odkázaná jen na net u známých nebo u Radima v práci, ale to bude fakt jen občas, když nebudu mít přes prázdniny Martínka ve školce
Nevím, jak budu zvládat seznámek, takže pokud byste měl někdo zájem… Zatím, ale jdu na to ![]()
napoly , tak kdypak jsi nakonec sla spinkat
? ja to takhle mela predevcirem, jeste ve tri jsem byla uplne cila
, ale jit na net me teda nenapadlo
. kocarek vypada fajn, urcite bude moc praktickej. docela jsem koukala, jak pekne „do mala“ se da slozit. k te postylce - jestli je pekna, tak ji ber i s osklivym povlecenim, povleceni stejne budes potrebovat dvoje, troje, ale az za dyl, dokud je mimco uplne maly, pouzijes jen napinaci prosteradlo, ale polstar a perinu ne.
jinak muj postreh k postylkam - strasne jsem chtela stahovaci bocnici, ze to bude prakticky. tak ji mam, a pouzila jsem to snad desetkrat za ty dva roky, vic urcite ne. naopak jsem si pak nadavala, ze jsem nevybrala postylku, kde se daji vytahnout dve tri sprusle, aby si pak dite mohlo samo nalezat a vylezat. do postylky, pokud vam nezalezi na vzhledu (koneckoncu da se dotvorit textilem - a hlavne - hlavni „dekoraci“ bude to vase rozkosny mimco, ze jo
), fakt neni treba extra investovat, staci uplne obyc ze supermarketu, ktera nestoji ani 1.000. matraci taky nepotrebuje to male mimco nijakou extra, jak je lehounke, tak ji nijak neprolezi, takze investovat do ortopedickych se mi zda zbytecne, staci obyc molitanova (nebo kokosova, popr. molitan s kokosem) vysoka 8-10 cm.
napoly, s tim kosikem - jestli ho doma mas, tak je to fajn vec (mimcu se libi, kdyz je v mensim prostoru a ne tak ztraceny jako v postylce), ale vydrzi ti tak max. prvni pulrok, spis jen 3 mesice, pak uz prcka budes muset prestehovat.
jinak holky prvorodicky, co jeste nemate vybrano, narazila jsem na docela dobrej clanecek k vyberu kocarku http://www.miminko.estranky.cz/…brat-kocarek .
martasku, tak to si teda nedovedu predstavit byt dva mesice bez netu. ja uz jsem na tom dost zavisla, vlastne letos je to 10 let, co jsem poprve prisla k internetu v praci, a od te doby jsme se tak nejak szili
.
zas na druhou stranu to je hroznej zrout casu, mozna budes koukat, kolik casu najednou budes mit
.
jinak co se tyce seznamku, klidne ho budu spravovat. jeste ho sem naposledy hod a pak se o nej uz postaram.
Ahoj Adel, díky moc za to, že za mě vezmeš seznámek. S tím netem to není ještě úplně jistý, ale na 98%
Takže až to bude k tomu, dám ti „instrukce“ ![]()
** Seznámek **
Těhulky Ravena nar.80, vodnář, svobodná, TP 26.10. , ko 20.7., těh. 23+1 holčička Viktorka Miiri nar.70, lev, vdaná, TP 28.10. , ko 12.7., těh. 22+6 chlapeček kaccherie nar.82, vdaná, TP 30.10. , ko 17.7., těh. 22+5 , holčička lumi nar.83, kozoroh, vdaná, TP 30.10. , těh. 22+4
Baboon nar.77,blíženec,vdaná, TP 30.10. , těh. 22+4 holčička Krisulka nar.83, býk,svobodná, TP 30.10. , ko 1.8., těh. 22+4 chlapeček Hilda nar.80, váhy, vdaná, těh. 22+1 chlapeček Honzík Kat-ka nar.80, ryby, vdaná, TP 2.11. , těh. 22+1 holčička Jituška Zuzajdik nar.80, ryby, vdaná, TP 5.11. , těh. 21+5 chlapeček Napoly nar.84, panna, TP 9.11. , ko 16.7., těh. 21+1 chlapeček Filípek Siamina nar.73, střelec, vdaná, TP 10.11. , těh. 21+0 holčička Sofie Gabriela Luli nar.79, rak,vdaná, TP 10.11. , ko +UZV 23.7.,těh. 21+0 chlapeček Marťásek nar.81, rak, vdaná, TP 13.11. , UZV s manžou 13.7., ko 18.7., těh. 20+4 chlapeček Jana24 nar.82, lev, svobodná, TP 15.11. , těh. 20+3 holčička Foxik nar.78, vdaná, TP 16.11. , těh. 20+2
adelina77 nar.77, beran/býk, vdaná, TP 20.11. , výsledky z amnia 4.7., ko po amniu 16.7., další ko 25.7., těh. 19+4 chlapeček petule26 nar.81, lev, vdaná, TP 22.11. , UZV 12.7., těh. 19+2
Jarouch nar.78, štír, svobodná, TP 22.11. , UZV 2.7., těh. 19+2 překvapení Kačik nar.81, blíženec, vdaná, TP 26.11. , ko 12.7., těh. 18+5
Mína nar.67, ryba, rozv., TP 26.11. , UZV 23.7., těh. 18+5 holčička Sofie
holčičky : chlapečci = 7 : 8 překvapení 1
Maminky Jana79 Dominik 7 let, Milan 3 roky
Marťásek Martínek 3,5 let
Kat-ka Honzík 1,5 roku
Baboon Kuba 2 roky
Hilda Anička 3 roky
Siamina Davídek 3 roky
adelina77 Adélka 2 roky
Mína Péťa 18 let, Kubík 11 let
Kačik Natálka 3,5 roku
Miiri Veronika 14 let
Foxik Bára 2 roky
Snažilky Jana79 nar.79, střelec, vdaná Těhulka Kikija nar.81, panna, vdaná
//
1. měsíc 4+3
2. měsíc 8+6
3. měsíc 13+2
4. měsíc 17+5
5. měsíc 22+1
6. měsíc 26+4
7. měsíc 31+0
8. měsíc 35+3
9. měsíc 40+0 //
Dobré ránko!!
NAPOLY, ty jsi teda fakt poděs, tebe s přítelem pustit do obchodu, to je zážitek ![]()
U ASKA je taky mimoušovskej obchod? To jsem nevěděla.. Jako tam za Tescem? Budu to muset jet taky zkontrolovat.
PETULE, ty jsi taky někde z Hané? Že jsi psala, jak jsi prolízala Olomouc..
Holky, mám koupenou tu ušatou zavinovačku, kámoška, co zatím na mimi nepomýšlí, z ní byla úplně vedle. Taky jsem včera odpoledne byla na procházce z kamarádkou od Prahy, co tady přijela k tchánům na dovču s osmiměsíčním mimčem. Chtěla jsem schválně vozit, ať vyzkouším kočárek. Má JANE. Nevím přesně jaký typ, ale je to trojkolka. Vezl se parádně, ale ptala jsem se na nedostatky. Nejvíc jí vadí, že nemá přehazovací rukojeť nebo korbu u sporťáku. Vždycky, když se chce na spící mimčo podívat, musí kočár obcházet. Jinak spokojenost. No, já zatím zůstávám věrná myšlence na tu Cortinu.. Ale ještě uvidím..
Dobré ranko,teda skoro už poledne.
Napoly počkej až budete mít mimi a bude v noci strašit jako vy
![]()
Zuzajdíku to je pravda,Jané má snad tu jedinou nevýhodu,že se nedá rukojeť otočit,ale dá se mimi pozorovat přes boudičku - jde zprůhlednit. Já vždycky toužila po Cortině,ta tento nedostatek nemá,ale zase jsem nakonec dala přednost nafukovacím kolečkům před plastovými. Jinak ty kočárky, co se týče ovládání, jsou podobné (jané má ještě snad snadněji řešený přehazovaní jednotlivých dílů).
Petul mě taky metřík neukazuje přesné odpočítávání- čím pak to ![]()
petule, tak jsem teda ten tvuj kocarek hledala, hledala - a nenasla. nepreklepla ses, a nema to byt casualplay S4 - http://64.233.183.104/search?… ? to C4 fakt nemuzu najit…
jinak k te prehazovaci rukojeti, to bych klidne ozelela. kdyz mam na rukojeti plnou tasku, tak se to u nekterych prehazuje pres tu boudu dost blbe. a otocit kocarek a vezt ho chvili za sebou se mi zda rychlejsi, stejne malokdy clovek jde dlouho uplne stejnym smerem. a porad to prehazovat sem a tam…
Hezké dopoledne!!!
Míno, tak to je fakt divné…mě to neodečítá pořád…nechápu to…asi budu muset udělat nový. Zkusím a uvidím! No to je práce, že?
Zuzajdíku, já jsem z Uherského Hradiště, ale do Olmiku jezdím do školy. Jezdila jsem tam už do školy! Takže jsem chodila po kočárích i po Olmiku. Ale moc neznám takové ty zapadlé ty obchůdky, už si to z předchozího studia moc nepamatuju! Jinak ta zavinovačka je fakt suuuupr!
Dnes jedeme Do Slavkova na nějaký festival, zaštiťuje to Hana Hegerová atu já můžu, takže já jedu spíše na ni a Ladik na všechno ostatní! Ale už se moooc těším…!!!
Jinak ten náš vybraný kočárek také nemá přehazovací rukojeť ani korbičku, ale ve stříšce je tam taková průhledná část, kterou jde na mimčo koukat! Stejně si myslím, že každá maminka si najde na kočárku své, co by tam chtěla…někomu to třeba ani nemusí vadit. Jinak já bych také dala přednost nafukovacím kolečkům…jízda s nima je fakt rozdíl. Zkoušela jsem to porovnat na nerovném terénu a je to rozdíl
![]()
Jinak kupujete do kočárku fusak? A jak dlouho ten fusak tak vydrží? Budu muset příští rok kupovat něco jiného nebo do toho nasoukám dítko i v pozdějším věku.....teď se ptám zkušených maminek
![]()
Jo, to je přesně ten kočárek…nějak se mi nedaří vložit ten obrázek sem! Nejsem tak šikovná, jak jsem si myslela ![]()
JO, teď jsem se koukla…napsala jsem to blbě…jsem ale
…takže oprava ..... kočárek CASUALPLAY S4!!!!!!!!